Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
μεγαλωνουμε χωρεβουμε και καβλωνουμεεεεεεεεεεε

Οσον αφορα το πρωτο θα διαφωνησω μωρο μου,ακου μεγαλωνετε.Εκτος αν εννοεις  :tits2: :tits2: :tits2: τετοιου ειδους μεγαλωμα...

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:dancing: THE DREAM TEAM  :dancing:

Συνημμένα

• ΚΕΛΛΥ 66.jpg
    ΚΕΛΛΥ 66.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 35
  • ΜΑΡΙΝΑ 28.jpg
    ΜΑΡΙΝΑ 28.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 18

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

και, αν και δεν αφορά το σάιτ, καταπληκτικά παιδιά και οι δυό.
η μια, η Κέλλυ πίσω από τη ψευτομαγκιά της προσπαθεί να κρύψει μιά καρδούλα γεμάτη καλοσύνη.
η άλλη κοπελιά...Ελπίδα έπρεπε να την λεν και όχι Μαρίνα, εκτός από καλοπροαίρετος άνθρωπος μια ματιά μόνο στο πρόσωπο της φτάνει για να μεταδώσει τη γλυκιά ζέστη της καρδιάς της, να σε κάνει να σκεφτείς ότι ο κόσμος είναι καλός.
και μην ξεχνώ το αφεντικό, την Άντζελα...ένα παιδί που μπορώ να την χαρακτηρίσω μόνο σαν υπέροχη γυναίκα.

ααα, και για τους κακοπροαίρετους, κατά το λαϊκότερο σκατόψυχους, δεν είμαι πελάτης τους, άρα μπορώ να λέω αυτό που θέλω.
λήξη  :offtopic:

ekspermatistis177

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalispera.thelw na rotiso..o gios mu borei na paei einai 18 xronon kai einai parthenos.einai kalitero na paei gia proti tou fora se bourdelo i oxi?euxaristo...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
και, αν και δεν αφορά το σάιτ, καταπληκτικά παιδιά και οι δυό.
η μια, η Κέλλυ πίσω από τη ψευτομαγκιά της προσπαθεί να κρύψει μιά καρδούλα γεμάτη καλοσύνη.
η άλλη κοπελιά...Ελπίδα έπρεπε να την λεν και όχι Μαρίνα, εκτός από καλοπροαίρετος άνθρωπος μια ματιά μόνο στο πρόσωπο της φτάνει για να μεταδώσει τη γλυκιά ζέστη της καρδιάς της, να σε κάνει να σκεφτείς ότι ο κόσμος είναι καλός.
και μην ξεχνώ το αφεντικό, την Άντζελα...ένα παιδί που μπορώ να την χαρακτηρίσω μόνο σαν υπέροχη γυναίκα.

ααα, και για τους κακοπροαίρετους, κατά το λαϊκότερο σκατόψυχους, δεν είμαι πελάτης τους, άρα μπορώ να λέω αυτό που θέλω.
λήξη  :offtopic:
καλησπερα σε ολα συμφωνω αγαπητε μου φιλε εκτος απο την ψευτομαγκιά  :cheesy: :grin: ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολα συμφωνω αγαπητε μου φιλε εκτος απο την ψευτομαγκιά   :cheesy: :grin: ;)

καλησπέρα.
:dunno:, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. ψευτομαγκιά βέβαια εννοώ τα γλυκόλογα που ανταλλάσσει με σένα και όχι ότι δεν είναι μαγκάκι σαν άνθρωπος.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλησπέρα.
:dunno:, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. ψευτομαγκιά βέβαια εννοώ τα γλυκόλογα που ανταλλάσσει με σένα και όχι ότι δεν είναι μαγκάκι σας άνθρωπος.

θα συμφωνήσω σε αυτο. Πιστευω οτι η Κέλλυ μας κατα βάθος είναι ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
kalispera.thelw na rotiso..o gios mu borei na paei einai 18 xronon kai einai parthenos.einai kalitero na paei gia proti tou fora se bourdelo i oxi?euxaristo...
O καταλληλοτερος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτη την ερωτηση εισαι εσυ φιλε μου.........
Το μονο που μπορω να σου πω εγω, αφου ειναι 18 χρονων, επιτρεπεται η εισοδος στα studio.

Το αν θα ειναι καλο ή οχι για το παληκαρι εσυ θα το αποφασισεις που εισαι ο πατερας του.
Εσυ ξερεις την ψυχοσυνθεση του, τον χαρακτηρα του, το πως μπορει να αντιδρασει, το εαν θα λειτουργησει και τοσα αλλα.

Δεν ειναι δυνατον να σου δωσουμε απο εδω απαντηση..........

Εγω τουλαχιστο ετσι πιστευω.

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:dancing: ΚΑΛΗΜΕΡΑ  σε ολους  :dancing:

Συνημμένα

• Studio Oriental 4.jpg
    Studio Oriental 4.jpg
    309,1 KB · Εμφανίσεις: 18

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.061
Πόντοι
22.785
O καταλληλοτερος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτη την ερωτηση εισαι εσυ φιλε μου.........
Το μονο που μπορω να σου πω εγω, αφου ειναι 18 χρονων, επιτρεπεται η εισοδος στα studio.

Το αν θα ειναι καλο ή οχι για το παληκαρι εσυ θα το αποφασισεις που εισαι ο πατερας του.
Εσυ ξερεις την ψυχοσυνθεση του, τον χαρακτηρα του, το πως μπορει να αντιδρασει, το εαν θα λειτουργησει και τοσα αλλα.

Δεν ειναι δυνατον να σου δωσουμε απο εδω απαντηση..........

Εγω τουλαχιστο ετσι πιστευω.

Μήπως νά λάβη τοποθέτηση τό κομμούνι έπ αύτού ?? :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημερα σε αγορια, κoριτσια κ shemale! :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
καλημέρα σου λένε μωρή.....................................................................

Δεν σου είπα  νασαι ευγενικιά με τους πελάτες ??
Χαιρέτα μωρή τον κύριο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom