Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ξαχασα να πω οτι ηθελε και κατουρημα σου το ορκιζομαι να μην ξαναγαμηθω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μη λες μεγαλα λογια.......
παντως εγω που σε ειδα ντυμενη φτιαγμενη και βαμμενη για εξοδο, μπορει και να θελω να σε βλεπω μονο ετσι...

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πληρωσε 50 εβρω ο μαλακας και τα ηθελε ολα....

μου λεει στην αρχη θα μου κανεις μασαζ και του λεω ναι μωρο μου...του κανω το μασαζ και μετα αρχισε να με τραβαει να με τσιμπαει να κανει διαφορα κουλα...του λεω σιγα μωρο μου με θελω και για μετα...και μου λειι θα μου κανεις πιπα χωρις καποτα? του λεω δεν γινετε αγαπη μου πηρες το απλο προγραμμα...μετα μου λεει να σε γλυψω λιγο και του ξαναλεω το ιδιο και συναχιζε να μου φαιρετε ασχημα...του λεω σου ειπα πιο σιγα και μαζεψου για να μην σε μαζεψω εγω και για να σε σεβεται ο αλλος πρεπει να τον σεβεσαι....τελος παντων αρχιζει να γαμαει σαν μαλακας και ο σουπερ γαμιας και παλι να με τραβαει και να με ποναει και του λεω τελειωσαμε ντυνεσε και η παιρνεις τα λεφτα σου πισω η σου στελνω την αλλη κοπελα και μαθε να σεβεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ηρεμα,οι μαλάκες δεν θα πάψουν να υπάρχουν.......δε μασσάς εσύ απο τέτοιους.
Για να έχει κάποιος ΣΕΒΑΣΜΟ πρέπει πρώτα να έχει αυτοσεβασμό,πράγμα δύσκολο.
Μη σε νοιάζει τίποτα και να μη στεναχωριέσαι.... :-* :-* :-* :-* :-*

Υ.Γ.Σε πιστεύω δεν χρειάζεται να παίρνεις τέτοιους όρκους.... :grin: :grin: :grin: :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε παιδια, εγώ και χάλια να περνούσα με μια κοπέλα στο δωμάτιο...θα ντρεπόμουν να ζητήσω ή να πάρω τα λεφτά πίσω.
Πάντως πολλοί νομίζουν πως θα πάνε σε ένα στουντιο και μέσα σε 15 λεπτά θα κάνουν τρελα αεροπλανικά και θα γαμησουν σαν τον Rocco Siffredi. Οπα, προσγειωθείτε λίγο.
Καλές οι τσόντες, καλά τα σάπια πρότυπα και ο τρόπος ζωής που μας περνάνε απο παντού, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Και στο κάτω κάτω δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα στουντιο. Πας για να χαλαρώσεις και να ξεδώσεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τσικ τσικ με την βελονα κελλακυ  :s&m_1: :zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom