να μου σκισεις τον κωλο
Μωρο μου εισαι σιγουρη πως μπορει να με αντεξει το κολαρακι σου???
να μου σκισεις τον κωλο
τα εχει το αλτσχαιμερ αυταδεν θυμαμαι ομως γιατι ρωτησα τι ειναι βαβα
τα εχει το αλτσχαιμερ αυτα
ετσουξε θειτσα?
Είχα την απορία ....................................................................
Άμα έχει βαβά η πουτάνα, πως σηκώνει τα πόδια?
εμ τι.. αν δεν ειχε αναρωσει δεν θα καθοταν ακομη στο κρεβατιΠαιδιά η Ελβίρα πώς επέστρεψε; Γερή, δυνατή; Εν τω μεταξύ εγώ έχω κολλήσει από σήμερα και για 30 - 35 μέρες 3 διαφορετικές άδειες και θα μπαίνω πάλι ενεργά στο forum... Θα σας μάθω και τους καινούριους, θα βριστούμε με μερικούς, τα γνωστά
ε γυροφερνει..Αν επιτρέπεται, η Ελβίρα πόσο χρονών είναι περίπου? Πάνω από 40? Όχι ότι είναι κακό φυσικά.
εμ τι.. αν δεν ειχε αναρωσει δεν θα καθοταν ακομη στο κρεβατι
Είναι όσο φαίνεται.
Μάλιστα.Εσάς πόσο σας φαίνεται? 40,50. Πολλές 45άρες είναι πολύ πιο κούκλες και sexy από 25χρονια επιπλάκια.
Βασικά τις φωτός δεν τις πολυεμπιστεύομαι, και μην ρωτήσεις γιατί.Εντάξει, δεν τρέχει κάτι, μια ερώτηση έκανα.Προφανώς πιστεύετε ότι είναι μεγάλη για να μην θέλετε να πείτε ή νομίζετε ότι την υπερασπίζεστε (λες και υπάρχει λόγος!) έτσι.Άντε, καλή ξεκούραση παιδιά.όσο και στην φωτό. πάντως αν την δείς απο κοντά θα μαζεύεις σάλια. Απο τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του στούντιο.
42Αν επιτρέπεται, η Ελβίρα πόσο χρονών είναι περίπου? Πάνω από 40? Όχι ότι είναι κακό φυσικά.