TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
αυτο μαλιστα ειναι ξεκωλιασμαφανταζομαι αυτο λες στον εαυτο σου οταν πηγαινεις το πρωι στο κοτετσι με της κοτες για να παρεις τα αυγα ε?
αυτο μαλιστα ειναι ξεκωλιασμαφανταζομαι αυτο λες στον εαυτο σου οταν πηγαινεις το πρωι στο κοτετσι με της κοτες για να παρεις τα αυγα ε?
θα σου βγαλω την καουκα κατσε καλα >
θα σου βγαλω την καουκα κατσε καλα >
χερομαι που το παραδεχεσαι............ :-* :-* :-* :-* :-* :-*αυτο μαλιστα ειναι ξεκωλιασμα
τι επαθες εσυ ρε?
αρρωστησες μετα τοοοοοοοο.......ξερεις ποιο.....
ειπε η μικρηχερομαι που το παραδεχεσαι............ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και τι εχω?οχι ειπα >
ειναι δικος μου >
εσυ δεν εχεις roll eyes
και τι εχω?
ωωωωωωω!Σπρινγκ ρολς και γουον τον ...
Όταν ο βιασμός καθίσταται αναπόφευκτος, τότε ξαπλώστε χάμω και κοιτάχτε να μορφωθείτε.Αμα τάρτει κι'αυτό μαζί ;;;; Ε ;;;
Ε , δεν το λες και « βιασμό » , ρε Πρύτανη ... να χέσω τα παντελόνια μου , στο φινάλε !
Θα έλεγα απλώς πως ήταν μιά κατόπτευση υπό διαθλαστικό πρίσμα με εμφανείς τις λανθάνουσες αποτυπώσεις και τις συνέπειες τους !
καλοισπερα στις κυριους κε στοις ωρεες.
ωλο γραφουτε γραφουτε γραφουτε γραφουτε κε ετση διαμπάζω πολι όρα
γεια αυτο δεν τα αγκοράσω μπιμπλίο, τα ντιαβαζο εσας.
ρε Κελακυ αφου εχεις τοσες ομορφες φωτογραφιες γιατι δεν βαζεις καμια καλυτερη για αβαταρ???
γιατι εγω που να τις βρω??οπως
διαλεξε μια
τι επαθες?γαμω την καλωσινη μου γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ποια ειναι η καλοσύνη???? να γαμησουμε και οι υπολοιποι...γαμω την καλωσινη μου γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τα εχεις μπλεξει με ρωσσιδα?