εγώ πάντος χαίρομαι όταν κάποια κοπέλα αποσύρεται και κάνει κατι αλλο στην ζωη της. Καλώς η κακώς το επάγγελμα (λειτούργημα) αυτο εχει ημερομηνία λήξης και είναι πολλές φορές ψυχοφθόρο. Πάντως δεν ερχομαι να την ξαναδώ πριν φύγει. Το έκανα μια φορά με αλλη κοπέλα του Φ104 και δεν θέλω να το ξανακάνω :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
"γράμματα κερδίζω, κορώνα χάνεις!"
καλά με δουλεύεις ρε χαζό; άμα κερδίσεις εσύ, οκ, κατάλαβα τι θα μου κάνεις: θα πραγματοποιήσεις το απωθημένο σου, να με δείρεις και να με γ..., οκ![]()
![]()
![]()
άμα κερδίσω εγώ, μου λες τι θα πάρω; γιατί από όσο ξέρω το κωλαράκι σου δεν το δίνεις, αλλά θέλεις το δικό μου, χαμένο!
δεν το έχω δώσει σε καμία... κανόνισε... :-* :-* :-*
ορεστη ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να κερδισεις.......
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ορεστη σε καποιους ειναι αδυναμια τους η ελενη εγω τους καταλαβαινωωωωωωωω......... ;) ;)
δε λεω βρε δεσποινα, τους καταλαβαινω, και γω ειχα αδυναμια στην ελενη καποτε, αλλα πηγα παρακατω... ;)
αυτο που θελω να πω ειναι οτι παντα μπορουμε να βρουμε κατι καινουριο, ισως κι ακομα καλυτερο να μας ικανοποιει... ;)
το ελενακι σαν προσωπικοτητα ειναι μοναδικη, οπως ολοι μας, αλλα σε αυτο που κανει υπαρχουν πολλα κοριτσια που προσφερονται για αντιστοιχα υπεροχες στιγμες, αρκει να ψαξουμε να τις βρουμε...
εγω ευτυχως δε χρειαστηκε να ψαξω πολυ... :-* :-* :-*
Στο καλο να παει και να εχει την τυχη που επιθυμει !!!εγώ πάντος χαίρομαι όταν κάποια κοπέλα αποσύρεται και κάνει κατι αλλο στην ζωη της. Καλώς η κακώς το επάγγελμα (λειτούργημα) αυτο εχει ημερομηνία λήξης και είναι πολλές φορές ψυχοφθόρο. Πάντως δεν ερχομαι να την ξαναδώ πριν φύγει. Το έκανα μια φορά με αλλη κοπέλα του Φ104 και δεν θέλω να το ξανακάνω :-* :-* :-* :-* :-*
Να εχει παντα υγεια και ο ΘΕΟΣ να ειναι παντα μαζι της !!!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
εγώ πάντος χαίρομαι όταν κάποια κοπέλα αποσύρεται και κάνει κατι αλλο στην ζωη της. Καλώς η κακώς το επάγγελμα (λειτούργημα) αυτο εχει ημερομηνία λήξης και είναι πολλές φορές ψυχοφθόρο. Πάντως δεν ερχομαι να την ξαναδώ πριν φύγει. Το έκανα μια φορά με αλλη κοπέλα του Φ104 και δεν θέλω να το ξανακάνω :-* :-* :-* :-* :-*
συμφωνω ως προς το πρωτο κομματι απολυτα...
εγω παντως θα παω να τη χαιρετησω, οχι στο δωματιο βεβαια γιατι θα φαω παντοφλα παλι
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
με την νανα να φανταστωεγώ πάντος χαίρομαι όταν κάποια κοπέλα αποσύρεται και κάνει κατι αλλο στην ζωη της. Καλώς η κακώς το επάγγελμα (λειτούργημα) αυτο εχει ημερομηνία λήξης και είναι πολλές φορές ψυχοφθόρο. Πάντως δεν ερχομαι να την ξαναδώ πριν φύγει. Το έκανα μια φορά με αλλη κοπέλα του Φ104 και δεν θέλω να το ξανακάνω :-* :-* :-* :-* :-*
υγ οπως τα λες ειναι... οχι οτι θα μας χαλαγε να την ειχαμε ξανα στο μελλον
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ορεστη ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να κερδισεις.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :o
αυτο ειναι εντελως unfair!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
η βαλε κατι στο τραπεζι που να αξιζει, η δεν παιζουμε! θελεις το κωλαρακι μου, οκ, εσυ τι βαζεις;
για να μην παρεξηγουμεθα, δε θελω το δικο σου, στα πλαισια των υπηρεσιων σου παντα! επαγγελματιας πανω απο ολα!
