lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καλημερουδια κουκλες!
Καλημερουδια κουκλες!
cheyenne καλησπερα.......
καλησπερα φιλε ορεστη! Αμα θες πιπες ελα σε μενα!καλησπερα δεσποινα
θελω και γω
Καλησπερα Δεσποινακι.cheyenne καλησπερα.......
Εμενα μου αρεσει αυτη:για μενα η καλυτερη φωτο της δεσποινας. αλλα γουστα ειναι αυτα...
αλλοιωνεις την γευση ρε φιλεκαλησπερα φιλε ορεστη! Αμα θες πιπες ελα σε μενα!
για σενα κραταω το καλυτερο!αλλοιωνεις την γευση ρε φιλε
Εμενα μου αρεσει αυτη:
εγω μια ζωη σεξομανη σε θυμαμαι!κοιταξε γουστα ειναι αυτα... αυτη που λεω εγω την "αδυνατιζει", αλλα δεν ειναι τοσο κ..., η δικια σου της βαζει λιγα κιλακια, αλλα ειναι πολυ κ...
ας πει και η ιδια τη γνωμη της αμα ειναι, μαλλον προς τη δικια σου θα τεινει.
please ομως να το σταματησουμε με τις παραθεσεις φωτο, γιατι βλεπεις την υπογραφη μου, δεν αντεχω! ικανος ειμαι να παω παλι σημερα και μετα δε θα εχω λεφτα ουτε να πιω καφε!
Κερναω καφε στο Μεγαρο.........κοιταξε γουστα ειναι αυτα... αυτη που λεω εγω την "αδυνατιζει", αλλα δεν ειναι τοσο κ..., η δικια σου της βαζει λιγα κιλακια, αλλα ειναι πολυ κ...
ας πει και η ιδια τη γνωμη της αμα ειναι, μαλλον προς τη δικια σου θα τεινει.
please ομως να το σταματησουμε με τις παραθεσεις φωτο, γιατι βλεπεις την υπογραφη μου, δεν αντεχω! ικανος ειμαι να παω παλι σημερα και μετα δε θα εχω λεφτα ουτε να πιω καφε!
Εμενα μου αρεσει αυτη:
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/despoina/89.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλησπέρα φίλε CHEYENNE.... τι να τις κάνεις τις φωτογραφίες...απο κοντά θα είναι καλύτερα έχω την εντύπωση....
Αυτο να λεγεται.......Καλησπέρα φίλε CHEYENNE.... τι να τις κάνεις τις φωτογραφίες...απο κοντά θα είναι καλύτερα έχω την εντύπωση....
και εγω μια χαρα την εχω δει απο το σαλονιΑυτο να λεγεται.......
;) ;) ;) ;) ;)
Αγάπη δίχως πείσματα,δεν έχει νοστιμάδα.... ;)αφού τον αγαπάς μωρε, γιατι του κάνεις νάζια;
Και που να την δεις και στο δωματιο.........και εγω μια χαρα την εχω δει απο το σαλονι
Καλησπέρα φίλε CHEYENNE.... τι να τις κάνεις τις φωτογραφίες...απο κοντά θα είναι καλύτερα έχω την εντύπωση....