despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
στο σταματακη να το πεις που ειναι δυσκοιλιος το καλο μου :'(
στο σταματακη να το πεις που ειναι δυσκοιλιος το καλο μου :'(
αχ και δεν εκανες βαρδια εκεινη την μερα που ηρθε ο τυπος που τραβαγε βιβντεο να σε δω και σενα να ξεροχυσω
φτάνει με τα μαρούλια gt θα χέσετε μονο πρασινίλα
αχ και δεν εκανες βαρδια εκεινη την μερα που ηρθε ο τυπος που τραβαγε βιβντεο να σε δω και σενα να ξεροχυσω
μπαμπολινα μου
φταιει η καμερα η το τσιμπουκι το ακαποτο??Καλησπέρα και σε όλες σας! Καλή βάρδια!
Θα ήθελα να σας πω...ως πελάτης σας, και επειδή έχω πάει με όλες σας κατα καιρούς....
Υπάρχουν άτομα που σας εκτιμούν, και δε χρειάζεται να γράφουμε όλοι συνέχεια εδώ, για να το αποδείξουμε...
Εγώ δεν ανήκω στους αγαπούληδες, αλλά τους εκτιμώ ιδιαίτερα...
Λοιπόν, όσον αφορά εκείνο το γαμω-thread που ανοίχτηκε με το κωλο-βίντεο....και δε μαρέσει να βρίζω ποτε...αλλά δεν τιμάτε τα παντελόνια σας όσοι το ανοίξατε... αν διαβάζει ο admin ή οι moderators ...θα έπρεπε να διαγραφεί ΤΩΡΑ...όπως και να διαγραφεί το μέλος που τα ανέβασε...και να γίνουν banned οσοι το υποστηρίζουν...
Αν πιάνει ο λόγος μου ως τιμημένο μέλος, που ουδέποτε το έχω επικαλεστεί....αν θέλουμε το σαιτ να έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια...πρέπει να γίνει έτσι.
Σας ευχαριστώ.
μη φοβου μαν το μπαροσπιτο ειναι γεματο καντιτ καμεραςαχ και δεν εκανες βαρδια εκεινη την μερα που ηρθε ο τυπος που τραβαγε βιβντεο να σε δω και σενα να ξεροχυσω
μπαμπολινα μου
μη φοβου μαν το μπαροσπιτο ειναι γεματο καντιτ καμερας
ναι για "φτο" γυρεύει τα μαρούλια τότε μπας και γίνει κάτι να μου το pi να του δώσω ali συνταγή εγώ να πάει σφεντόνα μετάστο σταματακη να το πεις που ειναι δυσκοιλιος το καλο μου :'(
δε μενω στο 4 αλλα λιγο παραπανωπαμε στο 4???
μα ειμαι σοβαρος το λεει και το νικ μουσε ειχα για σοβαρο αλλα..... οποτε ξεχνα το παστιτσιο.......
μπαμπολινα μου
μουτσ μουτσ :-* :-* :-* :-*μην παιζεις με τα νευρα μου σταμουλη............
δε μενω στο 4 αλλα λιγο παραπανω μα ειμαι σοβαρος το λεει και το νικ μου
φταιει η καμερα η το τσιμπουκι το ακαποτο??
και στα παλια χρονια να ερχοσουν που καναμε το ακαποτο σε σενα ΔΕΝ θα το ειχα κανει....
μην απαντας σε αυτα ρε αστους να χαρουν τον ερωτα τους και να κανουν τους ιπποτες, τζαμπα ειναι...
Νομιζουν οτι καιγομαστε να υποστιριξουμε τον πιτσιρικα που εκανε την πλακα του για τα π.μ τιποτα
ακου για τα τσιμπουκια τα ακαποτα ;)μανουριασαν τυπε για το τιποτα λεσ και αυτεσ δεν εχουν καμερεσ στα δωματιαμην απαντας σε αυτα ρε αστους να χαρουν τον ερωτα τους και να κανουν τους ιπποτες, τζαμπα ειναι...
Νομιζουν οτι καιγομαστε να υποστιριξουμε τον πιτσιρικα που εκανε την πλακα του για τα π.μ τιποτα