despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Προφανέστατα δεν υπάρχει γιατρειά δάσκαλε........................
kαλησπερα......... :-* :-*
Προφανέστατα δεν υπάρχει γιατρειά δάσκαλε........................
Πιο κάτω δεν γίνεται.....φτάσαμε στα υπόγεια.....Την έχουμε κάτσει λες ?
Καλησπέρα στην όμορφη μικρή ΔΕΣΠΟΙΝΑ....αλλά μεγάλη στο ;) :-* :-* :-* :-* :-*kαλησπερα......... :-* :-*
το ξερωδεν μπορώ να κρύψω ότι μου λείψατε κιόλας ;) ;) ;)
Καλησπέρα στην όμορφη μικρή ΔΕΣΠΟΙΝΑ....αλλά μεγάλη στο ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Το παράδοξο και το ανόητο θα ήταν να μην κολαζόσουν.....και φυσικά να μην ενέδιδες σε αυτή την αμαρτία που λέγεται ΑΜΑΝΤΑ ;) ;) ;)Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά εγώ βλέπω τις φώτο της Αμάντας και κολάζομαι!
Φοβερό σώμα, και επειδή την έχω γνωρίσει και απο κοντά...εκπληκτική κοπέλα. Με διάθεση και σεξουαλικότητα στο τέρμα.
Νομίζω θα εκπεσω σε κανόνικο πρόγραμμα μαζί της...δεν θα το αντέξω..
εσένα δεν σου ξεφεύγει και τίποτα ....όλα τα ξέρεις :-* :-* :-*το ξερω
Το βιολί σου εσύ....................................................................
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά εγώ βλέπω τις φώτο της Αμάντας και κολάζομαι!
Φοβερό σώμα, και επειδή την έχω γνωρίσει και απο κοντά...εκπληκτική κοπέλα. Με διάθεση και σεξουαλικότητα στο τέρμα.
Νομίζω θα εκπεσω σε κανόνικο πρόγραμμα μαζί της...δεν θα το αντέξω..
ολα τα ξερωεσένα δεν σου ξεφεύγει και τίποτα ....όλα τα ξέρεις :-* :-* :-*
και εγώ με εχω υποσχεθεί στην Αμάντα αλλα όλο και κάποια μελαχροινη ύπαρξη μπαίνει ανάμεσα μας...
παρεπιπτόντως μαν, μια φορά πήγα να διαβάσω μια απο τις κριτικές σου και όσο διάβαζα φανταζόμουν τον κινηματογραφικό Σάρουμαν να τα κάνει όλα αυτά και είχα φρικάρει τελείως (μήν το πάρεις στραβά, σέβομαι το τι κανεις εφόσον σε ευχαριστεί αλλα να φαντάζομαι τον Σάρουμαν να κάνει τέτοια είναι κάπως....)
Ημουν πάντα υπερ των κακών ηρώων που και καλά στις ταινίες μένουν στην απέξω...
Αδικία κατάφορη!