isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επεσες............ :-* :-*
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επεσες............ :-* :-*
Καλησπερα φιλαρακι !!! ;) ;) ;)
καλησπερα γιγαντα μου ολα καλα?Καλησπερα φιλαρακι !!! ;) ;) ;)
Θέλω πολύ αλλά να σου πω την αλήθεια είμαι κουρασμένος και σκέφτομαι ότι δε λέει πρώτη φορά που θα σε δω να είμαι ψοφίμιθα ερθεις να σε γνωρισω και να σου αλλαξω και τα φωτα????????
Καλα, ποση χλωρινη θα χρειαστει ???θα ερθεις να σε γνωρισω και να σου αλλαξω και τα φωτα????????
Θέλω πολύ αλλά να σου πω την αλήθεια είμαι κουρασμένος και σκέφτομαι ότι δε λέει πρώτη φορά που θα σε δω να είμαι ψοφίμι
Μισό να δω τις βαρδιές σουοκ εσυ ξερεις..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπορέι μέχρι το πρωι που σχολάς να ανηφορίσω γιατί αύριο πάλι νύχτα δουλεέυειςοκ εσυ ξερεις..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπορέι μέχρι το πρωι που σχολάς να ανηφορίσω γιατί αύριο πάλι νύχτα δουλεέυεις
οκ.... :-* :-* :-* :-*
έχει πλευρές το μουνί ? δε το ξερα. Στα κωλομέρια της δηλαδή πόσους έχει γραμμένους για ρώτα την αφου σε έβαλε στη μέσημου ειπε η κελλυ οτι σας γραφει στο μουνι της.......
στο ενα μερος του μουνιου γραφει stam και στο αλλο ταρτουφος.......
δεν τολμαει η κοταρα να το πει μπροστα μου μαρουλι θα την παω να της πειςμου ειπε η κελλυ οτι σας γραφει στο μουνι της.......
Σε στενογραφια ???μου ειπε η κελλυ οτι σας γραφει στο μουνι της.......
Το κατα δυναμη !!! ;) ;) ;)καλησπερα γιγαντα μου ολα καλα?
έχει πλευρές το μουνί ? δε το ξερα. Στα κωλομέρια της δηλαδή πόσους έχει γραμμένους για ρώτα την αφου σε έβαλε στη μέση
πεστεις το ενα μερος θα σκιστει γιατι ειμαι αντρας βαρυςμου ειπε η κελλυ οτι σας γραφει στο μουνι της.......