Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

jefferson

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
....δεν ξερουν με τι ανθωπο εχουν να κανουν ....

'' Τό πειρατικό έξόκειλε !!!!!!!!!!!'' (amjik)
Κέλλυ στα σχόλια:'' Δεν ξερουν με τι ΑΝΘΡΩΠΟ εχουν να κανουνε ...''

''Κέλλυ, όταν η ονομασία πουτάνα είναι τίτλος τιμής!'' (LAMB)
Κέλλυ στα σχόλια:''...εισαι αντρας με Α κεφαλαιο.....''

''Ένα απόγευμα στο κρατητήριο μαζί με την αστυνόμο Κέλλυ'' (TAFTAAR)
Κέλλυ στα σχόλια:''ταφταρ μου νικο μου καρδια μου...μη δηνεις σημασια στον καθενα κομπλεξικο....''

Δεν ξέρω εάν έχει δίκιο ή όχι για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που υποστηρίζει με τα γραφόμενά της ή εάν κάνει ''πολιτική''  στα πλαίσια του επαγγέλματός της.
Δεν μ'ενδιαφέρει.
Αυτό που βλέπω είναι ένας άνθρωπος να υποστηρίζει κάποιον που έχει ανάγκη και αυτό μου αρέσει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αν θες μπορεις να περασεις απο δω και να μου πεις οτι εισαι ο κυριος ροκαυλον και να σου δειξω την ταυτοτιτα μου ;) και να μου δειξεις και εσυ την δικια σου

δηλαδή Κέλλυ αν έρθει κάποιος πάρει αυταρχικό πρόγραμμα και σου πεί έστω και ψέμματα οτι είναι ο Ρόκαυλον θα τον "περιποιηθείς" ιδιαίτερα; Αυτό μπορει να ενδιαφέρει τους φίλους του προγράμματος.  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
μα δεν καταλαβες αγορακι....δεν σου ειπα να ερθεις να με γαμησεις...(ξερεις αραγε πως γινετε με γυναικες?)...σου ειπα να ερθεις να σου δειξω την ταυτοτιτα μου...και 2000 ευρω να μου εδινες για μια ωρα δεν θα γαμιομουν μαζι σου γιατι εγω γαμιεμαι μονο με αντρες και γαμαω και αντρες....μονο αυτες ειναι οι δυο επιλογες....

υ.γ. πισω απο ενα πληκτρολογιο το παιζουν πολλυ σαν και σενα μαγκες...οπως το λετε και εσεις οι ελληνες τζαμπα μαγκες....υπαρχουν και οι μπουργκες να ξερεις...αλλα χανεις την δυναμη του πληκτρολογιου...
Δηλαδή τι περιμένεις τώρα; Να με θίξεις και να αρχίσω να σου πετάω πέτρες όπως κάνουν τα αγοράκια στο δημοτικό που τους βγάζουν γλώσσα τα κοριτσάκια;
Εγώ τρία πράγματα κατάλαβα από το όλο θέμα!
α) Ότι αν ήσουν όντως Σέρβα, τότε η Άντζελα θα είχε απαντήσει στην ερώτησή μου όταν εξαρχής την έθεσα χωρίς να αφήσει να δυσφημίζεται το μαγαζί της.
β) Ότι αν ήσουν όντως Σέρβα, τότε θα είχες αναλάβει η ίδια να το πεις και δεν θα περίμενες κοντά 20 μέρες για να κάνεις ό,τι κάνεις αυτή τη στιγμή.
γ) Ότι υπάρχουν και έξυπνες κοπέλες όπως η Αμάντα που γνωρίζουν ότι το να πουν την αλήθεια είναι σαφώς προτιμότερο για να σε γουστάρει ο κόσμος αντί να ξεπέφτεις σε προσβολές λες και είναι η καταγωγή σου ντροπή.
Λίγο νιονιό να είχες, θα είχες καταλάβει ότι μου είναι αδιάφορο το αν λες ψέμματα εσύ ή οι υπόλοιπες κοπέλες μια και δεν ασχολήθηκα καθόλου με το άτομό σου παρά μόνο με το μαγαζί σαν μαγαζί. Και η πλάκα ποια είναι; Ότι δεν σου φτάνει που το θέμα πήρε διάσταση λόγω των εκατό ατόμων που μπήκαν στη μέση ως δικηγόροι, ενώ θα μπορούσε να είχε λήξει αν απλά απαντούσε η Άντζελα εξ' αρχής κατά τον ίδιο τρόπο που απάντησε η Αμάντα, το επαναφέρεις τώρα πάλι με το να έρχεσαι και να μου λες για άντρες και πούτσες και μαγκιές και κολοκύθια τούμπανα, λες και οι εκφράσεις σου λένε περισσότερα για 'μενα τον ίδιο παρά για τον εαυτό σου.
Άουτς με συγκλόνισες! Μου κόλλησες ρετσινιά και πως θα την βγάλω...

