baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
είναι πολύ ωραίο ..όμως ποιου ωραίο θα ιθαν αν θα το πίναμε μαζί... ;) ;)θα τη βαλω σημερα καποια στιγμη ;)
δοκιμασες το γαλλικο που εφερα
είναι πολύ ωραίο ..όμως ποιου ωραίο θα ιθαν αν θα το πίναμε μαζί... ;) ;)θα τη βαλω σημερα καποια στιγμη ;)
δοκιμασες το γαλλικο που εφερα
δεν είναι και ο καιρός καλός να λέγαμε ότι είναι στις παραλιες :- :-τι έγινε με την παρέα μaς? Ια τι κανεις δεν μας μιλάει?...
μονο φιλια ....τίποτα άλλο έχουμε μωρό??? μιλα μας.. :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα δέσποινα επιτέλους τελείωσες το ....καλημεραααα σε ολους τι μου κανετε? καλημερα σεξυ ελενη και μπειμπι αλεξ...
δε κσερο ορθογραφια αλα ισε πολι ορεαμονο φιλια ....τίποτα άλλο έχουμε μωρό??? μιλα μας.. :-* :-* :-* :-* :-*
δε κσερο ορθογραφια αλα ισε πολι ορεα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ελα να σου μαθουμε εμεις ορθογραφια....δε κσερο ορθογραφια αλα ισε πολι ορεα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έχουμε εμπειρία και σε αυτούς μην ανησυχείς... ;) ;)μου εχι πι για σασ ο δασκαλοσ τσεγιεν οτι ιστε ι καλιτερεσ
εγο ιμε χαζουλισ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κατι θα ξερουν που το λενε...μου εχι πι για σασ ο δασκαλοσ τσεγιεν οτι ιστε ι καλιτερεσ
εγο ιμε χαζουλισ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ο δασκαλοσ τσεγιεν ινε το καλιτερο πεδι κε αθροποσ με κερνα κιολασ φαγιτο κε θελι αν με κερασι κε ΡΔκατι θα ξερουν που το λενε...
καλημερα αλεξ εγω δεν πινω γιατι με πειραζει στα νευρα..καλημέρα δέσποινα επιτέλους τελείωσες το ....
τον ξερω τον che καλα........τι ειναι το ρδ??ο δασκαλοσ τσεγιεν ινε το καλιτερο πεδι κε αθροποσ με κερνα κιολασ φαγιτο κε θελι αν με κερασι κε ΡΔ
ΡΔ σε αγαπο πολι
εσισ ιστε ΡΔ=104τον ξερω τον che καλα........τι ειναι το ρδ??
καλή όρεξηεσισ ιστε ΡΔ=104
για σασ κοριτσα πολι ορεα παο να φαο πολι ορεο κερασμενο φαγιτακι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αγαπο πολι ΡΔ
καλη ορεξη αλλα μην φας πολυ ετσι? ;)εσισ ιστε ΡΔ=104
για σασ κοριτσα πολι ορεα παο να φαο πολι ορεο κερασμενο φαγιτακι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αγαπο πολι ΡΔ