therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλημερα λενε ακομα, μετα τις 12.00 μπορεις να λες καλησπερα !!! ;)
Σωστο και αυτο ;) απλα μετα τις 11 ξυπναω.Εχω και τον καφε δίπλα μου και το βλέπω σαν πρωι!
Καλημερα λενε ακομα, μετα τις 12.00 μπορεις να λες καλησπερα !!! ;)
Αρα καλημερα, ετσι δεν ειναι !!!Σωστο και αυτο ;) απλα μετα τις 11 ξυπναω.Εχω και τον καφε δίπλα μου και το βλέπω σαν πρωι!
Με συγχωρείς αλλά δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις.Εσύ?Οι αλλες που ειναι τωρα κανονικες ειναι τυπε φαινονται...
Με συγχωρείς αλλά δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις.Εσύ?
γμσ τα..πρέπει κάπου να τα πω...δεν τη χόρτασα τη καριόλα και την σκέφτομαι..άσε που χθες δεν την σκεφτόμουν καθόλου, έλεγα νταξ την ξέγραψα και σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη και την σκέφτομαι..δε μπορώ να διαβάσω..
πήγα θάλασσα αλλά τώρα είμαι σπίτι και δε μπορώ να διαβάσω..παρακμή :'(
Ρώτησα και χτες αλλά απάντηση δεν έλαβα για το αν δουλεύουν κι άλλες transexual στο μαγαζί πέραν της Άντζελας που το δηλώνει και δεν έχει πρόβλημα να το πει,και καλά κάνει.Νομιζω όμως οτι ο πελατης δικαιουται να ξερει αν μια κοπελα ειναι εκ γενετης ή απο επεμβαση.Καλο μεσημερι.
Καλα εχεις ξεφυγει εντελως............Γουσταρεις κτηνοβασιες τυπε μου???
Ενταξι! Ο καθενας με τα γουστα του! Δεν αντιλεγω!
Βαλε εδω να την δεις:
Όχι,δεν ξερω και γι'αυτο ρωτάω.Αλλα μερικές φωτός των κοριτσιών σου προκαλούν λίγο την περιέργεια.Για δες την Πάμελα.Μπορεί να είναι κακή φωτογραφία βέβαια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.ΓΙ αυτο ρωτησα.Απαντηση δεν παιρνω οποτε μαλλον επιβεβαιώνομαι.Μπορει να κανω και λαθος,δεν ξερω...!!σορρυ αν κανω λαθος,αλλα εχει πολυ εκφυλο προσωπο η συγκεκριμενη κοπέλα!Μήπως θα ήταν ορθότερο να πεις ότι ξέρεις;
Μοιράσου τη γνώση με τον κόσμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Η Παμελα ειναι εκ γενετης γυναικα.Ρώτησα και χτες αλλά απάντηση δεν έλαβα για το αν δουλεύουν κι άλλες transexual στο μαγαζί πέραν της Άντζελας που το δηλώνει και δεν έχει πρόβλημα να το πει,και καλά κάνει.Νομιζω όμως οτι ο πελατης δικαιουται να ξερει αν μια κοπελα ειναι εκ γενετης ή απο επεμβαση.Καλο μεσημερι.
οκ.ευχαριστω.Η Παμελα ειναι εκ γενετης γυναικα.
Δεν ειναι τρανσεξουαλ.
Βεβαια εχει κανει αρκετες προσθετικες (στηθος, κολαγωνα) που μπορει να παραπλανησουν, ομως ειναι γυναικα.
Την εχω τιμησει οταν ακομα εργαζοταν στον ομιλο Κασσανδρας.
Καλα εχεις ξεφυγει εντελως............
Να δω με τι μουτρα θα πας να παρεις το.....δωρο σου.
οκ.ευχαριστω.
Η Αληθεια ποναει ε?
Το δωρο, δωρο!
Οταν μπεις για απλο ποργραμμα και προκυψει αυταρχικο πανω στον σταυρο, να δεις γελια που θα κανω..........