20 μηνες θητεια.Ω ναι !!!!
20 μηνες θητεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα τι σειρα ησουν ???
20 μηνες θητεια.Ω ναι !!!!
20 μηνες θητεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε89, απο αναβολη λογω σπουδων ομως.20 μηνες θητεια.
Καλα τι σειρα ησουν ???![]()
εκι που πιγα γο ουτε μπουρδελα δε ιχεΚαι σμηνιας....
![]()
![]()
![]()
![]()
Με την στολη στα μπουρδελα πηγαινα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιας και ειναι η δεσποινα εκει τωρα και εχει βαρδια..
πειτε μου ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ειναι εκει ο ορεστης η να πηγε σημερα απο εκει![]()
Εγω το ειπα και πριν θα την πήρε για κανα 2ωρο για να μιλήσουν και να της αρχισει τα δικα του..![]()
![]()
![]()
αδα μαντεμενιο![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως έχει μαζί του και κανένα δαχτυλίδι για πρόταση γάμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως έχει μαζί του και κανένα δαχτυλίδι για πρόταση γάμου![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θα με εξεπληττε..αντε και με την ευχη την Αντζελας!![]()
![]()
Εγω πρωτα πηγα φανταρος και μετα πηγα στην σχολη !!!Ε89, απο αναβολη λογω σπουδων ομως.
Αν πηγαινα κανονικα θα ηταν αρκετα χρονια πριν.
Και σμηνιας....
![]()
![]()
![]()
![]()
Με την στολη στα μπουρδελα πηγαινα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ότι κοροϊδεύετε τις εμμονές ενός ατόμου, δεν είναι αξιοπρεπές.. πόσο μάλλον όταν γίνεται πίσω από την ανωνυμία ενός τέτοιου φόρουμ.
γιατρε πολυ σωστος εχω ενα φιλαρακι στην ιδια φαση με αυτο που περιγραφεις κ τωρα ειναι στο τρελα λογικη 3-0 το οικειο περιβαλον του θα πρεπει να κανει κατι σιγουραΑπό την άλλη συμπληρώνει το ανικανοποίητο μέσω μιας διαδικτυακής εικόνας που δημιουργεί καθημερινά και αφήνει να καννιβαλιστεί από όλους εσάς..αρκεί να υπάρχει. Η υπερ-απασχόληση με το άτομο του είναι ζωτικής σημασίας για το ψυχικό κόσμο του Ορέστη… και ας γίνεται με οποιαδήποτε τρόπο..ακόμα και μέσω θυσίας της εκτίμησης που έχουν οι άλλοι για αυτόν..και ακόμα χειρότερα, της αυτοεκτίμησης του.
Ναι αγγελικουλα μου ναι, ΟΤΙ ΠΕΙΣε ταφταρ, οποιος εχει την μυγα![]()
Ναι αγγελικουλα μου ναι, ΟΤΙ ΠΕΙΣ![]()
Συγγνώμη για τ' όνομα λάθος εκ' παραδρομής ! καί εγώ Αεροπορία υπηρέτησα ( Τρίπολη - Καβούρι -Λευκάδα ) Ιούλιος 1992 - Φεβρουάριο 1994 ! εσύ άν επιτρέπεται σε ποιά μονάδα ήσουνα ?Παμελα οχι Παολα.
Απ΄οσο θυμαμαι φουλ πρoγραμμα........
;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΥΓ: DON Αεροπορια υπηρετησα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ότι κοροϊδεύετε τις εμμονές ενός ατόμου, δεν είναι αξιοπρεπές.. πόσο μάλλον όταν γίνεται πίσω από την ανωνυμία ενός τέτοιου φόρουμ.
Και μπορεί – ναι όντως – οι εμμονές του Ορέστη στη αρχή να ήταν διασκεδαστικές, στην πορεία έγιναν γελοίες… και τώρα κατάντησαν απωθητικές.
Προσωπικά με θλίβει πολύ το γεγονός κάποιος να αυτό-ξεφτιλίζεται, εν γνώσει του, και γύρω του διάφοροι ευκαιριακοί αργόσχολοι… που μιας και δεν πηδούν, γαμάνε το πληκτρολόγιο… να δίνουν τροφή τα γιουχαΐσματα τους στις εμμονές του Ορέστη.
Ολοι με βυσμα βρε ???Συγγνώμη για τ' όνομα λάθος εκ' παραδρομής ! καί εγώ Αεροπορία υπηρέτησα ( Τρίπολη - Καβούρι -Λευκάδα ) Ιούλιος 1992 - Φεβρουάριο 1994 ! εσύ άν επιτρέπεται σε ποιά μονάδα ήσουνα ?