kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
Σε τσιμπάνε να δουν αν εισαι αληθινή και όχι Όνειρο
[move] [/move]
πςςςςςςςςς....τι ειπες τωρα
Σε τσιμπάνε να δουν αν εισαι αληθινή και όχι Όνειρο
[move] [/move]
αμα δεν τον παρεις τον πελατη με το καλο εσυ θα χασεις
εσυ ή αυτος?
θα μπορουσες να τον οδηγησεις στην τουαλεττα.....ξαχασα να πω οτι ηθελε και κατουρημα σου το ορκιζομαι να μην ξαναγαμηθω
Άμα λέω ότι δεν υπάρχει έμπνευση.....................................
Λύστε τώρα το θέμα του τσιμπολόγου !
Μήπως ήθελε να σου βγάλει και κανένα νυχάκι ,κανένα δοντάκι…και εσύ μετά από ευγνωμοσύνη να τον πλήρωνεςτι βλακας που εισαι
μη λες μεγαλα λογια.......ξαχασα να πω οτι ηθελε και κατουρημα σου το ορκιζομαι να μην ξαναγαμηθω
Έ τότε να του δώσουμε μπόνους του ανθρώπου να το κάνει συνέχεια !....με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου και κυριολεκτηκα και μεταφορικα
Ηρεμα,οι μαλάκες δεν θα πάψουν να υπάρχουν.......δε μασσάς εσύ απο τέτοιους.πληρωσε 50 εβρω ο μαλακας και τα ηθελε ολα....
μου λεει στην αρχη θα μου κανεις μασαζ και του λεω ναι μωρο μου...του κανω το μασαζ και μετα αρχισε να με τραβαει να με τσιμπαει να κανει διαφορα κουλα...του λεω σιγα μωρο μου με θελω και για μετα...και μου λειι θα μου κανεις πιπα χωρις καποτα? του λεω δεν γινετε αγαπη μου πηρες το απλο προγραμμα...μετα μου λεει να σε γλυψω λιγο και του ξαναλεω το ιδιο και συναχιζε να μου φαιρετε ασχημα...του λεω σου ειπα πιο σιγα και μαζεψου για να μην σε μαζεψω εγω και για να σε σεβεται ο αλλος πρεπει να τον σεβεσαι....τελος παντων αρχιζει να γαμαει σαν μαλακας και ο σουπερ γαμιας και παλι να με τραβαει και να με ποναει και του λεω τελειωσαμε ντυνεσε και η παιρνεις τα λεφτα σου πισω η σου στελνω την αλλη κοπελα και μαθε να σεβεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου
οτι πεις δεν μανουριαζω μαζι σου με τιποταθες να πεις οτι δεν τον πηρα με το καλο???
Μπορεί να τον είχε τσιμπήσει σφήκα καί να χρειαζόταν αμμωνία ό χριστιανός για ανακούφιση !!ξαχασα να πω οτι ηθελε και κατουρημα σου το ορκιζομαι να μην ξαναγαμηθω
μη λες μεγαλα λογια.......
παντως εγω που σε ειδα ντυμενη φτιαγμενη και βαμμενη για εξοδο, μπορει και να θελω να σε βλεπω μονο ετσι...
εεε τι με εχεις να λεω μαλακιες???αληθεια λες?
Μπορεί να τον είχε τσιμπήσει σφήκα καί να χρειαζόταν αμμωνία ό χριστιανός για ανακούφιση !!