Επισκέπτης
Από πότε αποτελεί κατηγορία η προέλευση??
Από τότε που κάποιοι ντρέπονται γι' αυτήν.

δηλαδή Κέλλυ αν έρθει κάποιος πάρει αυταρχικό πρόγραμμα και σου πεί έστω και ψέμματα οτι είναι ο Ρόκαυλον θα τον "περιποιηθείς" ιδιαίτερα; Αυτό μπορει να ενδιαφέρει τους φίλους του προγράμματος.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Χαρά μου να προσφέρω ηδονή σ' έναν συναγωνιστή έστω και με έμμεσο τρόπο :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Τέλεια περάσαμε πάλι σήμερα. Καβλάντισμα με τις κοπέλες, δωμάτιο με Αλεξάνδρα, κουβεντούλα με τους συναγωνιστές, κάτι καταπληκτικά τρουφάκια και φυσικά ποτό... Τί άλλο να ζητήσω; Μπορώ να μπω τώρα μεθαύριο το πρωί στο στρατόπεδο χορτασμένος :)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Επίσκεψη χθες στο 104, με την ευκαιρία του πάρτι, για να αποχαιρετίσουμε το 2011.
Επί τέλους ικανοποίησα την επιθυμία μου να γνωρίσω την Άντζελα και να της σφίξω το χέρι!
Ότι και να πω είναι λίγο ,πρέπει να την γνωρίσεις και να κουβεντιάσεις μαζί της για να καταλάβεις για τι άνθρωπο πρόκειται…. ΥΠΕΡΟΧΗ!
Το αριστούργημα παρών, να συγκεντρώνει την προσοχή της ομήγυρης.
Αποκάλυψη για μένα η Αμαντα, (καυλωμένη πάντα) αλλά και πηγή χαράς και κάβλας!
Χαρισματικό πλάσμα…………..
Ελβιρα  ………ΘΕΑ!
Μαρίνα ……Ο…μουναρος!
Αναστασία ……..ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ!
Για μια ακόμα φορά, έλαμψε το φοβερό επιχειρηματικό δαιμόνιο της Άντζελας, η οποία προχώρησε σε μια ακόμα καινοτομία προσλαμβάνοντας τον βαθυστόχαστο Κο Μου Νι ( (θιβετιανος  μοναχός) στην θέση του Αρχιυπηρέτη!
Αυτός δεν έχασε χρόνο και ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά, κάνοντας κουβέντα με δυο εξέχοντες παρευρισκόμενους περί της αναγκαιότητας της σκληρής γραμμής του Στάλιν κατά την εδραίωση της επανάστασης, και για τις παλινωδίες του Τρότσκι.
Ταυτόχρονα με δυο άλλους μιλούσε για τα βυζιά της Αμαντας, ενώ περιέγραφε γλαφυρότατα τον κωλο της Κελλυ σε έναν διστακτικό!
Στα μεσοδιαστήματα φρόντιζε για να περνά καλά ο ΠΑΝΤΡΟΝ, και να έχει φρέσκο ποτό, ενώ τον χαμούρευε η Αναστασία με την οποία εξασκούσε και τα Ιταλικά του!
Αν αποφύγει το έμφραγμα θα διαπρέψει……………………..
Μπράβο Άντζελα!
Εντόπισα μεταξύ των παρευρισκομένων, και μερικά εκλεκτά μέλη του μπου (διαφημιστές του 104 κατ άλλους) με τους όποιους ανταλλάξαμε θερμές χειραψίες και ευχές για την χρονιά που έρχεται………………
Ναστε καλά εν μουνι αδελφοί…………………….

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Επί του πιεστηρίου........................

Λόγω τεχνικού προβλήματος απουσιάζει σήμερα από το φορουμ ο ΠΑΝΤΡΟΝ!

Γίνονται προσπάθειες δια την αποκατάσταση της βλάβης...................

Ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας σύντομα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015

