lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κουφαλιτσα ειμαι. Μικρη κ χαριτωμενη!εισαι μεγαλη κουφαλαααααααα ρε φιλε
κουφαλιτσα ειμαι. Μικρη κ χαριτωμενη!εισαι μεγαλη κουφαλαααααααα ρε φιλε
κουφαλιτσα ειμαι. Μικρη κ χαριτωμενη!
σας αγαπαω βρε βλαμμενα! Να ρθω για να κανουμε παρτουζιτσα τα 3 μας?μια κουφαλιτσουλα, η μικρη λαγιτσα
ξανθια αγαπημενη παναγια εισαι καλα? Μου ελειψες τοσο πολυ. Αλλα ειχα περιοδο και δν εκανε να μετακινηθω!Καλησπερα και απο μενα! Βρε σαν τα χιονια... Φιλια στο Δεσποινακι,
στην Κελ τα εδωσα απο κοντα,
Λαγονησιε τι κανεις? Σαν τα χιονια..?
Χα-χα! Μας ξεχασες γειτονα και βρισκεις φτηνες δικαιολογιες..ξανθια αγαπημενη παναγια εισαι καλα? Μου ελειψες τοσο πολυ. Αλλα ειχα περιοδο και δν εκανε να μετακινηθω!
το σωμα μου μπορει να ναι μακρια σου αλλα το πνευμα μου ειναι παντα κοντα σου!Χα-χα! Μας ξεχασες γειτονα και βρισκεις φτηνες δικαιολογιες..
Πως να ειμαι καλα?
Που το καταλαβες? Ειναι κριμα κ αδικο αυτο το ΄΄κουρεμα΄΄!Μπας και σε απασχολεί το "κούρεμα" και γι αυτό δεν αισθάνεσαι καλά;
Μονο λογια.. Προτεινω να παρεις το αθλητικο σου κορμι κ να το μετακινησεις κοντα μου.. Τι λες κι εσυ?το σωμα μου μπορει να ναι μακρια σου αλλα το πνευμα μου ειναι παντα κοντα σου!
Καλησπερα και απο μενα! Βρε σαν τα χιονια... Φιλια στο Δεσποινακι,
στην Κελ τα εδωσα απο κοντα,
Λαγονησιε τι κανεις? Σαν τα χιονια..?
το χασαμε το κορμι πατριωτηηη...ξεκουραζεται το αλικακι κ μας εχει γραμμενους! :'(εγώ Αλίκη δεν εχω καλησπέρα;
κλαινε ωρε τα παλικαριατο χασαμε το κορμι πατριωτηηη...ξεκουραζεται το αλικακι κ μας εχει γραμμενους! :'(
γκομενες κ παλλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!κλαινε ωρε τα παλικαρια
θα σου αγορασω εχω σεβριετες, μη φοβασαιξανθια αγαπημενη παναγια εισαι καλα? Μου ελειψες τοσο πολυ. Αλλα ειχα περιοδο και δν εκανε να μετακινηθω!
το χασαμε το κορμι πατριωτηηη...ξεκουραζεται το αλικακι κ μας εχει γραμμενους! :'(
μιλαει και η Σαμαριναθα σου αγορασω εχω σεβριετες, μη φοβασαι
μαρινος λεμεμιλαει και η Σαμαρινα