Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω να μην λεω πολλα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο
γιατι θα τον δειρεις? :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο
καλα σου ζηταω συγνβμη ρε κελλακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο
τι αλλα παιδια?καλα σου ζηταω συγνβμη ρε κελλακιεγω λεω τα πολλα λοιπον....μαλιστα χμμμ
τι αλλα παιδια?
κελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρτιποτα κουκλι μου....
οπως παντα μαλακιεςτα ιδια και τα ιδια
με λες κουκλι σου για να με πιασεις πελατη,...και ασχημος να ημουνα κουκλι θα με ελεγες..:ρ αλλα εγω θα σε τιμησω να δω τι αριστουργημα εισαι ..σου δειξα φωτος ..ξερεις με πιον εχεις να κανεις:Ρκελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρ
κελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρ
τι μαλακες δηλαδη μπορει να υπαρχουν σε ενα δεκαπενταλεπτο σεξ?οσο υπαρχουν μαλακες θα ειναι κουραστικη αλλα ευτυχως δεν ειναι παντα ετσι
τι μαλακες δηλαδη μπορει να υπαρχουν σε ενα δεκαπενταλεπτο σεξ?:S σιγα το πραγμα ειναι η πιο ευκολη δουλεια... και χωρις ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου:Ρ
τι να πουμε ρε φιλε και εμεις... πφφφΕλα ντε. πες τα ρε μορτη γιατι θα τρελαθουμε
![]()
τι να πουμε ρε φιλε και εμεις... πφφφ
εγραψες ιστορια κοριτσαρα μου..αχαχαχαχα η χαζη πουτανα λεει ..καλα καλα νταξει....
λοιπον την κανω γιατι δεν μπορω τοση εξυπναδα εγω η χαζη πουτανα....
αντε γειαααααααα
μετακομισε εδω και θα σου πω τι παιζει....
ΑθήναΆργοςΒέροιαΒόλοςΓιαννιτσάΔράμαΗράκλειοΘεσσαλονίκηΚαρδίτσαΚομοτηνήΚωςΛάρισαΠάτραΣέρρεςΣπάρτηΤρίκαλαΤρίποληΧανιάΧίοςμετακομισε εδω και θα σου πω τι παιζει....
καλημέρα ντον είσαι καλά?? χρόνια πολλά σε όλους κ όλες...πως πέρασες πάσχα?Καλημέρα καί χρόνια πολλά σ'όλες τις κυρίες καί τους κυρίους της παρέας μας !