Επίσκεψη χθες στο 104, με την ευκαιρία του πάρτι, για να αποχαιρετίσουμε το 2011.
Επί τέλους ικανοποίησα την επιθυμία μου να γνωρίσω την Άντζελα και να της σφίξω το χέρι!
Ότι και να πω είναι λίγο ,πρέπει να την γνωρίσεις και να κουβεντιάσεις μαζί της για να καταλάβεις για τι άνθρωπο πρόκειται…. ΥΠΕΡΟΧΗ!
Χαρισματικό πλάσμα…………..
Ελβιρα  ………ΘΕΑ!
Μαρίνα ……Ο…μουναρος!
Για μια ακόμα φορά, έλαμψε το φοβερό επιχειρηματικό δαιμόνιο της Άντζελας, η οποία προχώρησε σε μια ακόμα καινοτομία προσλαμβάνοντας τον βαθυστόχαστο Κο Μου Νι ( (θιβετιανος  μοναχός) στην θέση του Αρχιυπηρέτη!
Αυτός δεν έχασε χρόνο και ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά, κάνοντας κουβέντα με δυο εξέχοντες παρευρισκόμενους περί της αναγκαιότητας της σκληρής γραμμής του Στάλιν κατά την εδραίωση της επανάστασης, και για τις παλινωδίες του Τρότσκι.
Ταυτόχρονα με δυο άλλους μιλούσε για τα βυζιά της Αμαντας, ενώ περιέγραφε γλαφυρότατα τον κωλο της Κελλυ σε έναν διστακτικό!

Στα μεσοδιαστήματα φρόντιζε για να περνά καλά ο ΠΑΝΤΡΟΝ, και να έχει φρέσκο ποτό, ενώ τον χαμούρευε η Αναστασία με την οποία εξασκούσε και τα Ιταλικά του!
Μπράβο Άντζελα!
Εντόπισα μεταξύ των παρευρισκομένων, και μερικά εκλεκτά μέλη του μπου (διαφημιστές του 104 κατ άλλους) με τους όποιους ανταλλάξαμε θερμές χειραψίες και ευχές για την χρονιά που έρχεται………………

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Τελικός νικητής ο Κροπότκιν. :2funny:

Ο Amjik έχει διαφορετική άποψη... Φεύγοντας μου έδωσε τα συγχαρητήριά του επειδή τάπωσα στην κουβέντα το ψευτο-κουμμούνι οπαδό του Κροπότκιν!

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Α θα βγήκε πρόσφατα η αλλαγή ιθαγένειας γι' αυτό τόσον καιρό δεν έλεγες τίποτα ε; :2funny:
Ευτυχώς που δεν είχες ν' αποδείξεις κάτι...
Αυτό ευχαρίστως να το έκανα αν με πλήρωνες για να σε γαμήσω :cheesy:

Πρέπει να φύγω τώρα, θα τα πούμε μετά :-*
[/quote]Υια σασ... αννα σερβα εφιγε σερβια δεν τα γιρισ για δυλια πια ... κελλυ νομιζο να ινε ρομανα αφτο ιτανε τορα κσερετε αλαζθνε πραγματα ολεσ ινε σερβεσ κε τσεκεσ  Cheesy Cheesy Cheesy τι να κανθνε καιμενεσ οταν εσισ ελινερ δεν τελετε να γαματε αλβανιδεσ,ρομανεσ,βθλγαρεσ...πρεπι να ωρθνε τροπο να δθλεωυνε
Αυτό που διαβάζω απο την κορασίδα '' ΣΕΡΒΑ'' Νατάσα δεν λέει οτι η Κέλλυ,δεν είναι σέρβα... απλά νομίζει οτι είναι ρουμάνα.Το νομίζω οτι είναι μέχρι το οτι είμαι σίγουρος οτι είναι ρουμάνα και όχι σέρβα έχει τεράστια διαφορά και η απόσταση μεταξύ τους ειναι χαώδης.Με αυτή την λογική μπορώ και εγώ να πώ , νομίζω οτι η κοπέλα είναι απο το ουζμπεκιστάν...Τώρα σε οτι αφορά το μαγαζί της Αντζελας,δεν μπορώ να καταλάβω,εσένα τι σε νοιάζει αν δυσφημειται η αν διαφημήζεται,έχεις καποιο μερίδιο στο μαγαζί και χάνεις κάποια κέρδη?Επίσης εάν θέλεις να γαμηθείς με την Κέλλυ,που απο οτι λές ευχαρίστως θα το έκανες,αλλά το πρόβλημα είναι το οικονόμικο....στα πλαίσια των εορτών πολυ ευχαρίστως να σου κάνω ένα δώρο και να σε καλύψω οικονομικά....έτσι ίσως καταλάβεις αν είναι σέρβα η ρουμάνα η οτιδήποτε άλλο.Σου χρωστάω κ μια απάντηση για τους χαρακτηρισμούς...Οι διάφοροι χαρακτηρησμοί δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα άμμεσοι,υπάρχουν και έμμεσοι,και πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω....Σου εύχομαι καλή χρονιά,και είμαι στη διαθέση σου για οτι θελήσεις...

Υ.Γ. Ο καλύτερος τρόπος για να μην προχωρείς είναι να ακολουθείς μια έμμονη ιδέα.    

