lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
φροντίζω από βραδίς και το κατευνάζω....Παντα, το πρωι εχω , εσυ οχι ???
φροντίζω από βραδίς και το κατευνάζω....Παντα, το πρωι εχω , εσυ οχι ???
Εμενα, παραμενει ανυπακουος ακομα, τι να κανω ???φροντίζω από βραδίς και το κατευνάζω....
ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ!!!!!!Εμενα, παραμενει ανυπακουος ακομα, τι να κανω ???
Εχω προσπαθησει κατα καιρους, αλλα ειναι γρανιτης ο ατιμος και δεν μπορω !!! ;) ;) ;)ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ!!!!!!
goooooodddddd mooooooornnnnnniiiiiiiiinnnnnggggggg belllaaaaaa aaaaaaannnnnaaaaaaastaaaaaaaasssssiiiiiiiiaaaaaa!!!! comme ctai???kalimera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-*
goooooodddddd mooooooornnnnnniiiiiiiiinnnnnggggggg belllaaaaaa aaaaaaannnnnaaaaaaastaaaaaaaasssssiiiiiiiiaaaaaa!!!! comme ctai???
kalimera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-*
goooooodddddd mooooooornnnnnniiiiiiiiinnnnnggggggg belllaaaaaa aaaaaaannnnnaaaaaaastaaaaaaaasssssiiiiiiiiaaaaaa!!!! commec[size=16pt]s[/size]tai???
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Τη Σάρα δεν τη βλέπω πια στις βάρδιες αλλά και οι φωτογραφίες της βγήκαν, συμπεραίνω πως έφυγε από το μαγαζι.. Φυσικά αυτό είναι θέμα του Φ104.
Αλλά δε βλέπω ούτε τις φωτο της Αναστασίας! Ρε Αναστασία δε νομίζω να φύγεις και εσυ (και σου έχω και αδυναμία)
Τα φιλιά μου στην Μπέτυ! και στην Αλεξάνδρα!
(αυτά τα 3 κορίτσια είναι τα καλύτερα και μάλλον είναι και παρεα...όλο μαζί τις βλέπω στις βάρδιες)
βλεπω και εγω να εχουν μειωθει οι φωτο αλλα εμπιστευομαι την αντζελα. εξαλλου σαυτο το μαγαζι τα πραγματα ειναι εγγυημενα οποια και να ερθει.Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Τη Σάρα δεν τη βλέπω πια στις βάρδιες αλλά και οι φωτογραφίες της βγήκαν, συμπεραίνω πως έφυγε από το μαγαζι.. Φυσικά αυτό είναι θέμα του Φ104.
Αλλά δε βλέπω ούτε τις φωτο της Αναστασίας! Ρε Αναστασία δε νομίζω να φύγεις και εσυ (και σου έχω και αδυναμία)
Τα φιλιά μου στην Μπέτυ! και στην Αλεξάνδρα!
(αυτά τα 3 κορίτσια είναι τα καλύτερα και μάλλον είναι και παρεα...όλο μαζί τις βλέπω στις βάρδιες)