despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλό το βρίσκω αυτό..... ;) ;) ;) Η μανούλα το ξέρει?
εννοειτε πως ναι!!!!!! :-* :-*
Καλό το βρίσκω αυτό..... ;) ;) ;) Η μανούλα το ξέρει?
Αααχ! Απο τα πιο ομορφα κοπλιμεντα που μου εχουν κανει!
Τελικα δεν εισαι και τοσο μ@λ@κ@κος! :-* :-* :-*
Αμα γουστάρεις..................Δεν γουστάρω να γαμάς.. Γουστάρω να σε γαμήσω αν κα αποτι διάβαζα στο δωμάτιο έχεις πάρει ψηλα τον αμανέ και δεν έχεις απόδοση,,, :S
Τρώγεται το γιαγιονι???
Αμα γουστάρεις..................
το διάβασμα τι το θές???
Αμα γουστάρεις..................
το διάβασμα τι το θές???
Τρώγεται το γιαγιονι???
Είμαι λίγο ανωμαλιάρης...
και απο αυτα εχουμε μην ανχωνεσαι......... :-* :-*
Σε έχω παραμελήσει,να γυρίσω από βραδυνός που είμαι αυτή την εβδομάδα.....και θα σου έρθωαστους να λενε εγω ξερω τι αξιζω........... ;) ;) ;) ;)
εμεις ποτε θα.......
Μπα.... Είμαι ενεργητικός ανωμαλιάρης, Σε σας παίζουν παθητικοί ανωμαλιάρηδες...
Σε έχω παραμελήσει,να γυρίσω από βραδυνός που είμαι αυτή την εβδομάδα.....και θα σου έρθω
οχι βρε εδω εχουμε απο ολα!!!! ;) ;) ;) ;)
Δεν νομίζω... Έχω έρθει κάμποσες φορές στο στουντιο, αν και πάει πάνω απο χρόνος απο την τελευταία φορα... Βασικά η ανωμαλία που έχω εγώ δεν αγοράζεται... Κατακτιέται...
τι μας κανεις βραδυατικα δεσποινα.
Τπτ το ιδιαίτερο. Μου αρέσει να είμαι εγώ με το πάνω χέρι... Όχι μονο στο σώμα, αλλα και στο μυαλό. Και αυτό δεν αγοράζεται, κατακτιέταιγια πες ειμαι περιεργη μου αρεσουν οι ανωμαλιες!!!!!
Τπτ το ιδιαίτερο. Μου αρέσει να είμαι εγώ με το πάνω χέρι... Όχι μονο στο σώμα, αλλα και στο μυαλό. Και αυτό δεν αγοράζεται, κατακτιέται
α μου αρεσει αυτο..........και εχεις δικιο σε αυτο που ειπες οτι δεν αγοραζετε!!!!