Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Επισκέπτης
Κρίμα πού ο amjik δεν με κάλεσε στό πάρτυ του.Ολο καί κάποια έκπληξη θά είχε.

vaggelism

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σου κάνανε αυταρχικό από 'κει τύπε
Καμια σχεση,δεν ειχα αυταρχικο γιατι δεν ειναι του στιλ μου..απλα μπορεις να καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα ποσο πισω ειναι...Απο την υποδοχη, απο την κοπελα που ειναι μεσα στην ψυχρα και που δεν ηξερε που πανε τα 4 ,απο το οτι εκανε χαλια στοματικο,στην ουσια δεν εκανε βασικα...απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου (15 λεπτα)!!!Στην ουσια να τα παρουν ηθελαν και μετα εξω απο την πορτα..

Επισκέπτης
Δεν σου κάνανε αυταρχικό από 'κει τύπε
Καμια σχεση,δεν ειχα αυταρχικο γιατι δεν ειναι του στιλ μου..απλα μπορεις να καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα ποσο πισω ειναι...Απο την υποδοχη, απο την κοπελα που ειναι μεσα στην ψυχρα και που δεν ηξερε που πανε τα 4 ,απο το οτι εκανε χαλια στοματικο,στην ουσια δεν εκανε βασικα...απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου (15 λεπτα)!!!Στην ουσια να τα παρουν ηθελαν και μετα εξω απο την πορτα..

Ξανά, ξανά, ξανά

Επισκέπτης
Πόσο χρόνο έχεις στο 104 τύπε; :think:

Επισκέπτης

Πλάκα μάς κάνεις;

Επισκέπτης
Σε τι να κανω πλακα?Μακαρι να εκανα πλακα αλλα ηταν ολα οπως τα γραφω και πολυ περισσοτερο χαλια να μη σου πω.

Πάντως η εικόνα πού βγαίνει από τήν περιγραφή σου, είναι πολύ διαφορετική από όσα
γράφονται εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Ναι δεν το θυμάμαι τόσο βαρετό αυτό το νήμα παλιότερα...

Ανατολικοευρωπαϊκής λέγοντας, εννοείς Ρουμανία, Βουλγαρία και πρώην ΕΣΣΔ;

vaggelism

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα....σιγουρα δεν ειχα 15 λεπτα..την πρωτη φορα που ρωτησα στο 104 ποση ωρα εχω  στη διαθεση μου ,μου ειπαν πως δε καθονται με το ρολοι...μια σωστη απαντηση...το ολο θεμα να σου δωσω να καταλαβεις στο 104 κρατησε 25 λεπτα περιπου ...εκει που πηγα χθες 15 λεπτα και χωρις να τελειωσω.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτα....σιγουρα δεν ειχα 15 λεπτα..την πρωτη φορα που ρωτησα στο 104 ποση ωρα εχω  στη διαθεση μου ,μου ειπαν πως δε καθονται με το ρολοι...μια σωστη απαντηση...το ολο θεμα να σου δωσω να καταλαβεις στο 104 κρατησε 25 λεπτα περιπου ...εκει που πηγα χθες 15 λεπτα και χωρις να τελειωσω.

που πηγες και με ποιαν δικε μου ?
προστατεψε τον οχλο.

Επισκέπτης

Σωστή απάντηση αλλά αν κάποιος αργεί να χύσει;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom