You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kalispera se olous ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αφου σε χαλαει ρε φιλε, τοτε γιατι μπαινεις ?;)
Θα παω να το παρω...Καθε φορα που μπαινω σ'αυτο το θρεντ κατι με πιανει με τους αγαπουληδες
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παιρνω "πασα" το post του συνοδοιπορου στις τσαρκες bmw για να πω καποια πραγματα, σχετικα με τους "αγαπουληδες".
Καποια ομαδα μελων "εξ΄αιτιας" των event που εχει κανει η Αντζελα εχει γνωριστει αρκετα καλα με τα κοριτσια με αποτελεσμα η γνωριμια αυτη να μεταφερεται και στο forum, με πειραγματα, φιλοφορνησεις, κοπλιμεντα κλπ κλπ κλπ.
Ετσι γινεται χαβαλεδακος, περναει ευχαριστα η ωρα με αποτελεσμα ομως ευκολα να γινονται "παρεξηγησεις" απο καποιους που δεν γνωριζουν το ολο κλιμα και να γινονται ακομψα σχολια τα οποια φερουν αντιπαραθεσεις.
Τη πλακα μας κανουμε.........
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Καλησπέρα Αναστασία
:-* :-*
ti kanis moromu...kala itse.. ;) ;) ;)
Αφου σε χαλαει ρε φιλε, τοτε γιατι μπαινεις ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παιρνω "πασα" το post του συνοδοιπορου στις τσαρκες bmw για να πω καποια πραγματα, σχετικα με τους "αγαπουληδες".
Καποια ομαδα μελων "εξ΄αιτιας" των event που εχει κανει η Αντζελα εχει γνωριστει αρκετα καλα με τα κοριτσια με αποτελεσμα η γνωριμια αυτη να μεταφερεται και στο forum, με πειραγματα, φιλοφορνησεις, κοπλιμεντα κλπ κλπ κλπ.
Ετσι γινεται χαβαλεδακος, περναει ευχαριστα η ωρα με αποτελεσμα ομως ευκολα να γινονται "παρεξηγησεις" απο καποιους που δεν γνωριζουν το ολο κλιμα και να γινονται ακομψα σχολια τα οποια φερουν αντιπαραθεσεις.
Τη πλακα μας κανουμε.........
φίλτατε CHEYENNE ο καθένας από εμάς κρίνει διαφορετικά αυτά που βλέπει βάσει των δικών του εμπειριών...
εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό που γίνεται και ενίοτε μπορεί να ποστάρω(που το κάνω σπάνια)
Υ.Γ πάντως εγώ έχω γνωρίσει κάποιους από εσάς χωρίς να έχω παρευρεθεί στα πάρτυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Επειδη εισαι και εσυ στουντιακιας, για να σου δωσω να καταλαβεις περι τινος προκειται, ειναι κατι αναλογο με το κλιμα πυ υπαρχει στις εοσκεψεις μας στην Αννα Μαρια, και την συνεχεια στο φορουμ.φίλτατε CHEYENNE ο καθένας από εμάς κρίνει διαφορετικά αυτά που βλέπει βάσει των δικών του εμπειριών...
εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό που γίνεται και ενίοτε μπορεί να ποστάρω(που το κάνω σπάνια)
Υ.Γ πάντως εγώ έχω γνωρίσει κάποιους από εσάς χωρίς να έχω παρευρεθεί στα πάρτυ
( Η οποια Αννα Μαρια, μιας και λιγοι το θυμουνται, θα πω οτι εκανε μια βαρδια στο 104 παλιοτερα...)
Επειδη εισαι και εσυ στουντιακιας, για να σου δωσω να καταλαβεις περι τινος προκειται, ειναι κατι αναλογο με το κλιμα πυ υπαρχει στις εοσκεψεις μας στην Αννα Μαρια, και την συνεχεια στο φορουμ.
( Η οποια Αννα Μαρια, μιας και λιγοι το θυμουνται, θα πω οτι εκανε μια βαρδια στο 104 παλιοτερα...)
το έχω χάσει τώρα τελευταία αλλά συνεχίζουμε
μα γι'αυτό σου λέω ότι ο καθένας κρίνει διαφορετικά και θεωρώ ότι θα ήταν λάθος να σχολιάζω αρνητικά αυτό που γίνεται εδώ ενώ σε άλλο θρέντ έχω γράψει αντίστοιχα ή παρόμοια σχόλια....!!!
καλά άστο μην μιλήσουμε τι γίνεται όταν την επισκεπτόμαστε στο μαγαζί που δουλεύει(αρμένικη βίζιτα )
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
Και παρατηρώ άγαπητέ , πού άσφαλώς θα παίζατε πολύ καλό ποδόσφαιρο στα νιάτα σας, έπειδή δέν τό συνηθίζω, δέν λέω ότι είναι άγράμματος όποιος γράφει φράση άλήστου μνήμης για τους έγγράμματους (άγαπούληδες), λέω όμως ότι όποιος κατοικεί σέ γυάλινο σπίτι δέν πρέπει να πετάει πέτρες........Πλακα κανω και εγω ρε συ δεν τα λεω απο κακια
Το ξερω οτι πολλοι απο σας γνωριζεστε με τα κοριτσια και εχετε καπως πιο στενες σχεσεις..
Το αγαπουληδες που λεω δεν ειναι για ολους εσας που γραφετε σαυτο το θρεντ..
Παει ισως μεταξι σοβαρου και αστειου σε κανα 2 συναγωνιστες εδω μεσα που νομιζω οτι το εχουν παρακανει λιγο με τις αγαπες
Ζητω συγνωμη αν εθιξα καποιον :-
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
Δηλαδή επειδή έχουμε ευαίσθητες χορδές και αγαπάμε με τη μια, πρέπει να μας κράζετε?
Έτσι είμαστε εμείς οι πουτανοκαψούριδες τι να κάνουμε?
Καψουρο-κελλί-δη
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πες τα δασκαλε!Δηλαδή επειδή έχουμε ευαίσθητες χορδές και αγαπάμε με τη μια, πρέπει να μας κράζετε?
Έτσι είμαστε εμείς οι πουτανοκαψούριδες τι να κάνουμε?
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
Έρώτηση γιά νά διακρίνω όρίζοντα.....Δεν καταλαβα τιποτα αλλα μαλλον δικιο θα εχεις...
Στην μπαλα παντως οχι δεν ημουνα ποτε καλος
Πιστεύεις άγαπητέ μου ότι υπάρχουν πολλοί, που θα δέχονταν τήν τιμωρία σάν φυσικό άποτέλεσμα μιας άσυνέπειας ή παράβασης τών κανόνων ?????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
Επισκέπτης
[size=30pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
[size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ[/size]
Κερνάω ........ καί έδώ , διάλεξε !!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.031
- Πόντοι
- 22.785
Πες μου που θελεις να καταληξεις και σε παρακαλω ασε τις περιεργες ερωτησεις "αγαπητε"...
Σού κάνω καμάκι ....
Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!θειε παδρον δε παρα εινια μεγαλο δορο ομοσ?τοσα πολλα πορνοευρο εχι ο θιοσ παδρον?Κερνάω ........ καί έδώ , διάλεξε !!!!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοο!!!