Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
εγω να μην λεω πολλα?
καλο
γιατι θα τον δειρεις? :o
εγω να μην λεω πολλα?
καλο
καλα σου ζηταω συγνβμη ρε κελλακι εγω λεω τα πολλα λοιπον....μαλιστα χμμμ
εγω να μην λεω πολλα?
καλο
τι αλλα παιδια?καλα σου ζηταω συγνβμη ρε κελλακι εγω λεω τα πολλα λοιπον....μαλιστα χμμμ
τι αλλα παιδια?
κελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρτιποτα κουκλι μου....
οπως παντα μαλακιες τα ιδια και τα ιδια
με λες κουκλι σου για να με πιασεις πελατη,...και ασχημος να ημουνα κουκλι θα με ελεγες..:ρ αλλα εγω θα σε τιμησω να δω τι αριστουργημα εισαι ..σου δειξα φωτος ..ξερεις με πιον εχεις να κανεις:Ρκελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρ
κελλακι κουραστικη η δουλεια σου ε?:ρ
τι μαλακες δηλαδη μπορει να υπαρχουν σε ενα δεκαπενταλεπτο σεξ? :S σιγα το πραγμα ειναι η πιο ευκολη δουλεια... και χωρις ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου:Ροσο υπαρχουν μαλακες θα ειναι κουραστικη αλλα ευτυχως δεν ειναι παντα ετσι
τι μαλακες δηλαδη μπορει να υπαρχουν σε ενα δεκαπενταλεπτο σεξ? :S σιγα το πραγμα ειναι η πιο ευκολη δουλεια... και χωρις ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου:Ρ
τι να πουμε ρε φιλε και εμεις... πφφφΕλα ντε. πες τα ρε μορτη γιατι θα τρελαθουμε
τι να πουμε ρε φιλε και εμεις... πφφφ
εγραψες ιστορια κοριτσαρα μου..αχαχαχαχα η χαζη πουτανα λεει .. και δεν εισαι χαζη θα σε επισκευτω Φιλιακαλα καλα νταξει....
λοιπον την κανω γιατι δεν μπορω τοση εξυπναδα εγω η χαζη πουτανα....
αντε γειαααααααα
μετακομισε εδω και θα σου πω τι παιζει....
ΑθήναΆργοςΒέροιαΒόλοςΓιαννιτσάΔράμαΗράκλειοΘεσσαλονίκηΚαρδίτσαΚομοτηνήΚωςΛάρισαΠάτραΣέρρεςΣπάρτηΤρίκαλαΤρίποληΧανιάΧίοςμετακομισε εδω και θα σου πω τι παιζει....
καλημέρα ντον είσαι καλά?? χρόνια πολλά σε όλους κ όλες...πως πέρασες πάσχα?Καλημέρα καί χρόνια πολλά σ'όλες τις κυρίες καί τους κυρίους της παρέας μας !