τα αριστουργηματα τα θαβμαζουμε δεν τα εκμεταλλευόμαστε ;) ;) ;) ;)
Εξαρτάται από την περίσταση ;) ;) ;) ;)
τα αριστουργηματα τα θαβμαζουμε δεν τα εκμεταλλευόμαστε ;) ;) ;) ;)
τετοια να λες στο αρρωστακι την κελλυ να γινει μετα σαν την ντιβα την τσινκολελετατα αριστουργηματα τα θαβμαζουμε δεν τα εκμεταλλευόμαστε ;) ;) ;) ;)
τετοια να λες στο αρρωστακι την κελλυ να γινει μετα σαν την ντιβα την τσινκολελετα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΖΕΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ποια ειναι η ρια Αντζελα?
καινουργια?
Θα ηθελα με ολο τον σεβασμο και με καλοπροαιρετη διαθεση να επισημανω κατι : επισκεφθηκα το στουντιο σημερα σαββατο 4/2 που βαρδια ειχαν κελλυ-αναστασια-αμαντα. απο τις φωτογραφιες αλλα και απο κριτικες ειχα κατα νου την κελλυ..ειναι πιο κοντα στον τυπο της γυναικας που μου αρεσει.πηγα λοιπον, η υπηρεσια επαγγελματικα ευγενικη και ψιλοανιχνευτικη παρουσιασε τα κοριτσια..πρωτη σαλοναρισε η αμαντα , ξανθια αδυνατη , μετα η αναστασια , μελαχροινη και τελος η κελλυ..εκει τα ειδα ολα !! καμμια σχεση και συναφεια η κοπελλα που ειχα μπροστα μου με την κοπελλα στις φωτος του στουντιο...μα καμμια !!.. αρκετα ευσωμη, χωρις μεση , ενα ενιαιο σωμα με οπισθια στα ορια του υποφερτου και με εντονα διογκωμενα χαρακτηριστικα προσωπου (σε σχεση παντα με τις φωτος).Επαναλαμβανω δεν εχω καμμια (προ) διαθεση να προσβαλλω την κοπελλα..σε αλλους ισως αρεσει..περι ορεξεως..απλα αλλο περιμενα αλλο ειδα..μηπως θα επρεπε αντζελα να διαμορφωσεις τις φωτος του site στα σημερινα δεδομενα ? γιατι δεν ειναι μονο η κελλυ διαφορετικη στις φωτος..και η αλεξανδρα εχει παρει καποια κιλακια τα οποια ειναι συμμετρικα κατανεμημενα και δεν εχει τοσο αντιαισθητικο αποτελεσμα. ετσι για να εχει νοημα η ενημερωση μεσω ιντερνετ..διαφορετικα ας παμε στις παλιες εποχες που οτι εβλεπες επαιρνες και that's all..παντα φιλικα....
Ωχ...τι έχεις να ακούσεις φίλε τώρα...Προετοιμάσου!
ρε μαν την εχουμε δει 100 φορες την κελλυΘα ηθελα με ολο τον σεβασμο και με καλοπροαιρετη διαθεση να επισημανω κατι : επισκεφθηκα το στουντιο σημερα σαββατο 4/2 που βαρδια ειχαν κελλυ-αναστασια-αμαντα. απο τις φωτογραφιες αλλα και απο κριτικες ειχα κατα νου την κελλυ..ειναι πιο κοντα στον τυπο της γυναικας που μου αρεσει.πηγα λοιπον, η υπηρεσια επαγγελματικα ευγενικη και ψιλοανιχνευτικη παρουσιασε τα κοριτσια..πρωτη σαλοναρισε η αμαντα , ξανθια αδυνατη , μετα η αναστασια , μελαχροινη και τελος η κελλυ..εκει τα ειδα ολα !! καμμια σχεση και συναφεια η κοπελλα που ειχα μπροστα μου με την κοπελλα στις φωτος του στουντιο...μα καμμια !!.. αρκετα ευσωμη, χωρις μεση , ενα ενιαιο σωμα με οπισθια στα ορια του υποφερτου και με εντονα διογκωμενα χαρακτηριστικα προσωπου (σε σχεση παντα με τις φωτος).Επαναλαμβανω δεν εχω καμμια (προ) διαθεση να προσβαλλω την κοπελλα..σε αλλους ισως αρεσει..περι ορεξεως..απλα αλλο περιμενα αλλο ειδα..μηπως θα επρεπε αντζελα να διαμορφωσεις τις φωτος του site στα σημερινα δεδομενα ? γιατι δεν ειναι μονο η κελλυ διαφορετικη στις φωτος..και η αλεξανδρα εχει παρει καποια κιλακια τα οποια ειναι συμμετρικα κατανεμημενα και δεν εχει τοσο αντιαισθητικο αποτελεσμα. ετσι για να εχει νοημα η ενημερωση μεσω ιντερνετ..διαφορετικα ας παμε στις παλιες εποχες που οτι εβλεπες επαιρνες και that's all..παντα φιλικα....
