Επισκέπτης
geia soy re kelara kayla
Γειά σου φίλε.Την έχεις πάρει;
geia soy re kelara kayla
μπωρει να ειμαστε γειτονακια ρε τυπε!!!Eίσαι ο Απόλυτος Ψωλαράς, τελεία καί παύλα, όμως πώς ξέρεις ότι δεν είναι Σέρβα;
εχει σημασια τυπε μου απο που ειναι η κοπελα η η καθε κοπελα που εργαζεται σε μπουρδελα η στουντιο??αυτο ειναι το αγχος που εχουμε απο που ειναι η κοπελα?
γαλατσι δεν μενεις?μπωρει να ειμαστε γειτονακια ρε τυπε!!!
ναι τυπε γαλατσι μενω τερμα γαλατσιου..αλλα η κοπελα μου μενει αλλουγαλατσι δεν μενεις?
ναι τυπε γαλατσι μενω τερμα γαλατσιου..αλλα η κοπελα μου μενει αλλου
εχει σημασια τυπε μου απο που ειναι η κοπελα η η καθε κοπελα που εργαζεται σε μπουρδελα η στουντιο??αυτο ειναι το αγχος που εχουμε απο που ειναι η κοπελα?
ενταξει για να ηρεμησεισ αμα σου πω οτι ειναι σερβα θα νιωσεισ καλυτερα τυπε μου?λες οτι δεν ειναι απο σερβια και δειχνεις οτι τα ξερεις ολα
σε ρωταω απο που ειναι και απαντας με το Γιαννη.
και τι με νοιαζει που μενει η κοπελα σου βρε τυπεναι τυπε γαλατσι μενω τερμα γαλατσιου..αλλα η κοπελα μου μενει αλλου
εχεισ αγχοσ τυπε σε διαβαζω.εσυ τραβασ μεγαλο ζορι απο αυτα που γραφεισ.Ρε φίλε τρέλλα πουλάς;Εδώ μέσα γράφεται πώς ξυρίζει η κάθε μιά τό μουνί της καί δεν μπορούμε να ξέρουμε πούθε έρχεται;Tραβάς κάποιο ζόρι;
Δεν έχω τό παραμικρό άγχος.
οχι αλλα ειναι καυλαΓειά σου φίλε.Την έχεις πάρει;
τυπε εχεισ αδελφο διδυμο?και τι με νοιαζει που μενει η κοπελα σου βρε τυπε
ενταξει για να ηρεμησεισ αμα σου πω οτι ειναι σερβα θα νιωσεισ καλυτερα τυπε μου?
ρε τυπε απο που κλανει το μπαρμπουνιτυπε εχεισ αδελφο διδυμο?
να παιξουμε τυπεθες να παιξουμε ηλια?
εχεισ αγχοσ τυπε σε διαβαζω.εσυ τραβασ μεγαλο ζορι απο αυτα που γραφεισ.
απο τα μουστακια κλανει το μπαρμπουνι τυπε μου αλλα προσεχε μην σε κλασει αμα κολυμπασ στην αμμορε τυπε απο που κλανει το μπαρμπουνι
οχινα παιξουμε τυπε
οχι αλλα ειναι καυλα