lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
το πιανο λειπει τωρα! ;)merci monsieur :-* :-* :-*
το πιανο λειπει τωρα! ;)merci monsieur :-* :-* :-*
και του συρμου μη σου πω...Άντρες ? Τι άντρες???????????????????????????????????????????????????????????????????
Μήπως άντρες Του Ρου?
merci monsieur :-* :-* :-*
Ξέρει όμποε ........................................................................
Δεν είχε κλίση στα έγχορδα!
Τα παρατάω πάω αλλού ..............................................................
Φούντωσε ο πιρφόρος μέσα μου!
Και μια πουτάνα ......Τον παίρνει !
σεμνα ρε αριστουργημα.μην βριζεις.τον μαλακα μου εσπασε τα νευρα ο μαλακς ο βρομιαρης....
δεν σεβονται τιποτα γαμω το μουνι που τουε ξερασε
σεμνα ρε αριστουργημα.μην βριζεις.
θαυμαζω την υπομονη σας ρε κοριτσια..γαμω την ανωμαλια που μπορει να υπαρχει σε ενα μυαλο.. :Sασε μας καλε με τον μαλακα μου εσπασε τα νευρα.....
ηθελε και να εχει πουτσα στον κωλο του και να με γαμαει ταυτοχρονα στα τεσσερα...η πουτσα που ειχε στον κωλο εβγαινε τη ωρα που προσπαθουσε να με γαμησει...ηθελε και να με χτυπαει ταυτοχρονα ο τριμαλακας ο παπαρδος γαμω τον κωλο που τον εχεσε τον μαλακα....
τι ανθρωποι υπαρχουν θεε μου....θα ηθελε να φερονται στην μανα του η στην αδερφη του ετσι???????????
μα που πηγατε ολοι :S
μηπως σας τρομαξα :S
εγω τρομαξα παντως...
ποιος ηρωας σου ζητουσε να σε εχει στα 4 με δονητη στον κωλο του???
Καλησπερα Κελλυ,τι ανωμαλοι υπαρχουν σε αυτη την δυσμοιρη χωρα. :S :S
μαριμαρκαλησπερα καλο μου...δεν με πειραζει η ανωμαλια αγορακι μου....η μαλακες με πειραζουνε
ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στο κρεβατι του φτανει να σεβετε τον αλλον που εχει διπλα του
ρε ανωμαλακι τι ζητησες απο το κελακι ρεμαριμαρ
παλι λασπες πεταςρε ανωμαλακι τι ζητησες απο το κελακι ρε
ηθελες τρενακι να κανεις μωρη ανωμαλαρα