despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
αλλά πουλιά δεν πιάνω, ντάτσι;
Τα πουλιά είναι δικιά μου ειδικότητα.......
αλλά πουλιά δεν πιάνω, ντάτσι;
ναι ναι ναι ναιΤα πουλιά είναι δικιά μου ειδικότητα.......
και μενα τα ποδαρακιαΤα πουλιά είναι δικιά μου ειδικότητα.......
γαργαλιεσαι?
γαργαλιεσαι?
αλλα οχι ξερω απο αυτα εγω
και μη γελας, γιατι αντε μην εθρω καμια μερα και σας τραβαω και γω βιντεο
αα.. και εγω γαργλιεμαι, ισα που να με αγγιξειςΝαι είμαι ζήλιαρα........
Για τολμά........
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗαα.. και εγω γαργλιεμαι, ισα που να με αγγιξεις
ολοι εξω τωρα μιλαω με το δεσποινακι μουΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
Ναι είμαι ζήλιαρα........
Για τολμά........
Ειναι τσαχπινογαργαλιαρικα τα μικρααα.. και εγω γαργλιεμαι, ισα που να με αγγιξεις
φυγε μωρη λυσσαραΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
ολοι εξω τωρα μιλαω με το δεσποινακι μου
οταν λεω ολοι , ενοω ολοι εκτος απο τους φασιστεςΕιναι τσαχπινογαργαλιαρικα τα μικρα φυγε μωρη λυσσαρα
εμεις στη χρυση αυγη εχουμε ευκολο το εγερθητωολοι εξω τωρα μιλαω με το δεσποινακι μου
ποσο με καυλωνεις με τα κοκκινα κουμουνιστικα σου στριγγακιαΕιναι τσαχπινογαργαλιαρικα τα μικρα φυγε μωρη λυσσαρα
αφου ρε ηλιθιε ο μιχαλολιακος ειναι υπερ της απομακρηνσης των αλλοδαπων γυναικων? τι θα γαμας μετα, εκεινη που μυριζαν τα ποδια της απο τα ολ σταρακια?εμεις στη χρυση αυγη εχουμε ευκολο το εγερθητω
ενω εσεις το κοιμησμενο ποσο με καυλωνεις με τα κοκκινα κουμουνιστικα σου στριγγακια
αφου ρε ηλιθιε ο μιχαλολιακος ειναι υπερ της απομακρηνσης των αλλοδαπων γυναικων? τι θα γαμας μετα, εκεινη που μυριζαν τα ποδια της απο τα ολ σταρακια?
ενο της δεσπονουλας τοσο απαλα ( μην ρωτησεις δεσποινα που το ξερω, που το πε καποιος )
φοβασε μη σε απελασουναφου ρε ηλιθιε ο μιχαλολιακος ειναι υπερ της απομακρηνσης των αλλοδαπων γυναικων? τι θα γαμας μετα, εκεινη που μυριζαν τα ποδια της απο τα ολ σταρακια?
ενο της δεσπονουλας τοσο απαλα ( μην ρωτησεις δεσποινα που το ξερω, που το πε καποιος )
εσυ εισαι βρωμιαρα στην ψυχη , καις καρδιες και της τσουρουφλαςΕγω είμαι βρώμιαρα ....... αααααααααα και ξεπέρασε έτσι??????
ελα σουσελφοβασε μη σε απελασουν
μη φοβου ρε οσο ειμαι στα μεσα και στα εξω του κομματος ολα θα ειναι οκ
ας ζουσε κανας προπαπους σου τωρα που τον ειχαν βασανισει η ναζι να δουμε τι θα λεγες μπουληφοβασε μη σε απελασουν
μη φοβου ρε οσο ειμαι στα μεσα και στα εξω του κομματος ολα θα ειναι οκ
εσυ εισαι βρωμιαρα στην ψυχη , καις καρδιες και της τσουρουφλας