baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
γαιδουροφατσα τι να περιμενεις απο αυτον?????????
θα σε παω στο καραβελααλλο αυτο ειναι πολυ ευκολο ρε..........
γαιδουροφατσα τι να περιμενεις απο αυτον?????????
θα σε παω στο καραβελααλλο αυτο ειναι πολυ ευκολο ρε..........
Εγώ πάντως έχω έτοιμη μια κατκόκκινη πιπεριά και μπόλικο μπούκουβο, για να βάλω πάνω στη δικιά σου
θα σε παω στο καραβελα
δεν ειπα καραβελ ειπα καραβελαμην τσιριζεις ρε............
οσο για το καραβελ μεσα ειμαι.................
δεν ειπα καραβελ ειπα καραβελα
το καραβελ εχει αναμνησεις απο προηγουμενες συναντησης
μην χαλας την ζαχαρενια σου αγαπη μου............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εμενα δεν με πειραζει οτι και να πουν ειμαι η ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ειμαι καλααααααααααα................
να σε παω στο αλεξ καλυτερακαραβελας τι εστι?????????
αν δεν με πας στο καραβελ δεν εχει ντογκι σιτινγκ............
να σε παω στο αλεξ καλυτερα
ειανι εδω κοντα θα παμε και με τα ποδια
η καραβελ η τιποτα...................
φρονιμοςςς.....
μην χαλας την ζαχαρενια σου αγαπη μου............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εμενα δεν με πειραζει οτι και να πουν ειμαι η ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ειμαι καλααααααααααα................
εχω μικρο πορτοφολι σορρυ :'(
για σουβλακια στον καραμπαπαΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..............εχω μεγαλη καρδια εγω που αλλου θα με πας???????
Εγώ πάντως έχω έτοιμη μια κατκόκκινη πιπεριά και μπόλικο μπούκουβο, για να βάλω πάνω στη δικιά σου
και just for the record εγω δεν ειπα τιποτα για την καταγωγη σου γενικα μιλησα πριν δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω και στο κατω κατω ουτε με νοιαζει απο που εισαι...το τι εισαι εχει σημασια εδω που ζουμε..
για σουβλακια στον καραμπαπα
και να μην με πιστευεις δεν με νοιαζει ειμαι η δεσποινα και σε οποιον αρεσω .....
ατσσσσσσ τσαμπουκαδεςκαι να μην με πιστευεις δεν με νοιαζει ειμαι η δεσποινα και σε οποιον αρεσω .....
απο τα πιο φημισμενα σουβλατζιδικαΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.............
αλλα τι ειναι καραμπαπα?για σουβλακια μεσααααααα ειμαι...
δεν εχεις να την πας την κοπελα σε κανα χαι κλασ εστιατοριο εσυ που εισαι και μεγας εισοδηματιαςαπο τα πιο φημισμενα σουβλατζιδικα
παλι στα καλυτερα θα σε παω