CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Yπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα.Οι αλλες δεν ειναι πιπινακια και λεπτες???
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Yπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα.Οι αλλες δεν ειναι πιπινακια και λεπτες???
νομιζω παντως.. και ειναι προσωπικη αποψη αυτη, οτι η συγκεκριμενη ΔΕΝ κολλαγε με την χημεια του στουντιο και των κοριτσιων.
Ποιος ξέρειφιλε σε αυτο εχεις απόλυτο δικαιο.Προχτες που ειχα παει,μου φανηκα πολυ ξυνη στο σαλονι,και ουτε καν μας χαιρετησε που ημουνα με εναν φιλο,απλα ποζαρε.Με χαλασε λιγο και ρωτησα ενα παιδι που μολις ειχε τελειωσει με την σαρα,αν ηταν καλη στο κρεβατι,και μου πε μια χαρα.Αν δεν μου το λεγε μπορει και να μην εμπαινα καθολου.Επισης σου εδινε την εντυπωση οτι κατι την βασανιζε,εμπαινε απο δωματιο σε δωματιο χωρις ενα γεια στο σαλονι,χωρις ουτε ενα χαμογελο
για κατι που μαλλον δεν πρεπει και δεν θες να παρεις θεση ή καλυτερα δεν θα σε βαλουμε στην δυσκολη θεση να παρεις θεση...ηρθααααα.....τι λετε τι λετε?
Μόνο Ελένηfilarakia mia fora piga me thn sara htan eygenikh poly alla os eki sto krebati liga pragmata
mono alikh elenh kai anastasia gia tis alles astes kalytera
gnomh mou panta
Να γράφεις ελληνικά ;)filarakia mia fora piga me thn sara htan eygenikh poly alla os eki sto krebati liga pragmata
mono alikh elenh kai anastasia gia tis alles astes kalytera
gnomh mou panta
Δαγκωτό ε?Μόνο Ελένη
για κατι που μαλλον δεν πρεπει και δεν θες να παρεις θεση ή καλυτερα δεν θα σε βαλουμε στην δυσκολη θεση να παρεις θεση...
μπερδευτηκες?
με δυο σταυρους ενα δεξια ενα αριστεραΔαγκωτό ε?
Ωραίο σε βρίσκω ρε φίλε ...με δυο σταυρους ενα δεξια ενα αριστερα
ρε μεγαλε εχεις παει και με τις 2? η απλα λες μαλακιες?Παιδια θελω μια με χαραχτηρα Κελυς και σεξ οπως Σαρα,ποια προτεινεται?
Παιδια θελω μια με χαραχτηρα Κελυς και σεξ οπως Σαρα,ποια προτεινεται?
το πρωτο το ξεχνας....δεν υπαρχει....
το δευτερο ειναι πανευκολο και συνηθυσμενο....υπαρχει παντου....
ρε τυπε οτι γουσταρεις να κανεις σε οποια σου κανει κλικ να πηγαινεις μην σε προβληματίζει τοσο ασε τις ψυχολογιες ;) ;) να περνας καλα εσυ ;)Kατεβασε τους τονους σε παρακαλω.Ναι εχω ερθει δυο φορες,πρωτα με Κελυ και προαλλες με Σαρα.Η κελυ ειναι καταπληκτικη ψυχολογος,απλα θελω μια πιο αδυνατη επειδη ειμαι 62 κιλα,που ομως να μην ειναι ξενερωτη