κλαψεΦίλε stam, δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουν την Κέλλυ ή την κάθε Κέλλυ. Είπε ο άνθρωπος ότι άλλο είδε στις φωτός, κι άλλο από κοντά.Ούτε λεπτό δεν πέρασε κι άρχισε το νταβαντούρι...! Μπράβο, βελτιώνεστε!
ρε μαν την εχουμε δει 100 φορες την κελλυ
οτι ειναι γεματουλα και εχει πιασιματα απο κοντα
δεν μας λες κατι καινουριο...
τα σβηνεις κιολας ε? δεν αντεξες
σε κατανοώ δεν θελω να ειμαι στην θεση σουΝαι δεν άντεξα...Απλά δεν αξίζει να σου απαντάω ρε φίλε.Έκανα λάθος. Κλάψε...
Βλέποντας τις φωτογραφίες και άσχετος να είσαι καταλαβαίνεις ό,τι ο καλλιτέχνης έχει λιώσει το Photoshop..επιπλέον η ταπεινή μου άποψη είναι ό,τι δεν έχουν την παραμικρή αισθητική/αισθησιακή αξία.Θα ηθελα με ολο τον σεβασμο και με καλοπροαιρετη διαθεση να επισημανω κατι : επισκεφθηκα το στουντιο σημερα σαββατο 4/2 που βαρδια ειχαν κελλυ-αναστασια-αμαντα. απο τις φωτογραφιες αλλα και απο κριτικες ειχα κατα νου την κελλυ..ειναι πιο κοντα στον τυπο της γυναικας που μου αρεσει.πηγα λοιπον, η υπηρεσια επαγγελματικα ευγενικη και ψιλοανιχνευτικη παρουσιασε τα κοριτσια..πρωτη σαλοναρισε η αμαντα , ξανθια αδυνατη , μετα η αναστασια , μελαχροινη και τελος η κελλυ..εκει τα ειδα ολα !! καμμια σχεση και συναφεια η κοπελλα που ειχα μπροστα μου με την κοπελλα στις φωτος του στουντιο...μα καμμια !!.. αρκετα ευσωμη, χωρις μεση , ενα ενιαιο σωμα με οπισθια στα ορια του υποφερτου και με εντονα διογκωμενα χαρακτηριστικα προσωπου (σε σχεση παντα με τις φωτος).Επαναλαμβανω δεν εχω καμμια (προ) διαθεση να προσβαλλω την κοπελλα..σε αλλους ισως αρεσει..περι ορεξεως..απλα αλλο περιμενα αλλο ειδα..μηπως θα επρεπε αντζελα να διαμορφωσεις τις φωτος του site στα σημερινα δεδομενα ? γιατι δεν ειναι μονο η κελλυ διαφορετικη στις φωτος..και η αλεξανδρα εχει παρει καποια κιλακια τα οποια ειναι συμμετρικα κατανεμημενα και δεν εχει τοσο αντιαισθητικο αποτελεσμα. ετσι για να εχει νοημα η ενημερωση μεσω ιντερνετ..διαφορετικα ας παμε στις παλιες εποχες που οτι εβλεπες επαιρνες και that's all..παντα φιλικα....