anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα κουκλ΄΄αρα....καιρό έχω να σε δω....
ne ne para poli kero ;)
καλημέρα κουκλ΄΄αρα....καιρό έχω να σε δω....
ne ne para poli kero ;)
ΜυστήριωνΠου να τη δεις εκεί πάνω που είναι.
να φοράς τα γυαλιά σοου άλλη φορά....ne ne para poli kero ;)
υποννοείς ότι είμαι κοντός???πες το ευθέως λοιπόν.... αλλά ξέρεις τι λένε για τα καλά αρώματα...μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι και στοιχίζουν κ ακριβά!!!Που να τη δεις εκεί πάνω που είναι.
να φοράς τα γυαλιά σοου άλλη φορά....
και κοντος στο ματι μεγαλος στο κρεβατιυποννοείς ότι είμαι κοντός???πες το ευθέως λοιπόν.... αλλά ξέρεις τι λένε για τα καλά αρώματα...μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι και στοιχίζουν κ ακριβά!!!
σου χω πει ότι είσαι πολύ ΄σεξυ με τα γυαλάκια σου....αχ δείρε με....θα με σώσει η ξανθούλα....ohi efhariso....vlepo poli kala
και σκέψου και να με δοοκιμάσεις κιόλας!!!και κοντος στο ματι μεγαλος στο κρεβατι
να μην σε στερησω απο την αλικηκαι σκέψου και να με δοοκιμάσεις κιόλας!!!
α εντάξει γιατί ήμουν έτοιμος να παρεξηγηθώ και να κόψω κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί σου...ακού εκεί κοντός...κοτζάμ 1.68!!!!Όχι βρε, η Αναστασία είναι ψηλή.
όλες οι καλές χωράνε!!!να μην σε στερησω απο την αλικη
σε περίμενα σήμερα να σκάσεις μύτη αλλά τπτ...και το αριστούργημα ήταν....αριστούργημα σήμερα!!
ετοιμαζω κατι μεγαλο αλλα θελει χρονοσε περίμενα σήμερα να σκάσεις μύτη αλλά τπτ...και το αριστούργημα ήταν....αριστούργημα σήμερα!!
ωχ ωχ αμάν αμάν...τρομάζω!!!ανεβάζεις τον ανταγωνισμό!!!ετοιμαζω κατι μεγαλο αλλα θελει χρονο
Έχω και συνεργάτηωχ ωχ αμάν αμάν...τρομάζω!!!ανεβάζεις τον ανταγωνισμό!!!
ελαΈχω και συνεργάτη
Εμφανίσου τώρα
Τελικά μονό εμείς
Δίδυμο μεγάλο