TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλααυτος ο αγαπουλης ο ταφταρ σε εκανε να αισθανεσαι ντιβα...
ενοια σου θα στην κατεβασω την μυτη
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλααυτος ο αγαπουλης ο ταφταρ σε εκανε να αισθανεσαι ντιβα...
ενοια σου θα στην κατεβασω την μυτη
εμενα ντιβα με εχει κανει η δοξα μουειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα
Δεν μου λες, έτυχε να διαβάσεις τα χθεσινά μου σχόλια στο τι τρέχει με τις ελλεινήδες? Διότι αυτό έλεγα.. Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, καμία εξαίρεση..
Δεν μου λες, έτυχε να διαβάσεις τα χθεσινά μου σχόλια στο τι τρέχει με τις ελλεινήδες? Διότι αυτό έλεγα.. Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, καμία εξαίρεση..
κάποιες είναι όμως στην ψυχή και κάποιες άλλες στο σώμα.
αυτο το λεω συνεχεια....
[size=30pt]ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ[/size]
θα διαφωνήσω εδω... η γενικευση ειναι αρχη φασισμου...αυτο το λεω συνεχεια....
[size=30pt]ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ[/size]
αυτο το λεω συνεχεια....
[size=15pt]ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΚΕΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;[/size]
Eγω παντως τωρα ξυπνησα.ακομαααααααααα....???
πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* φιλια από μένα καλο απόγευμα να έχετε παο να ξεκούραστο
Και που εγω φανταζομουνα.........
http://[URL unfurl="true"]www.myseason.gr/images/005-F-771.jpg[/img[/URL]]
;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
ρε Τσέγιεν η Κέλλυ είναι δύο μετρα γυναικάρα που να της χωρέσει αυτη η κοριτσίστικη στολή που πόσταρες... :idiot: :idiot: :idiot:
Οντως,ρε Τσέγιεν η Κέλλυ είναι δύο μετρα γυναικάρα που να της χωρέσει αυτη η κοριτσίστικη στολή που πόσταρες...
σιγα τα αυγα ξαδερφιτοκαλά να της το πεις απο κοντά αυτο. Θα σου πάρει το σκάλπ!