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
:o :o :o :o :o
αυτο ειναι εντελως unfair!![]()
![]()
η βαλε κατι στο τραπεζι που να αξιζει, η δεν παιζουμε! θελεις το κωλαρακι μου, οκ, εσυ τι βαζεις;
για να μην παρεξηγουμεθα, δε θελω το δικο σου, στα πλαισια των υπηρεσιων σου παντα! επαγγελματιας πανω απο ολα!![]()
εγω βαζω μεσα............
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
![Lheel :lheel: :lheel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/lheel.gif)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
εγω βαζω μεσα............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα αυτα μου τα κανεις ετσι κι αλλιως και τα πληρωνω παντα, ασχετα αν δε στα ζηταω να μου τα κανεις καθε φορα!
εχεις 2 επιλογες: η μου κανεις κατι εξτρα σα δωρο την επομενη φορα η μου κανεις κατι απο αυτα για περισσοτερο χρονο απο οτι συνηθως, χωρις να διαμαρτυρηθεις! τι προτιμας;
Βαλε, βαλε !!!εγω βαζω μεσα............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις φλος και φοβασαι ???
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
μα αυτα μου τα κανεις ετσι κι αλλιως και τα πληρωνω παντα, ασχετα αν δε στα ζηταω να μου τα κανεις καθε φορα!
εχεις 2 επιλογες: η μου κανεις κατι εξτρα σα δωρο την επομενη φορα η μου κανεις κατι απο αυτα για περισσοτερο χρονο απο οτι συνηθως, χωρις να διαμαρτυρηθεις! τι προτιμας;
[/quote
ορεστη δεν παιζεσαι παντα σου εχω κατσει παραπανω απο το κανονικο και το ξερεις........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με την νανα να φανταστω![]()
όσο και αν δεν το πιστευεις η Νανούκα δεν μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Δυο φορές είχα πάει, έμεινα ευχαριστημένος, άψογη αλλα δεν ξετρελάθηκα. Άλλη με είχε μαγέψει απο εκει!
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Βαλε, βαλε !!!
Εχεις φλος και φοβασαι ???![]()
Αν και περασαν οι γιορτες, δε στηνουμε κανα χαρτακι καμια μερα με τα κοριτσια, μπας και μας ερθει πιο οικονομικα το
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Η λετε να ειναι χειροτερα και να μας μαδησουνε διπλα;
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Αν και περασαν οι γιορτες, δε στηνουμε κανα χαρτακι καμια μερα με τα κοριτσια, μπας και μας ερθει πιο οικονομικα το?
Η λετε να ειναι χειροτερα και να μας μαδησουνε διπλα;![]()
θα σας μαδισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............................................
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
[/quote
ορεστη δεν παιζεσαι παντα σου εχω κατσει παραπανω απο το κανονικο και το ξερεις........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω βρε χαζουλι... μην παρεξηγιεσαι... πλακα κανουμε... απλως ηθελα να ειναι κατι γαργαλιστικο αμα ειναι να γινει.
σχεδον παντα καθεσαι λιγο παραπανω, ενω ξερω ποσο τυπικη εισαι, και μαλιστα περισσοτερο καθησες την 1η φορα που δε σε ηξερα καν. το ξερεις οτι δεν εχω παραπονο... :-* :-* :-*
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ωπα ωπα! πολλα εριξες! φτανει!
λοιπον, μην παρεξηγεισαι, θα το κανονισουμε, οκ, για να μην ειμαστε παρατυποι που ξερω ποσο το απεχθανεσαι, θα μου κανεις κανα καλο μασαζακι που δε μου εχεις κανει, γιατι δε θελω να σε κουραζω, αλλα δε θα διαμαρτυρηθεις καθολου! νταξει;
Αυτο θελει μονοθα σας μαδισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............................................![]()
![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
χαιρετω την ωραια μας παρεα παω να ετοιμαστω γιατι τι απογευμα....![]()
![]()
![]()
θα παρουν φωτια τα σεντονια................![]()
φιλακιααααα σε ολουςςςςςςςςςς.................. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ρε γαμωτο, να μην ειμαι εκει...
καλη βαρδια δεσποινα