Επισκέπτης
Ρε παιδιά θ' αφήσετε τα άσχετα να πάρουμε ά χρήσιμη πληροφορία;
Εγώ για την καινούρια κορασίδα θέλω να μάθω. Τη Λολίτα!
Αληθεύει ότι είναι Ελληνίδα;
Ρωτώ ως λάτρης των εγχώριων προϊόντων
Eίναι παράξενο να είναι Ελληνίδα;
Ρε παιδιά θ' αφήσετε τα άσχετα να πάρουμε ά χρήσιμη πληροφορία;
Σπανίζει το είδος και θέλω να 'μαι σίγουρος.Eίναι παράξενο να είναι Ελληνίδα;
Ρε παιδιά θ' αφήσετε τα άσχετα να πάρουμε καμιά χρήσιμη πληροφορία;
Σπανίζει το είδος και θέλω να 'μαι σίγουρος.
Ποιος καλύτερος τρόπος από το να το δω γραμμένο από τα ίδια τα χέρια της αφεντικίνας της;
Αλλά για να μην απαντά η Άντζελα, καμιά Βουλγάρα θα 'ναι μάλλον
Ακριβώς! Γι' αυτό αδημονώ ως λάτρης του πηδήματος αλλά και της ΡόδουΙδού η Ρόδος ιδού και τό πήδημα.
Ίσως να μην έχουν καλή σύνδεση...Tίς τελευταίες ημέρες αργούν πολύ οι απαντήσεις.
Και που δεν αργουν δηλαδη ?Tίς τελευταίες ημέρες αργούν πολύ οι απαντήσεις.
Ίσως να μην έχουν καλή σύνδεση...
Θυμάμαι που έλεγε η Άντζελα την άλλη φορά ότι είχαν κάποια προβλήματα με το internet.
Ε Άντζελα;
Μου λες δηλαδή ότι τόσην ώρα δεν απαντά επειδή έχει κάποιου είδους στρώσιμο;γιατι κοβεις την Αντζελα να ξημεροβραδιαζεται στο στουντιο?
τα χει στρωσει τοσο καλα που ειμαι σιγουρος οτι πλεον οι εμφανισεις της εκει ειναι πολυ περιορισμενες.
μην την υποτιμας δικε μου.
Μπα τίποτα φίλε μου Κάβειρε...
Μάλλον πέτυχα διάνα... Βουλγάρα είναι η κοπέλα...
Έχεις δίκιο φίλτατε αχαχούχα.
Μου λες δηλαδή ότι τόσην ώρα δεν απαντά επειδή έχει κάποιου είδους στρώσιμο;
Μωρέ κι αυτές μουνί έχουνε αλλά έχουμε πήξει. Και πάνω που είδα που γράφανε ότι η Λολίτα είναι Ελληνίδα, ομολογώ ότι φτιάχτηκαε και τι εγινε δικε μου
δεν γαμεις Βουλγαρες?
Αν ήταν Ελληνίδα πάντως, εγώ θα προσφερόμουν να την "στρώσω" δωρεάν!Ναι. Η καινούργια είναι λίγο στενή και την έχει βάλει στο καλαπόδι για να ανοίξει λίγο.
Ναι. Η καινούργια είναι λίγο στενή και την έχει βάλει στο καλαπόδι για να ανοίξει λίγο.
Ελληνιδα παντως αποκλειεται να ειναι !!!!!!!
Δεν είχες αποχωρήσει εσύ μου φαίνεται;[move] [size=35pt]λουλουδάκι μου [/size] [/move]
Μπα θα είναι απασχολημένη... που να έχει καιρό για περίεργους σαν κι εμάς;Aυτό είναι υπόθεση.Περιμένετε λίγο να ξεκαθαρίσει τό αφεντικό τά πράγματα.