despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Να ηταν ολοι οι νοικουρηδες σαν εμενα..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις οι γυναικες θα ειμασταν πολυυυυυυυυυυυυυ τυχερες!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Να ηταν ολοι οι νοικουρηδες σαν εμενα..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τριανταφυλλιες, Νυχτολουλουδα, Βοκαμβιλιες, μπενζαμιν, γιασεμι ως επι το πλειστον.φίλε Τσέγεν διατηρείς φυτά στην βεράντα; Τι φυτά αν επιτρέπεται;
Υπερβολες.εμεις οι γυναικες θα ειμασταν πολυυυυυυυυυυυυυ τυχερες!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Τριανταφυλλιες, Νυχτολουλουδα, Βοκαμβιλιες, μπενζαμιν, γιασεμι ως επι το πλειστον.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως η ιδεα μου ειναιμπα ιδεα σου ειναι........ :-* :-* :-* :-* :-*
εγω τη βερανα την πηδαω! Οπως ο τοτος στο γνωστο ανεκδοτο!Κλαδευα στην βεραντα........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε θελω εγω για να μου μαθαινειςΥπερβολες.
Δεν νομιζω να ηθελε καμια για συντροφο εναν απο τους μεγαλυτερους στουντιακηδες στης Αθηνας.....
![]()
![]()
![]()
![]()
δν θα ηταν αναγκη να το μαθει!Υπερβολες.
Δεν νομιζω να ηθελε καμια για συντροφο εναν απο τους μεγαλυτερους στουντιακηδες στης Αθηνας.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ οτι θελεις....σε θελω εγω για να μου μαθαινεις
Ειμαι ειληκρινης.............δν θα ηταν αναγκη να το μαθει!![]()
![]()
Υπερβολες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν εμενα δεν μου ελειπε τιποτα,αν ενας αντρας μου τα δεινει ολα αυτα που θελω εγω ας παει σε στουντιο,ενας αντρας δεν μπορει καθε μερα να τρωει φασολια...... :-* :-*
οντως η ιδεα μου ειναι![]()
τα τριανταφυλλα τι χρωμα ειναι??????
![]()
![]()
ξερεις, η....ειλικρινεια κ οχι η περιεργεια σκοτωσε τη γατα!Ειμαι ειληκρινης.............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είπε η σκορπίνα...![]()
![]()
![]()
τα δικά μου πάντως είναι άσπρα.
δν θα σας παρομοιαζα με φασολια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν εμενα δεν μου ελειπε τιποτα,αν ενας αντρας μου τα δεινει ολα αυτα που θελω εγω ας παει σε στουντιο,ενας αντρας δεν μπορει καθε μερα να τρωει φασολια...... :-* :-*
ναι το πιστευω αυτο...........
το προτιμω απο το να εχει γκομενα ......