isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
εσύ έχεις πιο ωραίες αλλα μην πεις γιατί..καυλημερα ματαρες μου ομορφες
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΟΤΟ!!!
εσύ έχεις πιο ωραίες αλλα μην πεις γιατί..καυλημερα ματαρες μου ομορφες
καλημερα σε ολους! Καλα ε γαματο περιστατικο αυτο με τον κουστουματο!εσύ έχεις πιο ωραίες αλλα μην πεις γιατί..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΟΤΟ!!!
εσύ έχεις πιο ωραίες αλλα μην πεις γιατί..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΟΤΟ!!!
Επειδή είμαι str8 είχε γέλιο αλλιώς θα είχμαε άλλα. Η Αμάντα μόλις της το είπα κοίταξε κατευθείαν το πουλί μου και λέει . Α εντάξει δε το κρύβεις με τα χέρια σου δε τρόμαξες τόσο. χαχακαλημερα σε ολους! Καλα ε γαματο περιστατικο αυτο με τον κουστουματο!
;) φταιει κ η υπηρεσια που δν τον καθοδηγησε!Επειδή είμαι str8 είχε γέλιο αλλιώς θα είχμαε άλλα. Η Αμάντα μόλις της το είπα κοίταξε κατευθείαν το πουλί μου και λέει . Α εντάξει δε το κρύβεις με τα χέρια σου δε τρόμαξες τόσο. χαχα
Πάντως όταν μπήκε μέσα πήγα να του πω.
- Που πας ρε μπαγλαμάαααααααα???????/
καλημερα θεοτρελλη γυναικαρα! Θελω μια χαρη!
αν έφταιγε θα το λεγα. Η Μαρίνα εκείνη την ώρα είχε χα΄σει τη μπαλα , η Αντζελα το ίδιο επειδη είε μπει κόσμος στο σαλόνι και μοιράζανε δωμάτια , δε μπορούσανα να συνοδέψουνε. Τι άλλο να κάνει του λέει ασ πουμε στο δωμάτιο 2 , αυτός τι πάει στο 3? γκασμάς με κοστούμι;) φταιει κ η υπηρεσια που δν τον καθοδηγησε!
πω ρε φιλαρακο αν το παθαινα εγω παιζει κ να μου χαλαγε το κεφι τελειως κ να μη μου σηκωνοταν!αν έφταιγε θα το λεγα. Η Μαρίνα εκείνη την ώρα είχε χα΄σει τη μπαλα , η Αντζελα το ίδιο επειδη είε μπει κόσμος στο σαλόνι και μοιράζανε δωμάτια , δε μπορούσανα να συνοδέψουνε. Τι άλλο να κάνει του λέει ασ πουμε στο δωμάτιο 2 , αυτός τι πάει στο 3? γκασμάς με κοστούμι
γτ ρε τύπε μπρστα στην Αμάντα θα σκεφτώ το μπαγλαμά? ΑΛλα θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έγινε στο διπλανό δωμάτιο με τον τύπο? ποια έίχε πάρει να μας ενημερώσει?πω ρε φιλαρακο αν το παθαινα εγω παιζει κ να μου χαλαγε το κεφι τελειως κ να μη μου σηκωνοταν!
ότι κυκλοφορούν φαντάσματα στο στούντιοηραθααααααα......
τι μαλακιες λετε
ηραθααααααα......
τι μαλακιες λετε
ότι κυκλοφορούν φαντάσματα στο στούντιο
πες αγαπη μου σε πιανω (τη θες να κανω το απογ?)καλημερα θεοτρελλη γυναικαρα! Θελω μια χαρη!
Διακριτικές και εχέμυθες .......................................................
Όπως πρέπει!
παντα με την καλη κουβεντα στο στομα εισαι! καλημερα υπεροχο πλασμα ονειρο των ονειρων.ηραθααααααα......
τι μαλακιες λετε
πω ρε φιλαρακο αν το παθαινα εγω παιζει κ να μου χαλαγε το κεφι τελειως κ να μη μου σηκωνοταν!
το ό,τι το πήρα εγώ στο χαβαλέ οφείλεται καθαρά στο ό,τι ξέρω την Α¨ντζελα ότι ειναι σωστη και την όρεξη που κάνω για Αμάντα. Αλλα αν ήθελα είχα κάθε δικαίωμα να στραβώσω . οκ? ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑκαλα νταξει ξα....δεν εγινε κατι....συμβαινουν αυτα....