sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
τι λεει το νηση πος παει ???;) ;) ;) ;) ;)
τι λεει το νηση πος παει ???;) ;) ;) ;) ;)
τι λεει το νηση πος παει ???
"μιαχαρα" θα κανεις αλλα πρόσεξε να μην μου κρυώσεις γιατί είμαστε και μακριά :-* :-* :-* :-* :-* :-*Δεν έχει πολύ κόσμο ακόμη.Λίγους Ρουμάνους και Σέρβους.Οπότε είμαστε ακόμη ήσυχα.
Κι ο καιρός βρέχει συνέχεια.Δε μπορώ να πάω για μπάνιο.Ίσως αύριο το μεσημέρι να τα καταφέρω και να βουτήξω την κορμάρα μου.
"μιαχαρα" θα κανεις αλλα πρόσεξε να μην μου κρυώσεις γιατί είμαστε και μακριά :-* :-* :-* :-* :-* :-*
επεισεις μωρο πολλα φιλιααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ καλό βράδυ και καλή συνέχεια.
Νά'χουμε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και να περάσουμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Πολλά γλυκά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
πολα φιλια και σαλιαρισματα βλεπω ελενακιεπεισεις μωρο πολλα φιλιααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ζηλεύουμε ζηλεύουμεπολα φιλια και σαλιαρισματα βλεπω ελενακι
ζηλεύουμε ζηλεύουμε
ε τι να ζηλεψω εδω αυτα.. αφου μπορω να παραλαβω τα φιλια σου απο κονταζηλεύουμε ζηλεύουμε
Αν ήτανε η ζήλια ψώρα, θά'χε γεμίσει όλη η χώρα φίλε Σταμ
.
αφου προσπαθεις να συμαζεψεις μεμα, ροζαλιτσα, ντανειλ, παπιουλη τι να κανουμεΕπ, τι γίνεται εδώ; Έλειψα για λίγο και ξεσαλώσατε;
καλα ρε 2 εκατομμυρια πακια που σε ξεσκιζουνε καθε μερα δε σου φτανουνε? θες και στραπονιασμα κιαπο πανω?Είδες ρε φίλε; Μόλις λείψω για λίγο πάνε να μου φάνε τη γυναίκα.
Είδες ρε φίλε; Μόλις λείψω για λίγο πάνε να μου φάνε τη γυναίκα.
Η γοητεία σου λειτουργεί και εξ'αποστάσεως.