TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ηρθε το κελλακυ ουτε ενα χρονο στην φυλης να μου πει σε εμενα που ειμαι 28 χρονια οτι ειμαι φιλοξενουμενοςφιλοξενουμενος εισαι εσυ
ηρθε το κελλακυ ουτε ενα χρονο στην φυλης να μου πει σε εμενα που ειμαι 28 χρονια οτι ειμαι φιλοξενουμενοςφιλοξενουμενος εισαι εσυ
συγγνωμη
παιδια εχω δηλωση
ο ταρτουφος μολις παραδοθικε
παιδια εχω δηλωση
ο ταρτουφος μολις παραδοθικε
Σ άγαπάω ;)
και εγω....και το ξερεις <---------------------τι θελει να δηλωση ο ποιητης με αυτο
καλησπερα[move]καλησπέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα[/move]
Με συγχωρείτε για την ενόχληση, δεν είχα σε καμμία περίπτωση σκοπό να ξαναενοχλήσω το παρεάκι σας, αλλά θα ήθελα να πω τη γνώμη μου στην Κέλλυ για το look καλόγριας. Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε μασκαρέματα που έχουν σχέση με θρησκείες και πιστεύω. Σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να τα πιστεύει, να τα σέβεται ή να τα ασπάζεται. Απλά δεν είναι και ωραίο κατά τη γνώμη μου να τα χρησιμοποιούμε έτσι.Δεν είμαι ούτε θρησκόληπτος, ούτε πηγαίνω στην Εκκλησία. Αλλά ποτέ δεν θα διακωμωδούσα οτιδήποτε έχει σχέση με θρησκείες ή σύμβολα οποιουδήποτε λαού. Το να υποτιμάς τον όρο της καλόγριας και να προκαλείς σεξουαλικά ντυμένος έτσι για να ερεθίσεις τον άλλο, πέρα από το ότι το θεωρώ παρωχημένο, το βρίσκω λίγο προσβλητικό. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
μετά τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα στην Καθολική και Ορθόδοξη εκκλησία (παιδεραστές οι πρώτοι, real estate managers οι δευτεροι) νομίζω οτι η Κέλλυ με λουκ σεξυ καλόγριας είναι πολύ, πολύ, πολύ λιγότερο προσβλητική.
πιτα φτιαχνω ο καψερος
σπανακι και τυρι ...και φυσικα ανοιγω φυλλο με μπλαστριαχχχχχχχχχχχ ναιιιιιιιι με τι τι φτιαχνεις????????