pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ειι μαν,που εισαι εσυ;θυμαμαι τις ωραιες στιγμες που με εκραζεςαμεσως να απειλησεις....αφου σου αρεσει...θα σου δωσω και μηλοπιτα!!!
Ειι μαν,που εισαι εσυ;θυμαμαι τις ωραιες στιγμες που με εκραζεςαμεσως να απειλησεις....αφου σου αρεσει...θα σου δωσω και μηλοπιτα!!!
εσπασε....και???
εσπασεο καθρεφτηςη οθονη
ποια ασχημια ρε..απο την ασχημια μου ε?
τι να κανω :-
ετσι με επλασε ο θεος :-
ποια ασχημια ρε..
οθονη φηλιπας αγορασε απο πακιστανο... οχι phillips
αν και δεν θυμαμαι (δεν κραταω ότι δεν μου ειναι σημαντικο) κατι θα μου ειχες κανει η θα ειχες πει...Ειι μαν,που εισαι εσυ;θυμαμαι τις ωραιες στιγμες που με εκραζες
ποια ασχημια ρε..
οθονη φηλιπας αγορασε απο πακιστανο... οχι phillips
Μην χλαις ,καλη εισαιαπο την ασχημια μου ε?
τι να κανω :-
ετσι με επλασε ο θεος :-
εσυ σκασσε γιατι ειδα τα κατορθωματα σου με την μικρη
εγω δεν ειπα κατιαντε παλι..
αυτη μου κολαει
αν και δεν θυμαμαι (δεν κραταω ότι δεν μου ειναι σημαντικο) κατι θα μου ειχες κανει η θα ειχες πει...
αν και δεν θυμαμαι (δεν κραταω ότι δεν μου ειναι σημαντικο) κατι θα μου ειχες κανει η θα ειχες πει...
εγω δεν ειπα κατι
Μην χλαις ,καλη εισαι
αααα τωρα το θυμηθηκα... ναι ειχε πει καποιες χοντραδες για τις οποιες δεν μετανοιωνω σε οτι ειπα.εμενα πειραξε....και σαν σωστος αντρας που εισαι, με υπερασπηστηκες
αφου ρε φιλαρακι λες κατι καλο, το κωλοχερο τι το βαζεις??? για να ερθεις στα ισια σου???Μην χλαις ,καλη εισαι
Αφησα ενα κενο να κρινει το κοινο ...εμενα πειραξε....και σαν σωστος ____________που εισαι, με υπερασπηστηκες
ευτυχως που μου το ειπες εσυ γιατι δεν το ακουω συχνα :-
Μαν ο Μπερντμαν παει παντου μαζι με εμενααφου ρε φιλαρακι λες κατι καλο, το κωλοχερο τι το βαζεις??? για να ερθεις στα ισια σου???
αστο να παει στο διαολο... πες κατι καλο ΣΚΕΤΟ!
ρε παλιο σπαμερ θα φωναξω τον αορατο να σε παει κωλοφερατζαΑφησα ενα κενο να κρινει το κοινο ...