TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
σπαμαρεις ρε?παρα να με καμανε κοκκινο
σπαμαρεις ρε?παρα να με καμανε κοκκινο
Όταν κάτι το δημοσιεύεις, το κάνεις γιατί θες να ακούσεις γνώμες και να προκαλέσεις συζήτηση. Αν δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις και τα αυτονόητα όπως το ίσως να μην είναι καλό να δημοσιεύονται πρόσωπα χωρίς να το ξέρουν, τότε μην το κάνεις καθόλου. Δεν νομίζω να άρεσε στην Κέλλυ ή την κάθε Κέλλυ αν κάποιος έβγαζε φωτός της εδώ χωρίς να το ξέρει.Πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος στη φωτό που υποθέτω ότι δεν είναι επαγγελματίας. Τώρα για το "αγάμητος" και "γύφτος", είναι η άποψή σου.Αφού είσαι εσύ μια κυρία, κανένα πρόβλημα.Δεκτόν.
σιγα για ενα γραμμα τωρα
εφιαλτικο!
ησυχα θα εμφανιστει ο μεγαλοσ.σπαμαρεις ρε?
Καημένη ελληνική γλώσσα....
οκ τοτε :-X :-X :-X :-Xησυχα θα εμφανιστει ο μεγαλοσ.
Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε.Τι ρόλο παίζεις εσύ; Eιρωνεύεσαι συναδέλφους και υπερασπίζεσαι
συγκεκριμένες πουτάνες;
Μπα...ο συγκεκριμένος πρέπει να το ΄ξερε γιατί βλέπω τρίποδο πίσω αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια, δεν ξέρω άν ξέρει ότι παίζει η μουτσούνα του πρώτη μούρη εδώ στο bourdela!
ού !!ετσουξε η διαγραφη?
H ύβρις σας πρός τον Dawn έμπεριέχει στοιχεία λίαν άρνητικής τοποθετήσεως τού όμιλητού !!!!!!1111
Σίγουρα.Το ότι γούσταρε ο τύπος εκεί να βγάλει φωτό δεν ξέρω αν σημαίνει ότι γούσταρε να δημοσιευτούν εδώ. Αλλά στο φινάλε δικό τους πρόβλημα...Εγώ είπα ότι καλό είναι να μην δημοσιεύονται τέτοια χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο.Και άρχισε το βρισίδι...Κλασικά πράγματα.Δε βαριέσαι! Καλή συνέχεια.Oταν όμως ανεβαίνουν έτσι εύκολα τέτοιες φωτο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Βρισιά και άρνηση είναι διαφορετικά πράγματα.Σκέψου λίγο.
εκτονωθηκες?ηρθα....τι μαλακιες λετε παλι?
Σίγουρα.Το ότι γούσταρε ο τύπος εκεί να βγάλει φωτό δεν ξέρω αν σημαίνει ότι γούσταρε να δημοσιευτούν εδώ. Αλλά στο φινάλε δικό τους πρόβλημα...Εγώ είπα ότι καλό είναι να μην δημοσιεύονται τέτοια χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο.Και άρχισε το βρισίδι...Κλασικά πράγματα.
Οί παραπομπές σου πρός άλλα μέλη άποτελούν συχνοτάτην βαρείαν ύβριν τών λεξιπενικών νεοελλήνων, συμπληρουμένη πλειστάκις διά τής λέξεως .......ΦΟΒΟΣ !!!! ;)
[/quote με λιγα λογια πεσ το φαρμακο για το αιτιο αυτο
ηρθα....τι μαλακιες λετε παλι? Με το μαλακο ειπαμεεε