ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα padron :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα λατρεμένο μου 104
καλημέρα padron :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα λατρεμένο μου 104
καλημέρα padron :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα στο παρεάκι ! απ' ότι πληροφορήθηκα ή Αλίκη σταμάτησε οριστικά οπότε καλή τύχη στην ζωή της να έχει !
ναι μιλησαμε χθες
και εγω το ιδιο της ειπα ;)
Kαλημερα κουμπαρουλα........καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,,,,
Γεια σου Δεσπι...........καλημερα σε ολουςςςς............... :-* :-* :-* :-* :-*
καλη εβδομαδα και ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............
Μια πολυ γλυκια κοπελα, γελαστη, επικοινωνιακη.Καλημέρα στο παρεάκι ! απ' ότι πληροφορήθηκα ή Αλίκη σταμάτησε οριστικά οπότε καλή τύχη στην ζωή της να έχει !
καλησπέρα κουμπάρε μου,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Kαλημερα κουμπαρουλα........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οποτε θελεις παρε τηλεφωνο.Καλησπέρα σε όλους και όλες
Υ.Γ Θείε Λάτσιε που είσαι χάθηκες περιμένω να με μυήσεις στα μυστικά των στούντιο :o
οποτε θελεις παρε τηλεφωνο.
Ειδες τα.κατορθωμματα μου το ΣΚ.
Ολα τα studio της Αθηνας γυρισα (βλεπε ενηεμρωση)
Οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα για τα studio..........τα διάβασα πολύ καλά και έκανα σχόλιο ;)
ξέρεις έχω μαζί μου και τον Στρατηλάτη που δεν ψήνεται για τόσο ποιοτικά μαγαζιά αλλά θα τον πείσω να έρθουμε γιατί το έχω ανάγκη ;)
Οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα για τα studio..........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
την καλησπέρα μου σε όλους .... :-* :-* :-* :-*
και καλά "μπανακια" να έχουμε
:-* :-* :-*
οποτε θελεις παρε τηλεφωνο.
Ειδες τα.κατορθωμματα μου το ΣΚ.
Ολα τα studio της Αθηνας γυρισα (βλεπε ενηεμρωση)