despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
μεγαλωνουμε χωρεβουμε και καβλωνουμεεεεεεεεεεεAφου υπαρχετε εσεις ειναι δυνατον να μην και εγω μαζι σας.....
ηρθα να βαλω λιγο ταξη εδω μεσα
ναι αμε καθε μερα μου κανει μαθηματα!!!!!!!!!
έτσι μπράβο ξαδελφίτο, να είσαι αμείλικτος. Βάλτες στην θέση τους.
μεγαλωνουμε χωρεβουμε και καβλωνουμεεεεεεεεεεε
δεν σε ρωτησαδεν θελουμεεεεε.....
THE DREAM TEAM
καλησπερα σε ολα συμφωνω αγαπητε μου φιλε εκτος απο την ψευτομαγκιά ;)και, αν και δεν αφορά το σάιτ, καταπληκτικά παιδιά και οι δυό.
η μια, η Κέλλυ πίσω από τη ψευτομαγκιά της προσπαθεί να κρύψει μιά καρδούλα γεμάτη καλοσύνη.
η άλλη κοπελιά...Ελπίδα έπρεπε να την λεν και όχι Μαρίνα, εκτός από καλοπροαίρετος άνθρωπος μια ματιά μόνο στο πρόσωπο της φτάνει για να μεταδώσει τη γλυκιά ζέστη της καρδιάς της, να σε κάνει να σκεφτείς ότι ο κόσμος είναι καλός.
και μην ξεχνώ το αφεντικό, την Άντζελα...ένα παιδί που μπορώ να την χαρακτηρίσω μόνο σαν υπέροχη γυναίκα.
ααα, και για τους κακοπροαίρετους, κατά το λαϊκότερο σκατόψυχους, δεν είμαι πελάτης τους, άρα μπορώ να λέω αυτό που θέλω.
λήξη
καλησπερα σε ολα συμφωνω αγαπητε μου φιλε εκτος απο την ψευτομαγκιά ;)
καλησπέρα.
, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. ψευτομαγκιά βέβαια εννοώ τα γλυκόλογα που ανταλλάσσει με σένα και όχι ότι δεν είναι μαγκάκι σας άνθρωπος.
O καταλληλοτερος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτη την ερωτηση εισαι εσυ φιλε μου.........kalispera.thelw na rotiso..o gios mu borei na paei einai 18 xronon kai einai parthenos.einai kalitero na paei gia proti tou fora se bourdelo i oxi?euxaristo...
O καταλληλοτερος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτη την ερωτηση εισαι εσυ φιλε μου.........
Το μονο που μπορω να σου πω εγω, αφου ειναι 18 χρονων, επιτρεπεται η εισοδος στα studio.
Το αν θα ειναι καλο ή οχι για το παληκαρι εσυ θα το αποφασισεις που εισαι ο πατερας του.
Εσυ ξερεις την ψυχοσυνθεση του, τον χαρακτηρα του, το πως μπορει να αντιδρασει, το εαν θα λειτουργησει και τοσα αλλα.
Δεν ειναι δυνατον να σου δωσουμε απο εδω απαντηση..........
Εγω τουλαχιστο ετσι πιστευω.