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Δηλαδή τι περιμένεις τώρα; Να με θίξεις και να αρχίσω να σου πετάω πέτρες όπως κάνουν τα αγοράκια στο δημοτικό που τους βγάζουν γλώσσα τα κοριτσάκια;
Εγώ τρία πράγματα κατάλαβα από το όλο θέμα!
α) Ότι αν ήσουν όντως Σέρβα, τότε η Άντζελα θα είχε απαντήσει στην ερώτησή μου όταν εξαρχής την έθεσα χωρίς να αφήσει να δυσφημίζεται το μαγαζί της.
β) Ότι αν ήσουν όντως Σέρβα, τότε θα είχες αναλάβει η ίδια να το πεις και δεν θα περίμενες κοντά 20 μέρες για να κάνεις ό,τι κάνεις αυτή τη στιγμή.
γ) Ότι υπάρχουν και έξυπνες κοπέλες όπως η Αμάντα που γνωρίζουν ότι το να πουν την αλήθεια είναι σαφώς προτιμότερο για να σε γουστάρει ο κόσμος αντί να ξεπέφτεις σε προσβολές λες και είναι η καταγωγή σου ντροπή.
Λίγο νιονιό να είχες, θα είχες καταλάβει ότι μου είναι αδιάφορο το αν λες ψέμματα εσύ ή οι υπόλοιπες κοπέλες μια και δεν ασχολήθηκα καθόλου με το άτομό σου παρά μόνο με το μαγαζί σαν μαγαζί. Και η πλάκα ποια είναι; Ότι δεν σου φτάνει που το θέμα πήρε διάσταση λόγω των εκατό ατόμων που μπήκαν στη μέση ως δικηγόροι, ενώ θα μπορούσε να είχε λήξει αν απλά απαντούσε η Άντζελα εξ' αρχής κατά τον ίδιο τρόπο που απάντησε η Αμάντα, το επαναφέρεις τώρα πάλι με το να έρχεσαι και να μου λες για άντρες και πούτσες και μαγκιές και κολοκύθια τούμπανα, λες και οι εκφράσεις σου λένε περισσότερα για 'μενα τον ίδιο παρά για τον εαυτό σου.
Άουτς με συγκλόνισες! Μου κόλλησες ρετσινιά και πως θα την βγάλω...
ρε ροκαβλον ελεος πια μας εχει πρηξει εντελως αυτον το καιρο...αν εχει φαει κολημΑ με τις καταγωγες ανοιξε ενα θρεντ και μιλα εκει..εδω δεν προσφερεται αλλο..αμαν πια οτι κομπλεξ του κολησει του καθενος πρεπει να μας ζαλιζει ολους...και στο κατω κατω δεν εισαι μονος εδω εσυ με τον καβιρο για να το γαματε ετσι συνεχεια με τα κοληματα σας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μαρουλι το ψευτοκομμουνι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τέλεια περάσαμε πάλι σήμερα. Καβλάντισμα με τις κοπέλες, δωμάτιο με Αλεξάνδρα, κουβεντούλα με τους συναγωνιστές, κάτι καταπληκτικά τρουφάκια και φυσικά ποτό... Τί άλλο να ζητήσω; Μπορώ να μπω τώρα μεθαύριο το πρωί στο στρατόπεδο χορτασμένος :)

καλα τα συγκεκριμενα τρουφακια ειναι και μενα η αδυναμια μου :cheesy:

Χαρισματικό πλάσμα…………..
Ελβιρα  ………ΘΕΑ!
Μαρίνα ……Ο…μουναρος!
Μπράβο Άντζελα!

και εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα μωρο μου ;)

To απόγευμα στο studio οι Κέλλυ + Δέσποινα + Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten: :smitten:

jefferson

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0

πως μπορουμε να κανουμε πανω απο μια παραθεση ταυτοχρονα?

θελω και γω να το ρωτησω αυτο,και μαλιστα παραθεσεις απο διαφορετικες σελιδες του thread?παρακαλω αν μπορειτε ας κανει καποιος  μια ενημερωση

κανεις copy paste το κομματι που σε ενδιαφερει(μαζι με το quote)και το παραθετεις στο θρεντ που θες.

Ελπίζω να βοήθησα φίλε zidane68 ;)

jefferson

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η χρήση των παραθέσεων γίνεται πολύ συχνά και με λάθος τρόπο από πολλά μέλη. Από την εμπειρία μου σε άλλα forum (γιατί σε αυτό είμαι καινούριος) θα πρότεινα το εξής:
1. Όταν η απάντηση μας αναφέρεται στο ακριβώς προηγούμενο post δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε παράθεση.

και εγώ βαρέθηκα να σε διορθώνω. :grin:

Αλήθεια, τί εννοείς; :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Χαρισματικό πλάσμα…………..
Ελβιρα  ………ΘΕΑ!
Μαρίνα ……Ο…μουναρος!
Μπράβο Άντζελα!

περασατε καλά χτες μου φαινεται!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom