lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
πάντα!!!Βγηκε βλαβη, τα λεμε παιδια !!!
Λαγε το νου σου !!! ;) ;) ;)
πάντα!!!Βγηκε βλαβη, τα λεμε παιδια !!!
Λαγε το νου σου !!! ;) ;) ;)
Καλησπέρα σε όλους... (και στον τυφώνα Κέλλυ φυσικά!)
(έλεγα χθες θα δω απο κοντα τον περίφημο stam...τίποτα) (και για άλλους έπεσαν απουσίες..)
Α! παρεπιπτόντως εγώ ήμουν κάπως έτσι χθες (χωρίς πλάκα όμως...)
θα μου το χτυπάς καιρό ε?? σου εξήγησα....καλά και δεν έσκασες με τόσα <<μπαλόνια>>??Καλησπέρα σε όλους... (και στον τυφώνα Κέλλυ φυσικά!)
(έλεγα χθες θα δω απο κοντα τον περίφημο stam...τίποτα) (και για άλλους έπεσαν απουσίες..)
Α! παρεπιπτόντως εγώ ήμουν κάπως έτσι χθες (χωρίς πλάκα όμως...)
πάντα!!!
η Μαρινα και εγω θα το φτιαξουμε ;)
τωρα το ξεστολισμα δεν ξερω, μαλλον καμια καθαριστρια θα βαλουμε
φετος θαναι super, πιο ωραιο απο καθε χρονια
Η Μαρίνα και η Ελένη είναι τρέλα σαν Αγιο-Βασιλίνες.
o λαός θέλει και τα παστάκια απο την Γλυφάδα!
έλα μωρε με τα ΒΠ....εμείς στα ΝΠ τις φτιάχνουμε καλύτερες...!!!! να σε κεράσω μια θα γλύφεις τα δαχτυλα σου...εχω βρει καλυτερα στο ψυχικο
Εγω με αλλα "εδεσματα" γλειφω τα δακτυλα μου....έλα μωρε με τα ΒΠ....εμείς στα ΝΠ τις φτιάχνουμε καλύτερες...!!!! να σε κεράσω μια θα γλύφεις τα δαχτυλα σου...
Buonasera toro seduto ! μήπως τα άλλα " εδέσματα "τα γλύφεις κατευθείαν καί σε γλύφουν καί αυτά ? καί επίσης καί δεν κολλάνε τα δάκτυλα καί δεν έχουν καί θερμίδες ?Εγω με αλλα "εδεσματα" γλειφω τα δακτυλα μου....
Την καλησπερα μου Κυριες και κύριοι.......
Φίλε Λέοντα καλησπέρα ! always look at the bright side of life !SMILE ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!
Τι λεγαμε, γελιο και μονο γελιο !!!
Ακριβώς πολύ σωστός ! πρόσεξε την λεπτομέρεια που ένας απο τούς σταυρωμένους έχει καί ομπρέλλα για τον ήλιο !
Καλησπερα PADRON, καλησπερα κυριες και κυριοι.Καλησπερίζω τίς έξέχουσες προσωπικότητες
του προλεταριάτου !!!!!!!!
Καλησπερίζω τίς έξέχουσες προσωπικότητες
του προλεταριάτου !!!!!!!!
καλησπέρα τσε, καλησπέρα παντρόν....χτες έμαθα περάσατε πολύ καλά ε...σας χρωστάω την κούτα με το τζακ!!!Καλησπερα PADRON, καλησπερα κυριες και κυριοι.
Μια χαρα ητανε.καλησπέρα τσε, καλησπέρα παντρόν....χτες έμαθα περάσατε πολύ καλά ε...σας χρωστάω την κούτα με το τζακ!!!