ΧαχαχαχαΡε μπαγασα Ορεστη, καις καρδιες ρε παιχτη.
Εισαι θεος... τι θεος; Ημιθεος...
Κλαίω.
ΧαχαχαχαΡε μπαγασα Ορεστη, καις καρδιες ρε παιχτη.
Εισαι θεος... τι θεος; Ημιθεος...
Ορέστη έλεγα να παω και εγω με την Δέσποινα, αλλα σκέφτηκα την αγάπη σου και την τιμή σου και δεν τνο έκανα
Διαγαλαξιακος θα ελεγα.μην υποτιμας ετσι των εαυτο σου ρε συ...
Ελλαδος οχι μονο αττικης...
Τυπε, γιατι δεν της γνωριζεις τον Αβραμη,
να ξεδινει εκει με το στραπον;
μην υποτιμας ετσι των εαυτο σου ρε συ...
μην υποτιμας ετσι των εαυτο σου ρε συ...
Αφού μαζοχές έχετε για πελάτες. Τι περίμενες;πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να τον λενε [size=40pt]μαλακα[/size] και να γελαει
Μιστιτι μου Κυριε.....
Αφού μαζοχές έχετε για πελάτες. Τι περίμενες;
πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να τον λενε [size=40pt]μαλακα[/size] και να γελαει
Μιστιτι μου Κυριε.....
Να μη ξεχασεις μετα να του βαλεις προδερμ... :-*μα δεν εχει δωσει δηγματα αυταρχικου αλλα καμια μερα θα τον βαλω με το ζορι στο τεσσερα δωματιο και μετααααα ωωωω ρε πουστη μου γαμησετα
Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι.Μαριε πεφτω στα ποδια σου....σε ικετευω γονυπετης.....θα σου κανω δωρο την δεσποινα φουλ προγραμμα δυο φορες....σε παρακαλω πηγενε μαζι της καρδια μου πλλλλλλλλιιιιιιιιζζζζζζζζ
Τυπε, εχω να δω τετοιο πραγματικο ερωτα απο τις πρωτες διηγησεις του ΤΑΚΜΑΝ για την κυρια Νικη...Με εχει βαρεσει ο ερωτας στο κεφαλι και ολες οι λεξεις ακουγονται σα μελωδια στ' αυτια μου... ΑΧ...
Σκάσε μαλακά.Τυπε, εχω να δω τετοιο πραγματικο ερωτα απο τις πρωτες διηγησεις του ΤΑΚΜΑΝ για την κυρια Νικη...
Καλα σε λεει ο Μαριος... ΑντροχωριστραΜαριε πεφτω στα ποδια σου....σε ικετευω γονυπετης.....θα σου κανω δωρο την δεσποινα φουλ προγραμμα δυο φορες....σε παρακαλω πηγενε μαζι της καρδια μου πλλλλλλλλιιιιιιιιζζζζζζζζ
Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι.
Μαριε πεφτω στα ποδια σου....σε ικετευω γονυπετης.....θα σου κανω δωρο την δεσποινα φουλ προγραμμα δυο φορες....σε παρακαλω πηγενε μαζι της καρδια μου πλλλλλλλλιιιιιιιιζζζζζζζζ
Χυσιμό στο πρόσωπο-στοματάκι παίζει; Η θα σιχενεσαι μετά να την φιλήσεις;Οχι να μπεις γιατι υπαρχει κριση... να πας να χωσεις κανενα 100αρικο μπας και παντρευτουμε επιτελους. Δεν υπαρχει φραγκο φιλε για το γαμο, ασε. :-
ΥΓ: Αν πας με 50αρικο ομως σε
Τυπε, εχω να δω τετοιο πραγματικο ερωτα απο τις πρωτες διηγησεις του ΤΑΚΜΑΝ για την κυρια Νικη...
Χυσιμό στο πρόσωπο-στοματάκι παίζει; Η θα σιχενεσαι μετά να την φιλήσεις;
Τυπε, μπουκωματα για 30".Εγω δεν ανακατευομαι στα επαγγελματικα της... συζητα το προγραμμα με την κοπελα...
Απλα μην το κανεις τη μερα που θα παω εγω γιατι οντως θα σιχαινομαι να τη φιλησω μετα, οκ;
Θενκ γιου που με σκεφτηκες...