Επισκέπτης
Έτσι εξηγείται λοιπόν που η Άντζελα τόσον καιρό κάνει τουμπεκί. Έχει αφήσει εσένα στο πόστο τηςτα παιρνω κ απο δω κριση εχουμε
Έτσι εξηγείται λοιπόν που η Άντζελα τόσον καιρό κάνει τουμπεκί. Έχει αφήσει εσένα στο πόστο τηςτα παιρνω κ απο δω κριση εχουμε
γατα εισαιΈτσι εξηγείται λοιπόν που η Άντζελα τόσον καιρό κάνει τουμπεκί. Έχει αφήσει εσένα στο πόστο της
μεγάλη γάτα η Άντζελα ;)ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και της βγάζω το παιχνίδι ;)Έτσι εξηγείται λοιπόν που η Άντζελα τόσον καιρό κάνει τουμπεκί. Έχει αφήσει εσένα στο πόστο της
και εμεις αγαπαμε φ104 για αυτο κανεις δεν τα βαζει μαζι μαςΤην ομάδα μου την αγαπώ γι' αυτό με φωνάζουν γαύρο.
Αυτοί εδώ τι αγαπούν; Τις ιερόδουλες; Όλοι το κάνουμε αυτό, γι' αυτό κανένας δεν τα έβαλε μαζί τους.
Οπότε;
Το καπέλο εννοείς... ;)μεγάλη γάτα η Άντζελα ;)ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και της βγάζω το παιχνίδι ;)
πιστούς; και όλα πάντα χωρις κανένα αντίκρισμαΤο καπέλο εννοείς... ;)
Ε άμα είχα κι εγώ τόσους πιστούς, μαλάκας θα 'μουνα να βγαίνω μπροστά;
Εσύ παίρνεις λεφτά από 'κει όμως, οπότε καλά κάνεις.και εμεις αγαπαμε φ104 για αυτο κανεις δεν τα βαζει μαζι μας
Για να το λένε έτσι θα 'ναι... τους συναγωνιστές μου δεν θα πιστέψω; Ανιδιοτελής αγάπη φίλε μουπιστούς; και όλα πάντα χωρις κανένα αντίκρισμα
έτσι ακριβώς πίστευε και μη ερεύνα δεν λένε;Για να το λένε έτσι θα 'ναι... τους συναγωνιστές μου δεν θα πιστέψω; Ανιδιοτελής αγάπη φίλε μου
εγω?δεν περναω με τα κοριτσια οποτε...αυτες που ξερω λεω τι γνωμη μου αλλα και παλι ος γιναικα οποτε δεν ξερω αν μετραει....Εσύ παίρνεις λεφτά από 'κει όμως, οπότε καλά κάνεις.
Γι' αυτό δεν γράφεις και κριτικές για τα υπόλοιπα κορίτσια, επειδή πρέπει να πεις λόγια καλά ;)
Ομολογώ ότι τις γραφές δεν τις έχω μελετήσει καλά και καμιά φορά κάνω λάθη και ερευνώέτσι ακριβώς πίστευε και μη ερεύνα δεν λένε;
Αν όμως σε ρωτούσαν πιο στούντιο είναι το καλύτερο της Αθήνας, δεν θα έλεγες υποχρεωτικά το Φ104; ;)εγω?δεν περναω με τα κοριτσια οποτε...αυτες που ξερω λεω τι γνωμη μου αλλα και παλι ος γιναικα οποτε δεν ξερω αν μετραει....
γιναικαρα
εγω?δεν περναω με τα κοριτσια οποτε...αυτες που ξερω λεω τι γνωμη μου αλλα και παλι ος γιναικα οποτε δεν ξερω αν μετραει....
Μήν τά σκαλίζετε τά θέματα ,καί καταλάβουν
οί έτεροι προμότορες ότι έγω παίρνω τά περισσσσσσότερα
δωσε κ σε μενα μονο με οαεδ τη βγαζωΜήν τά σκαλίζετε τά θέματα ,καί καταλάβουν
οί έτεροι προμότορες ότι έγω παίρνω τά περισσσσσσότερα
το πιο καθαρω ναι το πιο καλο δεν ξερω γτ για εμενα το πιο καλο μαγαζι ειναι το μουνι μας.δλδ απου και να παει μια κοπελα αμα ξερει και σεβετε τι δουλια τις θα κανει και το μαγαζι...οποτε...Ομολογώ ότι τις γραφές δεν τις έχω μελετήσει καλά και καμιά φορά κάνω λάθη και ερευνώ
Αν όμως σε ρωτούσαν πιο στούντιο είναι το καλύτερο της Αθήνας, δεν θα έλεγες υποχρεωτικά το Φ104; ;)
Και συ γυναίκα?
τι θα κάνει ο κολλητός μου που ψάχνει μεταλλάξεις?
Ε?