giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Η το τραβας στο πλαι η το ξεσκιζηςΓιατι.....υπηρχε κι αλλοs τροποs???... με τετοια θεοκοματα πιπινια???
Η το τραβας στο πλαι η το ξεσκιζηςΓιατι.....υπηρχε κι αλλοs τροποs???... με τετοια θεοκοματα πιπινια???
Η το τραβας στο πλαι η το ξεσκιζης
Το ειχα προσεξη προηγουμενος αλλα ξεχασα να το γραψω εσυ με τα μαυρα πεδιλα και η τζενη με τα ασημιπεδιλακια ομως φοραμε διαφορετικα
πολλα φιλακια
πεδιλακια ομως φοραμε διαφορετικα
πολλα φιλακια
Το κερασακι στην τουρτα ειναιΜωρε ....θα το φαω σαν επιδορπιο προτου ορμηξω στο κυριωs φαγητο
Το κερασακι στην τουρτα ειναι
Αυτος ο παραδεισος ειναι καλυτερος ο αλλος ειναι μονο για τα λογιαΚαι απο πεδιλα σκιζετε!!
....και γενικωs σκιζετε....δωσε και σε μενα μπαρμπα!!!!!
Και με τιs δυο στον ...Παραδεισο(οχι του Αμαρουσιου)
Αυτος ο παραδεισος ειναι καλυτερος ο αλλος ειναι μονο για τα λογια
Και ανακατεμενα να ειναι δεν μας πειραζηΤο κερασακι ειναι για το ...τελοs........
Να φαμε πρωτα την τουρτα!!!!!!!
Μονο σε 80 χρονια βαλε κι'αλλα δες το προφιλ μου για τα χρονιαΣε καμμια 80αρια χρονια που θα πλησιαζω τα 60 θ αρχισω να τον σκεπτομαι
Αλλα τωρα ειναι νωριs ακομα
Θα αρκεστω σε Τζενη Ατζελα κι αs.....κολαστω!!!
Και ανακατεμενα να ειναι δεν μας πειραζηΜονο σε 80 χρονια βαλε κι'αλλα δες το προφιλ μου για τα χρονια
Σε λιγο θα παμε φανταροι ακομη δοντια βγαζουμεΑ καταλαβα....κι εσυ σαν κι εμενα.....Δεν εχουμε παει ακομα....φανταροι
Σε λιγο θα παμε φανταροι ακομη δοντια βγαζουμε
Που θα παει μπορη να καταργηθη ως τοτεΝαι ρε γμτ.....σκεπτομαι πωs μετα απο 10 χρονια που ειναι η σειρα μαs....ισωs και να μην υπαρχει στρατοs...
Σιγουρα!!!!!!!!! αμην και ποτε!!!!!Που θα παει μπορη να καταργηθη ως τοτε
Εγω θα περιμενω εσενα να ξεκινησεις κοριτσαρα μου. :-* :-* :-*μια μικρη γευση απο τις νεες μας φωτογραφιες :-* :-* :-*
η τζενη και εγω μαζι στο καναπε
πολλα φιλακια
Συμφωνω ρε συ αλλα εμενα μου εχει "κατσει" απο την αρχη η Αντζελα και ας μην την ειχα δει σε φωτογραφιες. Τωρα που την ειδα κι ολας με τελειωσε λεμεεεεεεεε!!!Είστε όλες τρέλλα.
Συμφωνω ρε συ αλλα εμενα μου εχει "κατσει" απο την αρχη η Αντζελα και ας μην την ειχα δει σε φωτογραφιες. Τωρα που την ειδα κι ολας με τελειωσε λεμεεεεεεεε!!!
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια