Επισκέπτης
Στηρίζω την ελληνική προσπάθεια φίλε μου ;)Διαπιστώνω ότι είσαι πιστός θαμώνας τού Φ104
Στηρίζω την ελληνική προσπάθεια φίλε μου ;)Διαπιστώνω ότι είσαι πιστός θαμώνας τού Φ104
Στηρίζω την ελληνική προσπάθεια φίλε μου ;)
Δεν σου κάνανε αυταρχικό από 'κει τύπε
Καμια σχεση,δεν ειχα αυταρχικο γιατι δεν ειναι του στιλ μου..απλα μπορεις να καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα ποσο πισω ειναι...Απο την υποδοχη, απο την κοπελα που ειναι μεσα στην ψυχρα και που δεν ηξερε που πανε τα 4 ,απο το οτι εκανε χαλια στοματικο,στην ουσια δεν εκανε βασικα...απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου (15 λεπτα)!!!Στην ουσια να τα παρουν ηθελαν και μετα εξω απο την πορτα..
Α δεν το 'ξερα ότι είναι Ελληνίδα κι αυτή.
Δεν σου κάνανε αυταρχικό από 'κει τύπε
Καμια σχεση,δεν ειχα αυταρχικο γιατι δεν ειναι του στιλ μου..απλα μπορεις να καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα ποσο πισω ειναι...Απο την υποδοχη, απο την κοπελα που ειναι μεσα στην ψυχρα και που δεν ηξερε που πανε τα 4 ,απο το οτι εκανε χαλια στοματικο,στην ουσια δεν εκανε βασικα...απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου (15 λεπτα)!!!Στην ουσια να τα παρουν ηθελαν και μετα εξω απο την πορτα..
Ξανά, ξανά, ξανά
Πόσο χρόνο έχεις στο 104 τύπε;Καμια σχεση,δεν ειχα αυταρχικο γιατι δεν ειναι του στιλ μου..απλα μπορεις να καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα ποσο πισω ειναι...Απο την υποδοχη, απο την κοπελα που ειναι μεσα στην ψυχρα και που δεν ηξερε που πανε τα 4 ,απο το οτι εκανε χαλια στοματικο,στην ουσια δεν εκανε βασικα...απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου (15 λεπτα)!!!Στην ουσια να τα παρουν ηθελαν και μετα εξω απο την πορτα..
Εννοείται.Πελάτες είμαστε, δουλειά μας είναι!!!
Πλάκα μάς κάνεις;
Σε τι να κανω πλακα?Μακαρι να εκανα πλακα αλλα ηταν ολα οπως τα γραφω και πολυ περισσοτερο χαλια να μη σου πω.
Α δεν το 'ξερα ότι είναι Ελληνίδα κι αυτή.
Τα υπόλοιπα κορίτσια τι είναι Βουλγάρες κι έτσι;
Κοιτα....σιγουρα δεν ειχα 15 λεπτα..την πρωτη φορα που ρωτησα στο 104 ποση ωρα εχω στη διαθεση μου ,μου ειπαν πως δε καθονται με το ρολοι...μια σωστη απαντηση...το ολο θεμα να σου δωσω να καταλαβεις στο 104 κρατησε 25 λεπτα περιπου ...εκει που πηγα χθες 15 λεπτα και χωρις να τελειωσω.
Κοιτα....σιγουρα δεν ειχα 15 λεπτα..την πρωτη φορα που ρωτησα στο 104 ποση ωρα εχω στη διαθεση μου ,μου ειπαν πως δε καθονται με το ρολοι...μια σωστη απαντηση...το ολο θεμα να σου δωσω να καταλαβεις στο 104 κρατησε 25 λεπτα περιπου ...εκει που πηγα χθες 15 λεπτα και χωρις να τελειωσω.
Ναι δεν το θυμάμαι τόσο βαρετό αυτό το νήμα παλιότερα...
Ανατολικοευρωπαϊκής λέγοντας, εννοείς Ρουμανία, Βουλγαρία και πρώην ΕΣΣΔ;
Πάντως η εικόνα πού βγαίνει από τήν περιγραφή σου, είναι πολύ διαφορετική από όσα
γράφονται εδώ μέσα.
Ναι δεν το θυμάμαι τόσο βαρετό αυτό το νήμα παλιότερα...
Ανατολικοευρωπαϊκής λέγοντας, εννοείς Ρουμανία, Βουλγαρία και πρώην ΕΣΣΔ;
Χτύπησε και Γαλλία έμαθα...γενικά όπου χτύπησε το Τσέρνομπιλ.