Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
τι επαθες
Συγκινηθηκα με την Αμανντα!!
ΥΓ. Βαλε λιγο ταξη με την αλλη την ατακτη!! Δεσε την στον σταυρο αμα λαχει
τι επαθες
την αφηνω λασκα να χαρει λιγο οτι μπορει να κανει οτι θελειΣυγκινηθηκα με την Αμανντα!!
ΥΓ. Βαλε λιγο ταξη με την αλλη την ατακτη!! Δεσε την στον σταυρο αμα λαχει
Καλησπερα γυναικαρα μου.helloooooooooooooo ...........
kelly is back .............
καλησπερα σε ολους :-*
μπουμπου μου εισαι θεαααααααααααααα :-* :-* :-*
Καλησπερα γυναικαρα μου.
Να χαιρεσαι τον ταρτουφο σου.........
και εγω να ψωφησω μωρη?
αυτος να με χαιρεται αντρα μου :-* :-* :-*
και εγω να ψωφησω μωρη?
Οχι μονο αυτος.........
αυτος να με χαιρεται αντρα μου :-* :-* :-*
ακομα καθεσαι? Σηκωθειτε απο ντιβανια,καρεκλες,κρεβατια,καναπεδες κ γρηγορα στον πιο σουπερ κ ερωτικο χωρο των αθηνων! ΑΜΑΝΤΑ σκισ τους ολους!Καλημερα! Τωρα τικανουμε.. και τωρα τι κανουμε? Με τοσα που ακουσα χθες απο τους φιλους biker & cheyenne δεν μπορω να βγαλω απ το μυαλο μου την σκεψη να επισκεφτω το ιερο της ηδονης και της ιερειες του αμεσαααα.. )
Προλαβαινεις ετσι που ηλθαν τα πραγματα...........Καλημερα! Τωρα τικανουμε.. και τωρα τι κανουμε? Με τοσα που ακουσα χθες απο τους φιλους biker & cheyenne δεν μπορω να βγαλω απ το μυαλο μου την σκεψη να επισκεφτω το ιερο της ηδονης και της ιερειες του αμεσαααα.. )
Εκτος απροοπτου θα περασω αυριο το πρωι να "ριξω μια ματια".Καλημέρα στην πρωινή κοριτσοβάρδια , 4 μαζεμένες υγεία να 'χουν ! , καλημέρα καί στο παρεάκι .
Υ.Γ.1 Αλήθεια αυτή ή Ζιζέλ ποιά είναι ? ( Cheyenne περιμένω ενημέρωση ! )
τις φοβαμαι τις δικες σου <<ματιες>>.Εκτος απροοπτου θα περασω αυριο το πρωι να "ριξω μια ματια".
Το ονομα δεν μου λεει κατι............
Toν πινεις μετα....Φιλοι Lagonisian & Cheyenne ενημερωνω οτι ο στοχος κλειδωσε.. ;)
Ουτε καφε δεν προλαβα να πιω ο ανθρωπας