Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συντήρηση, ναι. Όλοι και όλα τα χρειάζονται αυτό.

Αναστήλωση όμως......, χρειάζονται μόνο τα μνημεία.

Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία τόσο ευγενική παρουσία σαν τη δική σας, να αποκαλέσει τοιουτοτρόπως, τας κορασίδας του 104. Το εκλαμβάνω ως ολίσθημα της γραφής. :smitten:

ρε ποντικομαμή σε όλα μέσα είσαι ???  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Φαίνεται ότι η "γλωσσοφαγιά" του πασάλειψε την γραφίδα και ολίσθησε!

Είμαι βέβαιος ότι θα σταθεί και πάλι στο ύψος του........................

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συντήρηση, ναι. Όλοι και όλα τα χρειάζονται αυτό.

Αναστήλωση όμως......, χρειάζονται μόνο τα μνημεία.

Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία τόσο ευγενική παρουσία σαν τη δική σας, να αποκαλέσει τοιουτοτρόπως, τας κορασίδας του 104. Το εκλαμβάνω ως ολίσθημα της γραφής. :smitten:
Η διακριτικοτητα και η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρσκτηριστικα μου, οπως λενε τουλαχιστον αυτοι που με γνωριζουν.

Σαφως προεκιται για ολίσθημα της γραφής και ευχαριστω που με επαναφερατε στην ταξη.  ;)

Επισκέπτης
Αυτό που διαβάζω απο την κορασίδα '' ΣΕΡΒΑ'' Νατάσα δεν λέει οτι η Κέλλυ,δεν είναι σέρβα... απλά νομίζει οτι είναι ρουμάνα.Το νομίζω οτι είναι μέχρι το οτι είμαι σίγουρος οτι είναι ρουμάνα και όχι σέρβα έχει τεράστια διαφορά και η απόσταση μεταξύ τους ειναι χαώδης.Με αυτή την λογική μπορώ και εγώ να πώ , νομίζω οτι η κοπέλα είναι απο το ουζμπεκιστάν...Τώρα σε οτι αφορά το μαγαζί της Αντζελας,δεν μπορώ να καταλάβω,εσένα τι σε νοιάζει αν δυσφημειται η αν διαφημήζεται,έχεις καποιο μερίδιο στο μαγαζί και χάνεις κάποια κέρδη?
Είναι ενδιαφέρον το πόσο λατρεύουν κάποιοι θαμώνες να ανασκαλεύουν τα ίδια πράγματα. Έχω πει πολλάκις ότι ο λόγος που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, οφείλεται στη μανία τους να απαντούν ως δικηγόροι σε ερωτήσεις που δεν αφορούν ούτε εκείνους αλλά απευθύνονται ξεκάθαρα στην πραγματικά αρμόδια (Άντζελα).
Ομοίως, έχω απαντήσει επίσης πολλάκις και στις υπόλοιπες ερωτήσεις σου.
Θεωρώ ότι μια συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί μόνο έχοντας γνώση του τι έχει προειπωθεί. Διάβασε λοιπόν σε παρακαλώ τις ήδη υπάρχουσες απαντήσεις μου ώστε να αποφεύγουμε την ανούσια επανάληψη.
Αν για κάποιον λόγο βαριέσαι ή έχεις απορίες, απάντησέ μου με pm ώστε να τiw λύσουμε και να αναρτήσουμε μόνο την έκβαση στο forum.

Επίσης εάν θέλεις να γαμηθείς με την Κέλλυ,που απο οτι λές ευχαρίστως θα το έκανες,αλλά το πρόβλημα είναι το οικονόμικο....στα πλαίσια των εορτών πολυ ευχαρίστως να σου κάνω ένα δώρο και να σε καλύψω οικονομικά....έτσι ίσως καταλάβεις αν είναι σέρβα η ρουμάνα η οτιδήποτε άλλο.
Επίσης η ίδια "προσφορά" έχει προταθεί και από τον amjik. Πραγματικά δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου τη συζήτηση.
Όμως! Που ανέφερα εγώ ότι ευχαρίστως θα γαμιόμουν με την Κέλλυ; :think: Αυτό που είπα πριν ήταν ότι θα της έδειχνα την ταυτότητά μου μόνο αν με πλήρωνε εκείνη για να τη γαμάω εγώ. Εντάξει, άλλο το να παρανοείσαι σε λεπτά θέματα στη διάρκεια μιας συζήτησης και άλλο να χρειάζεται να εξηγείς ακόμη και την καλημέρα.
Επίσης! Που ανέφερα κάτι για οικονομικό πρόβλημα;
Τύπε! Βάζεις λόγια στο στόμα μου και μάλιστα επανηλειμμένως!
Ευελπιστώ ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά!

Σου χρωστάω κ μια απάντηση για τους χαρακτηρισμούς...Οι διάφοροι χαρακτηρησμοί δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα άμμεσοι,υπάρχουν και έμμεσοι,και πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω....
Γελοίος!
Μαλακιστήρι!
Πούστης!
Άνδρας της κακιάς ώρας!
Κομπλεξικός!

