a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
καλημέρα στα γλυκά μου κορίτσια: την Ελβίρα και τη Νεφέλη. Καλή Ανάσταση όμορφες!
Βρε καραγκιοζη εδω τα κοριτσια ειναι ακριβα...... τραβα στό μεταξι μαλακα.
καλημέρα στα γλυκά μου κορίτσια: την Ελβίρα και τη Νεφέλη. Καλή Ανάσταση όμορφες!
Βρε καραγκιοζη εδω τα κοριτσια ειναι ακριβα...... τραβα στό μεταξι μαλακα.
καλησπέρα μωρό μου χρονια πολλά !Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και καλή βάρδυα στις κουκλάρες :-* :-* :-*.
καλησπέρα μωρό μου χρονια πολλά για το θέμα τις κριτικές μερικούς πελάτες δεν ξέρουν τι θέλουν γιατί ο ίδιος μου ζήτησε να τα κάνω αυτό και μετά λέει που στα έκανα εγώ ,,,δεν μπορώ να τους καταλαβαίνωKαλησπέρα και στα παιδιά και στη Νεφέλη.Βρε Νεφέλη, γιατί οι μέτριες κριτικές τελευταία? Είναι φάουλ οι συναγωνιστές, ήσουν σε κακή μέρα, ή απλά κακή χημεία?
καλησπέρα μωρό μου χρονια πολλά για το θέμα τις κριτικές μερικούς πελάτες δεν ξέρουν τι θέλουν γιατί ο ίδιος μου ζήτησε να τα κάνω αυτό και μετά λέει που στα έκανα εγώ ,,,δεν μπορώ να τους καταλαβαίνω
Καλησπερα κουκλα και χρονια πολλα ;)Καλησπέρα σε όλους !και καλή εβδομάδα.....
Καλησπέρα όμορφο αγόρι χρονια πολλά,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα κουκλα και χρονια πολλα ;)
Καλησπέρα σε όλους !και καλή εβδομάδα.....