You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα στα παιδιά της oriental νύχτας ! έχω μέρες να ποστάρω καί ίσως έχω χάσει σημαντικά επεισόδια , κατ' αρχάς ή Amanda έχει χαθεί απο την κυκλοφορία ή είναι ιδέα μου ? επίσης Δεσποινάκι γιατί γράφεις Greeklish ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση όσο για την δέσποινα για να το λές έτσι θα είναι απλά εμένα δεν μου έχει τύχει !Φιλε η ΑΜΑΝΤΑ εφυγε απο αυτο το στουντιο και πηγε στο κασσανδρας 6 δες και στο θεμα της ,τωρα για το αλλο που λες δεν ξερω παντος και αλλες φορες η δεσποινα με greeklish γραφει.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Φιλε η ΑΜΑΝΤΑ εφυγε απο αυτο το στουντιο και πηγε στο κασσανδρας 6 δες και στο θεμα της ,τωρα για το αλλο που λες δεν ξερω παντος και αλλες φορες η δεσποινα με greeklish γραφει.
εσυ ποτε με ειδες να γραφω greeklish????
σε πιο παλια μηνυματα κουκλιτσα μου ,οκ μην αρχισεις και χαχαχαχα.μπορει να εκανα και λαθος κοπελαρα μουεσυ ποτε με ειδες να γραφω greeklish????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
σε πιο παλια μηνυματα κουκλιτσα μου ,οκ μην αρχισεις και χαχαχαχα.μπορει να εκανα και λαθος κοπελαρα μου
εκανες λαθος......αμεσως να με κραξετε.......
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Δέσποινα είσαι εκεί τώρα ?
ναι ειμαι εγω και η νεφελη αγαπη!!!! :-* :-* :-*
δεν πιστευω να είστε άτακτες;
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
δεν πιστευω να είστε άτακτες;
ειμαστε πολυ ατακτες ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!
εγω δεσποινα δεν σε εκραξα απλα ειπα τι ειδα και οπως ειπες σωστα μπερδευτηκα απο αλλο πραγμα και εκανα λαθος ,εντωμεταξυ στο στουντιο τι γινεται νεκρα εεεε?εκανες λαθος......αμεσως να με κραξετε.......
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εγω δεσποινα δεν σε εκραξα απλα ειπα τι ειδα και οπως ειπες σωστα μπερδευτηκα απο αλλο πραγμα και εκανα λαθος ,εντωμεταξυ στο στουντιο τι γινεται νεκρα εεεε?
οκ και ποιος σου ειπε οτι ειναι νεκρα??????
ρωταω κοριτσαρα μου και απλα μετα λεω εεεεε δειχνοντας οτι αυτο πιστευω αφου μιλας εδω και δεν εχεις δουλεια απλα ετσι σκεφτομαι συγγνωμη και σε αυτο αν ειναι να χαλασουμε τις καρδιες για ενα τετοιο πραγμαοκ και ποιος σου ειπε οτι ειναι νεκρα??????
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ρωταω κοριτσαρα μου και απλα μετα λεω εεεεε δειχνοντας οτι αυτο πιστευω αφου μιλας εδω και δεν εχεις δουλεια απλα ετσι σκεφτομαι συγγνωμη και σε αυτο αν ειναι να χαλασουμε τις καρδιες για ενα τετοιο πραγμα
οχι γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας βρε???? :-* :-* :-* :-*
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μη μου θυμωνεις σκορπινα μου :-* :-* :-*οκ και ποιος σου ειπε οτι ειναι νεκρα??????