lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
κάνε μια εξαίρεση για τον φιλαράκο σου...το έχω ανάγκη να δω μια κριτική για μένα... ;) ;)Δεν γράφω κριτικές......
κάνε μια εξαίρεση για τον φιλαράκο σου...το έχω ανάγκη να δω μια κριτική για μένα... ;) ;)Δεν γράφω κριτικές......
Μόνο στο άγορι σου καλησπέρα???σε εμάς τίποτα?:-* :-* :-* :-* :-* :-* καλησπέρα αγορι
Μπορείς να του κάνεις και τα κόλπα της Δέασποινας.................???
εγώ του 10αρικου? δε μιλάς ωραία... κάτω από 50 δεν πέφτω και ας έχω να πηδήξω χρόνια!!μπα του δεκαρικου εισαι για το μεταξι
σκασε ηλιθια ειπαμε 10 ειναι η ταριφα σουεγώ του 10αρικου? δε μιλάς ωραία... κάτω από 50 δεν πέφτω και ας έχω να πηδήξω χρόνια!!
Θα γράψει η ΚΕΛΛΥ για εσένα......κάνε μια εξαίρεση για τον φιλαράκο σου...το έχω ανάγκη να δω μια κριτική για μένα... ;) ;)
πάντως εσύ με 10άρικο δε με πηδάς!!σκασε ηλιθια ειπαμε 10 ειναι η ταριφα σου
ρε ζιζού νόμιζα ότι με συμπαθούσες...έχουμε πιει και 2 μπύρες παρέα...άμα γράψει η κέλλυ για μένα θα πρέπει να φουντάρω στον κηφισσό!!Θα γράψει η ΚΕΛΛΥ για εσένα......
ουτε τσαμπα δικε μουπάντως εσύ με 10άρικο δε με πηδάς!!
ευτυχώς με βγάζεις από τη δύσκολη θέση να σου αρνηθώ...ουτε τσαμπα δικε μου
Τα καλύτερα θα πεί το κορίτσι......άσε που θα είσαι ο πρώτος άντρας του φόρουμ που θα του γίνει κριτική.....θα γράψεις ιστορία....και λές πως δε σε συμπαθώ....????ρε ζιζού νόμιζα ότι με συμπαθούσες...έχουμε πιει και 2 μπύρες παρέα...άμα γράψει η κέλλυ για μένα θα πρέπει να φουντάρω στον κηφισσό!!
για να ρωτήσουμε και το αριστούργημα να δούμε τι θα πει...Τα καλύτερα θα πεί το κορίτσι......άσε που θα είσαι ο πρώτος άντρας του φόρουμ που θα του γίνει κριτική.....θα γράψεις ιστορία....και λές πως δε σε συμπαθώ....????
δεν είμαι αγάπη!!!καλησπερα αγαπεσ
Στις ερωτήσεις εκνευρίζεται..............για να ρωτήσουμε και το αριστούργημα να δούμε τι θα πει...
διαβασμενη μου εσυδεν είμαι αγάπη!!!
Στις ερωτήσεις εκνευρίζεται..............
Αν θέλεις ρώτησε εσύ.
πέρνω ταμ μέτρα μμου!! αύριο τι δώρο θα μου κάνεις???διαβασμενη μου εσυ
οτι πιο ακριβο callgirl υπαρχει!!! για παρτη σου και μονο. να αξιζει το δωροπέρνω ταμ μέτρα μμου!! αύριο τι δώρο θα μου κάνεις???