anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Buona sera, buon turno.
Ci sei Giovedi nel giorno della donna ?
;) ;) ;) ;) ;) ;)
buona sera..si ci sono,lavoro al bar... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Buona sera, buon turno.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Allora ci vediamo.......buona sera..si ci sono,lavoro al bar... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα καλη βαρδυαBuona sera, buon turno.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλησπερα ναι ναι θα ειμαι στο μπαρbuona sera..si ci sono,lavoro al bar... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα τα πουμεAllora ci vediamo.......
;) ;) ;) ;) ;)
Προσκυνω.........καλησπερα καλη βαρδυα
θα εισαι και εσυ την πεμπτη στην γιορτη της γυναικας? καλησπερα ναι ναι θα ειμαι στο μπαρ θα τα πουμε
καλησπερα καλη βαρδυα
θα εισαι και εσυ την πεμπτη στην γιορτη της γυναικας? καλησπερα ναι ναι θα ειμαι στο μπαρ θα τα πουμε
με λιγη προσπαθεια ολα γινονταιΠροσκυνω.........
καλησπερα κουκλα ας ειναι καλα το googlekalispera....thelis na matenis che etsi italika? ;) ;) ;)
kalispera....thelis na matenis che etsi italika? ;) ;) ;)
καλησπερα κουκλα ας ειναι καλα το google
Ciao " ciocolato caldo " ! ti auguro tante mimose per l' 8 di marzo !!ne ne se voitai google..
Buona sera Taftaare ! άντε καί το πήραμε το superiore a pieno voto !!!!καλησπερα καλη βαρδυα
Ciao " ciocolato caldo " ! ti auguro tante mimose per l' 8 di marzo !!
Ο Ταρτουφος δεν ειναι απλα superiore, ειναι μεγιστος !!!!Buona sera Taftaare ! άντε καί το πήραμε το superiore a pieno voto !!!!
Ο Ταρτουφος δεν ειναι απλα superiore, ειναι μεγιστος !!!!
παιδιά επειδή είχα μέρες να μπω τί παίχτηκε με την αμαντούλα και πήρε μεταγραφή?? ας ενημερώσει κάποιος εάν μπορεί...
μίλα ωραία φιλαράκι μου να καταλάβουμε... >πηρε την θεση της ο πιεξουλης.. και μιας και οι πελατες ειναι φχαριστημενοι επειδη εχει φοβερη σουφρα την διωξανε