CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ολα τα πιανειςΑπο το Μεγαρο ενοοεις????
Δεν δουλευει η Ιζαμπελλα στο Φ104
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Την ειχε δει ο λαγος στο Μεγαρο και ενθουσιαστηκε........
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ολα τα πιανειςΑπο το Μεγαρο ενοοεις????
αληθεια? Τοσο πολυ της αρεσα?Εσενα σε ζηταει η Ιζαμπελλα........
![]()
![]()
![]()
![]()
Λογικο δεν ειναι ? ? ?αληθεια? Τοσο πολυ της αρεσα?![]()
η αληθεια να λεγεται...ειμαι ομορφαντρας...δν πιρτευω να με θελει για τα...λεφτα μου αισθηματα.Λογικο δεν ειναι ? ? ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η αληθεια να λεγεται...ειμαι ομορφαντρας...δν πιρτευω να με θελει για τα...λεφτα μου αισθηματα.![]()
![]()
Εννοειται πως οχι.η αληθεια να λεγεται...ειμαι ομορφαντρας...δν πιρτευω να με θελει για τα...λεφτα μου αισθηματα.![]()
![]()
το ξερα οτι διαφερει απο τις αλλες!Εννοειται πως οχι.
Σε θελει για την........πλουσια καρδια σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δν ειμαστε αγορακια! Ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑ!καλησπέρα σε όλα τα αγοράκια και τα κοριτσάκια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα εμας δεν μας χαιρετησε.......δν ειμαστε αγορακια! Ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑ!
τον συγχωρω τοτε!Μα εμας δεν μας χαιρετησε.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα πας για καφε? ;)Μα εμας δεν μας χαιρετησε.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δν ειμαστε αγορακια! Ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑ!
ρουφα το αυγο σου μπουληδν ειμαστε αγορακια! Ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑΑΑ!
Σημερα οχι.θα πας για καφε? ;)
κοκκινιζω κ μονο που με σκεφεσαι...Σημερα οχι.
Θα κανονισουμε να παμε παρεα.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι ?κοκκινιζω κ μονο που με σκεφεσαι...![]()
καθε αλλο...... ισα ισα που λεω οτι με τιμαει το γεγονος οτι με θες στην παρεα σου...Γιατι ?
Κακοπερασες την προηγουμενη φορα?