Αποτελούν κάποιους από τους πολλούς άμεσους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου. Αν καταγράψω και τους έμμεσους, θα πρέπει να γράφω μέχρι την πρωτοχρονιά. Και έρχεσαι εσύ και μου λες να προσέξω εγώ τους έμμεσους χαρακτηρισμούς μου;
Αυτό είναι αισχρό!
Θα σταθώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3373178#msg3373178]σε ένα post του amjik[/url] όπου αντί να με κατηγορήσει, διάβαζε τα post μου επί 20 λεπτά για να διαπιστώσει ότι δεν ξεπέρασα πουθενά τα όρια.
Πραγματικά, αδυνατώ να δεχθώ ότι μόνο ο amjik ενδιαφέρεται για την αλήθεια της συζήτησης.

Σου εύχομαι καλή χρονιά,και είμαι στη διαθέση σου για οτι θελήσεις...
Ανταποδίδω την ευχή, αλλά αμφιβάλλω ότι μπορείς να μου φανείς χρήσιμος σε κάτι.
Αν θεωρείς βέβαια το αντίθετο (λόγω επαγγέλματος φερ' ειπείν), ευχαρίστως να με ειδοποιήσεις μέσω pm.
Δεν χρειάζεται να διαφημίζουμε ακόμη και τους εαυτούς μας εδώ μέσα...

Υ.Γ. Ο καλύτερος τρόπος για να μην προχωρείς είναι να ακολουθείς μια έμμονη ιδέα.
Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε λοιπόν...

ρε ροκαβλον ελεος πια μας εχει πρηξει εντελως αυτον το καιρο...αν εχει φαει κολημΑ με τις καταγωγες ανοιξε ενα θρεντ και μιλα εκει..εδω δεν προσφερεται αλλο..
Να ανοίξω ένα thread για θέματα που αφορούν το 104; Με συγχωρείς αλλά βρισκόμαστε στο πλέον αρμόδιο thread. Αν θεωρείς ότι εδώ μέσα είναι χώρος μόνο για καρδούλες και λουλούδια, θα σε απογοητεύσω.

αμαν πια οτι κομπλεξ του κολησει του καθενος πρεπει να μας ζαλιζει ολους...και στο κατω κατω δεν εισαι μονος εδω εσυ με τον καβιρο για να το γαματε ετσι συνεχεια με τα κοληματα σας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Δεν θυμάμαι να έχω ζαλίσει εσένα συγκεκριμένα ή κάποιον άλλον συναγωνιστή. Εφόσον τα post μου δεν έχουν ουδεμία σχέση με κανέναν σας, η ανάγνωσή τους είναι καθαρά προαιρετική νομίζω!
Την επόμενη φορά που θ' ασχοληθώ με το πρόσωπό σου, ανέφερέ με στον διαχειριστή αντί να ασχοληθείς εσύ μ' εμένα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα ;)

τωρα το πρωι στο studio Μαρίνα + Αλεξάνδρα + Δέσποινα  :smitten: :smitten: :smitten:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Βρήκες την ώρα με τα σπαμ...........................

Πάνω που ζεσταίνονταν η κατάσταση, να έχουμε "θέμα" μέχρι την Τρίτη!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ασε να δουμε κανα κοριτσι.Το πρωτο ποιο ειναι ?πολυ ενδιαφερον..

Επισκέπτης
Η συγκεκριμένη αρέσει πολύ και στο δικό μου γούστο οφείλω να ομολογήσω!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να μπει αμεσως φωτογραφια της με το καινουργιο μαλλι.
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ με τις ανταυγειες που εχει κανει.
Την κανει ακομα πιο γλυκια (απ' ότι ηδη ειναι)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Ρε Cheyenne μας δουλεύεις; Τι γλυκειά; :huh:
Ο ορισμός της προστυχόφατσας είναι η κοπέλα, όπως αρμόζει άλλωστε!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε Cheyenne μας δουλεύεις; Τι γλυκειά; :huh:
Ο ορισμός της προστυχόφατσας είναι η κοπέλα, όπως αρμόζει άλλωστε!
Πηγαινε δες την, μιλα της και τα ξαναλεμε.

Μην κρινεις μονο απο την φωτογραφια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εμενα γλυψιμο μου βγαζει....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Λυπάμαι που δε μπορώ να βοηθήσω στην κουβέντα............

Πρέπει να βάλλω γλώσσα, για να αποφανθώ περί γλύκας!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Η διακριτικοτητα και η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρσκτηριστικα μου...

Δυστυχώς βλέπω ότι δεν είναι και χαρακτηριστικό (η διακριτικότητα, διότι ήταν ευγενής, δεν μπορώ να πω) του agiana.
Η παρατήρηση θα μπορούσε να γίνει με π.μ
(κοίτα ποιός ''μιλάει''...)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785
Η συγκεκριμένη αρέσει πολύ και στο δικό μου γούστο οφείλω να ομολογήσω!

Άγαπημένε Ροκαβλόν , όφείλω νά όμολογήσω
ότι ή δεσποινίς Μαρίνα μέ τήν καινούργια μέζ
στήν κόμη καθίστατε πλέον άκρως γοητευτική !!!!!

Τά σέβη μου !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom