sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χμμμμμμμμμμμμμμμ ωρεο αυτο ;)εγω
ειμαι τερας εξυπναδας
χμμμμμμμμμμμμμμμ ωρεο αυτο ;)εγω
ειμαι τερας εξυπναδας
τιοτια μπετι χαροσιβο τιμπιε ντνια!
πιρφοριζο με τα ροσιδια πορνε μουξέρεις και ρώσσικα; Μπράβο πίτσιμαν!
αμα μπισ στο χορο ,χορευισ τσιτσιναρα μου!θα πασ στο παρτι τον πιρφορον σιμερα????θελο να ξεροχισο με τουσ πιο πορνικουσ πιρφορουσ του 104!!!!!Σαν την μητρικη σου τα μιλας τα Ρωσικα τσιρτσιναμπα μου.........
πιρφοριζο με τα ροσιδια πορνε μου
αντε πορνε μου να σχολασεις να περασω να σε παρωαμα μπισ στο χορο ,χορευισ τσιτσιναρα μου!θα πασ στο παρτι τον πιρφορον σιμερα????θελο να ξεροχισο με τουσ πιο πορνικουσ πιρφορουσ του 104!!!!!
ιμε στιν διετα πορνε μου τορα...μι με δελεαζισ!!!!αμα πιρφόριζεις με τα Ρωσσίδια τότε πρέπει να σου φτιάχνουν και παραδοσιακό πιροσκί όποτε πάς!!
το εχουμε αναγκι πορνοπετροζακακι μου!αντε πορνε μου να σχολασεις να περασω να σε παρω
ιμε στιν διετα πορνε μου τορα...μι με δελεαζισ!!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσένα πιροσκάκι με πουρέ δεν είναι τίποτα. Χώρια που θα κάψεις τους υδατάνθρακές με κτηνώδες πιρφορικό σέξ
το αραβικο θα το φαμε ομως δεν ειναι βρωμικοπσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
εχει και πιο κοντα πορνε μου δεν χρειαζεται να κατεβουμε εκει κατω διπλα στην πιατσα μαλιστανα πάτε Πασαλιμάνι να φάτε Αρμένικο Λεχματζούν!
εχει και πιο κοντα πορνε μου δεν χρειαζεται να κατεβουμε εκει κατω διπλα στην πιατσα μαλιστα
ειναι στη πλατεια βαθης λιοσιων 1 σε λιγο επικινδυνο σημειο αλλα πολυ καλο εχουμε φαει πολλεσ φορες και ειναι καθαρος και συναδελφος πορνος πολυ μεγαλος ο αιγυπτιοςελα ρε μαν που και δεν το εχω ανακαλύψει;
μας ειπε θα ερθει θα του το πουμε εμεις τα λεμε μετα εχουμε εναγκη να πορνιασουμεΠιτσι και Μιλεπετροζα δωστε τα σεβη μου στον Προεδρο Ορεστη αν τον πετυχετε...
Λοιπον την κανω...κατα τις 11 θα ξεμπερδεψω, θα τηλεφωνηθουμε για πορνιασμα..
ειναι στη πλατεια βαθης λιοσιων 1 σε λιγο επικινδυνο σημειο αλλα πολυ καλο εχουμε φαει πολλεσ φορες και ειναι καθαρος και συναδελφος πορνος πολυ μεγαλος ο αιγυπτιος
το εχο πολι αναγκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το αραβικο θα το φαμε ομως δεν ειναι βρωμικο