Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
καλα στεφανα
πφ... πολυ ασχολεισαι με το τι κανουμε. μηπως τελικα ζηλευεις;
καλα στεφανα
ρώτα την Μπου-Μπου που είναι ειδική και τα γνωρίζει. Εχω μια φίλη που ασχολείται με αυτά και με ενημερώνει, θέλεις να την ρωτήσω;
ορεστη φρονιμοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ειπα!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι εκανα παλι; :-
αυτος ασχολειται συνεχεια, ελεγα μηπως ζηλευει που δεν τον παντρευεται η Κελλυ. :S
Ρωτα τη μπου μπου βρε δεσποινα για μας, με εχει φαει η αγωνια!
είναι πολύ γκέυ για να σε ανησυχεί
ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣΣΣΣΣ...........
ΞΕΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι εγεινε?ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣΣΣΣΣ...........
ΞΕΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν είναι καθόλου γκέυ ο Ταφτάρ / Ταρτούφος, είναι άνδρακλας.
Εσύ όμως είσαι πολυ warned για αυτό πρόσεξε πως εκφράζεσαι...
τι εγεινε?
σε βγαλαμε στην φορα και τωρα ειναι βλακειες?
τσιγκολελετα δεν πιστευω γενικα........ :-* :-* :-* :-*
ειαι δυναμικος χαρακτηρας και το ξερω αυτο.............
τα ζωδια τα εχουνε αναγκη αδυναμοι ανθρωποι που χρειαζονται καθε μερα να τους λεει καποιος τι να κανουν, γιατι δεν εχουν την προσωπικοτητα να αποφασισουν μονοι τους. (γνωμη μου)
δεν εξεταζω αν ισχυουν, απλα λεω οτι οι δυναμικοι ανθρωποι σιγουρα δεν τα εχουν αναγκη.
Stam κανα προγνωστικο για σημερα εχεις τελικα η μπα; :'(
τι εκανα παλι; :-
αυτος ασχολειται συνεχεια, ελεγα μηπως ζηλευει που δεν τον παντρευεται η Κελλυ. :S
Ρωτα τη μπου μπου βρε δεσποινα για μας, με εχει φαει η αγωνια!
α τώρα που δεν αρέσουν στην Δέσποινα δεν αρέσουν ούτε σε σένα ετσι; Να χαρώ εγώ δυναμισμό Ορέστη...
plz.....
έλεος
μωρη σουρλουλου δεν σε πηδηξαν τα πακια και βγαζεις και γλωσσα?είναι πολύ γκέυ για να σε ανησυχεί
Η δεσποινουλα πρεπει να εχει δουλιτσα και γω το εχω καψει σημερα, οποτε αποχωρω και θα μπω πολυ αργοτερα ισως, αφου κανω μια δουλιτσα.
Osie, σου εστειλα pm, αν θελεις κατι μου στελνεις και συ. Σαν καλος πατερουλης του φορουμ που εισαι, να προσεχεις τα κοριτσια, δεσποινα, αμαντα, αναστασια, κυριως την 1η φυσικα. ;)
Καλο απογευμα
ΥΓ: Μη γραψετε πολλες σελιδες μεχρι να γυρισω, γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα προηγουμενα...