η πλακα ξερεις ποια ειναι
αυτο το ειχα βαλει ως σνομπαρισμα για προσθετο τιτλο
και δεν μπορω να το βγαλω
θα έπρεπε να βάζουν και παράσημο σφραγίδα στο άβαταρ.
η πλακα ξερεις ποια ειναι
αυτο το ειχα βαλει ως σνομπαρισμα για προσθετο τιτλο
και δεν μπορω να το βγαλω
Ρε παιδια, τώρα πρόσεξα τη Σαμάνθα (εντάξει δεν μπαίνω και πολύ...)
Τι καθαρόαιμο είναι αυτο? Πωπωωωωω... Τι ποδάρες είναι αυτες!
Καλά με την Αναστασία πρέπει να είναι οι Twin Towers της ομάδας του Φ104 (κάτι σαν πάλαι ποτε Ρομπινσον - Ντανκαν)...
τωρα μετα τι σοκολατα ακομα πιο γλικια :-* :-* :-* :-*[size=18pt]ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΧΕ: ΝΑΦΕΛΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
[/size]
αγαπητέ Τσέγιεν δυστηχώς δεν μπορούσα να έρθω τέτοια ώρα. Είχα φύγει κατα τις έξι. Ελπίζω κάποια άλλη φορά! Γνώρισα όμως την Αμάντα που είναι πιό γλυκιά απο κοντά!
καλησπέρα αγαπούλα! Ελπίζω η Νεφέλη να σου έδωσε την σοκολάτα και να μήν τις έφαγε όλες μόνη της γιατι είναι και λιχούδο.
ασταθης αντρας και εσυ..Ρε παιδια, τώρα πρόσεξα τη Σαμάνθα (εντάξει δεν μπαίνω και πολύ...)
Τι καθαρόαιμο είναι αυτο? Πωπωωωωω... Τι ποδάρες είναι αυτες!
Καλά με την Αναστασία πρέπει να είναι οι Twin Towers της ομάδας του Φ104 (κάτι σαν πάλαι ποτε Ρομπινσον - Ντανκαν)...
αραχνηασταθης αντρας και εσυ..
καθε λιγο και λιγακι πορωνεσαι με μια καινουρια
πρεπει να βρω τι ζωδιο εισαι
αραχνη
Ήρθα και εγώ τι γίνετε εδώ
θα μελετησω και που θα παει θα πεσω μεσα..
γεια σου ρε αμανταρα με της ποδαρες σου
κοιτα εχει στοιχεια διδυμουείμαι σχεδόν σίγουρος ότι ειναι δίδυμος.
ασταθης αντρας και εσυ..
καθε λιγο και λιγακι πορωνεσαι με μια καινουρια
πρεπει να βρω τι ζωδιο εισαι
όπως σαρεσι εσένα λέω εγώ γιατί με έφαγες σήμεραγια σένα λέγαμε, πες μας την γνώμη σου:
θα ήσουν πιο νόστιμή με ένα ριζότο με μανιτάρια και λαχανικά;
ή
στα κάρβουνα με σώς μπάρμπεκιου;
κοιτα εχει στοιχεια διδυμου
ξερεις.. η ασταθεια στης γυναικες ειναι το βασικο..
αλλα και αυτος διδυμος ρε γαμωτο?
τοσο πολοι ειμαστε
κοντα επεσα..Κοιτα θα κατέβαζα ομάδα με 5αρι την Αναστασία, power forward την Κέλλυ (ασυζητητι), 3αρι Αλεξάνδρα, θεση δυο Μπέτυ, και πλειμεϊκερ Αλικη...
αλλά η επιστροφή Νεφέλης και η άφιξη της Σαμάνθας μου αλλάζουν τα σχέδια στις θέσεις 1 κ 5!
Θα είχα και cheerleaders Αμάντα (με τα κοτσιδάκια) και τη Μαρίνα (με τα boobs) να ζαλίζουν τους αντιπάλους...
Την είχα έτοιμη την ομάδα...
(ταύρος είμαι)
εγω δεν ειμαι ταυρος ξαλίγοι είμαστε οι σταθεροί και ακλόνητοι ερωτιάρηδες ταυροι.
όπως σαρεσι εσένα λέω εγώ γιατί με έφαγες σήμερα
καλησπέρα όμορφο αγόρι τι κανεις εσύ ποτε θα σε δω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγω δεν ειμαι ταυρος ξα :-* :-*
τετοια του λες και μας εχει ψωνιστει εδω περα και το παιζει νταηςκαλησπέρα όμορφο αγόρι τι κανεις εσύ ποτε θα σε δω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*