kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
τι πραβατιαρη μωρη?
γιδιαρη ηθελα να πω
τι πραβατιαρη μωρη?
Μην μπερδευεσαι...παντα λεω την αληθεια...αν μερικοι ειναι και δεν το καταλαβενουνε τοτε τους γραφω στα υπεροχαμουνοχειλαΑρχιδια μου
Ατσα πουτσα το Δεσποινακι!!!!!!
εκανες πλαστικη στο προσωπο????????
στα βυζια δεν ειχαμε πει οτι θα κανεις???
Καλέ ξεπατώθηκεςπαντα λεω την αληθεια...αν μερικοι ειναι και δεν το καταλαβενουνε τοτε τους γραφω στα υπεροχα μουνοχειλα μου
Ααααααααααααααααα δεν εισαι εσυ στην φωτογραφια?σιγα μην κανω πλαστικη στο προσωπο...εχω πολυ πιο ωραια φατσα απο αυτην...οσο για τα βυζια μου μια χαρα ειναι και μου αρεσει που τσιμπας ;)
Μην μπερδευεσαι...
σιγα μην κανω πλαστικη στο προσωπο...εχω πολυ πιο ωραια φατσα απο αυτην...οσο για τα βυζια μου μια χαρα ειναι και μου αρεσει που τσιμπας ;)
μπερδεψε τα μαγουλα...φιλας τον κωλο μου???
και μεγάλα να προσθέσω.παντα λεω την αληθεια...αν μερικοι ειναι και δεν το καταλαβενουνε τοτε τους γραφω στα υπεροχα μουνοχειλα μου
Γυναικάρα μου, Δεσποινακι πως πάει το ξενύχτι.? Σας "παρακολουθώ"από την δουλειά. Το νου σας.
Σημερα Κελ, εφαγα το τελευταιο κομματι μηλοπιτας που εκανα και σε σκεφτηκα...χαχα
Σου κολλάει και ικα?την μηλοπιτα που ειχες φτιαξει πριν ενα μηνα????
θα εχει πιασει σκουλικια.........
Καλησπέρα σε όλους! (ειδικα σε Taftaar, Cheyenne και στα κορίτσια φυσικα Κέλλυ και Δέσποινα)
Πολύ ωραία η νέα φωτογράφηση της Κέλλυς...μια γυναικαρα όλο χυμους.
Επειδη έχω κάνει προγραμμα μαζι της και με την Αναστασία...μιλάμε εχουν απιστευτα οπισθια αυτες οι δυο.
Καλή βαρδια στα κορίτσια! (και φιλια)
γεια σου φιλε ;)Χαιρετω την παρεα
που εισαι αρχηγε μου? γεια χαραΚαλησπέρα σε όλους! (ειδικα σε Taftaar, Cheyenne και στα κορίτσια φυσικα Κέλλυ και Δέσποινα)
Πολύ ωραία η νέα φωτογράφηση της Κέλλυς...μια γυναικαρα όλο χυμους.
Επειδη έχω κάνει προγραμμα μαζι της και με την Αναστασία...μιλάμε εχουν απιστευτα οπισθια αυτες οι δυο.
Καλή βαρδια στα κορίτσια! (και φιλια)